fbpx
 
Ajánlatkérés
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Solax napelemes hibrid inverterek

Egy- és három fázisú hibrid inverterek

Az innovatív X-Hybrid egy intelligens energiagazdálkodási rendszer, amely a felesleges energiát az akkumulátorokban tárolja későbbi felhasználás céljából és mindeközben a megtermelt áramot visszatáplálhatjuk a hálózatba is. Úgy irányítja a napenergiát, ahol és amikor szüksége van rá. Az X-Hybrid beépített EPS-rel (Emergency Power Supply – vészhelyzeti tápegység) van felszerelve, amely lehetővé teszi a tárolt energia áramszünet esetén történő felhasználását.

Solax hibrid inverterek előnyei:

 • Garancia, biztosítás, védelemBiztonságos és megbízható szoftver- és hardvervédelem
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánMaximális hatékonyság, akár 97,8%
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánSzéles MPPT feszültségtartomány
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánKönnyű telepítés a kis súly és a kompakt méret miatt
 • Wagner Solar DunakesziBel-és kültérre (IP 65 védelmi osztály )
 • Napelem monitoring, távfelügyeletOnline monitoring felület az X-Cloud-on keresztül

Kinek ajánljuk?

A SolaX új X-Hybrid invertere kiváló megoldás mind háztartási, mind kereskedelmi alkalmazásra. Az inverterek összekapcsolhatóak, így kereskedelmi célokra skálázható akkumulátorok segítségével több energia is eltárolható. Az inverter beépített EPS-rel (Emergency Power Supply – vészhelyzeti tápegység) van felszerelve, több kommunikációs opcióval rendelkezik, és távolról vezérelhető. Internetelérés nélkül 30 napig tárolja a termelési adatokat. Az X-Hybrid akkumulátor-tároló inverter kompatibilis a mai piacon elérhető vezető lítium-ion akkumulátor-megoldásokkal, ezáltal a legnépszerűbb energiatároló megoldás.

MAXIMÁLIS RUGRALMASSÁG A SOLAX POWER STORAGE RENDSZERÉVEL

Fedezze fel azt a megoldást, amely lehetővé teszi Ön számára, hogy tiszta energiát állítson elő otthonában saját napelem rendszerrrel.

A SolaX ideális, rugalmas választást kínál az otthoni és céges felhasználók számára egyaránt, biztosítva a könnyű telepítést.

A rendszerek akár távfelügyeleten keresztül, távolról is felügyelhetőek az okos eszközöknek köszönhetően.

A hibrid inverteres rendszer felépítése:

 • Napelem inverter, okos inverterInverter Az inverter 5-15 kW teljesítmény között elérhető 3-fázisú megoldással.
 • Wagner Solar DunakesziAkkumulátor Az alap hibrid rendszerhez szükséges min. 5,8 kWh akkkumulator kapacitás (további akkumulátorok: 11,6 – 23,2 kWh)
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánEPS Box (vészhelyzeti tápegység) Az EPS Box egyszerű csatlakozást tesz lehetővé, vészhelyzeti használatra az akkumulátorból tudja biztosítani az áramellátást hálózati áramkimaradás esetén.
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánSmart meter Az intelligens fogyasztásmérő lehetővé teszi az energiatermelés és -felhasználás figyelését, és teljes otthoni energiafigyelő rendszerként használható.
 • Wagner Solar DunakesziWiFi-modul opcionális (erősen javasolt) Segítségével figyelemmel kísérhető az aktuális hozam, beállítható a részletes e-mail jelentések küldése.
Energy Storage Inverter X3 Hybrid G4 1

Solax egy- és három fázisú hibrid inverterek:

 • Solax X1 Hybrid G4
 • Solax X3 Hybrid G5

Solax rendszer elemei

Solax Képek

Hibrid inverterre és akkumulátorra: 10 év

10 év Garancia
Napelemes rendszer telepítés, kivitelezés

FOGALMA SINCS?

Informálódjon szakmai cikkeinkből vagy olvassa el az értékesítő kollégáink által összegyűjtött Gyakran Ismételt Kérdéseket

REFERENCIÁINK

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

Benkő P. ügyfél

Az ajánlattétel illetve a felmérés folyamata meggyőzően alapos volt: minden felmerülő kérdésemre, kérésemre reagáltak. A szerződésbe foglalt határidőket pontosan tartották, a teljesítménybővítés miatt alakult ki egy kis csúszás, de az az én hibámból adódott. A rendszer kivitelezése precíz és tiszta munka volt: szerelésnél még az esztétikai igényeinkre (inverter, szerelvények, vezetékcsatorna elhelyezése) is tekintettel voltak. Több ilyen vállalkozásra lenne szükség Magyarországon!

Pintér L. , Pintér L.Budapest

„Kitűnő választásnak bizonyult, hogy a sok napelem-telepítő cég közül éppen, a Wagner Solár Hungária Kft. mellett döntöttem. Munkájukat minden igényt kielégítően, határidőre elvégezték. A magas műszaki színvonalú rendszer megbízható működését gyártói garancia is szavatolja. Terméktámogatási rendszerük révén pedig naponta ellenőrizhetem a telepített napelem-rendszer hatékony működését.„

K. J. – 2015 ügyfél

Az ismerősömnél végzett munkájuk volt a referencia.

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte

Legfőbb termékinformációk

A SolaX vállalat piacvezető a hybrid inverter megoldásokban. Az általunk forgalmazott X-sorozat már a gyártó 3. generációs hybrid invertere, amely átalakítja a napenergiát váltakozó áramú energiává és akkumulátorban tárolja az energiát. Az inverter felhasználható önfogyasztás optimalizálására, akkumulátorban történő tárolásra a későbbi felhasználás céljából vagy nyilvános hálózatba történő betápláláshoz.