fbpx
 
Ajánlatkérés
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Ügyfeleink mondták

Fontos számunkra ügyfeleink véleménye!

Ügyfeleink véleménye 2019

2019-ben is a korábbi évek példáját követve kikértük ügyfeleink véleményét. Arra voltunk kíváncsiak, hogy megrendelőink mennyire elégedettek a megvásárolt termékekkel és az általunk nyújtott szolgáltatásokkal.

Idézet ügyfelünktő: „Minden szempontból elégedett vagyok a végeredménnyel és ez minimális energiaráfordítást igényelt. Az ügyintézés rugalmas, a kivitelezés professzinális.”

bővebben
Wagner Solar

Ügyfeleink véleménye 2017

Összegyűjtöttünk néhány idézetet, hogy hogyan is vélekednek cégünkről, szolgáltatásinkról és az elvégzett munkáról ügyfeleink.

bővebben
Wagner Solar

Ügyfeleink véleménye 2016

2016-ban az átlagot tekintve 5,5-ös értéket értünk el, amire büszkék vagyunk. A válaszok alapján célunk, hogy jövőre még magasabb eredményt érjünk el.

bővebben
Wagner Solar

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE 2015

Mint minden évben, 2015 év végén is megkértük ügyfeleinket, hogy értékeljék munkánkat. A válaszadók a kérdésekre egy 1-6-os skálán osztályozhattak bennünket, melyen az 1-el az elégedetlenségüket, míg a 6-al a kiemelt pozitív véleményüket fejezhették ki. 5 fölötti átlagot értünk el minden kérdésnél.

bővebben
Wagner Solar

Ügyfeleink véleménye 2014

A 2014-es évet is sikeresen zártuk és ügyfeleink segítségével kiértékeltük. Fontos számunkra ügyfeleink véleménye, így újra kikértük véleményüket.

2014-ben sikerült elérnünk az 5,4-es átlagot, ami a 2013-as 5,2-es eredményhez képest már javulásnak könyvelhető el.

bővebben

Ügyfeleink véleménye 2013

2013 decemberében megkértük közel 600 ügyfelünket, hogy egy online kérdőív kitöltésével segítsék munkánkat: értékeljék a telepített rendszereket és cégünk szolgáltatásait.

Büszkék vagyunk rá, hogy immáron több éve 5 fölötti pontszámmal értékelik munkánkat: 2013-ban a maximális 6-ból 5,2-es átlageredményt értünk el az ügyfél-elégedettségi teszten.

bővebben
Wagner Solar