fbpx
 
Ajánlatkérés
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022

Panasonic K és L generációs hőszivattyúk

Egy korszerű technológia, kimagasló minőség

Panasonic Aquarea hőszivattyú

A Panasonic hőszivattyúk biztosítják az ingatlanok fűtési és hűtési rendszeréhez szükséges megfelelő hőmérsékletű vízmennyiséget, illetve a mindennapok során nélkülözhetetlen használati melegvizet. A víz hőmérsékletének szabályozásával nem csak fűthetjük otthonunkat, hanem lehetőségünk van az ingatlan hűtésére egyaránt.

Ezt a kényelmet a hőszivattyú berendezések környezetbarát módon biztosítják számunkra. A Panasonic Aquarea hőszivattyúk 80%-ban a külső környezetből kivont hőenergiát hasznosítják mint energiaforrás, és a berendezések működéséhez szükséges energia 20%-ban igényel elektromos áramot, mint betáplálás.

A legújabb generációs Panasonic hőszivattyúk a minőségi alkatrész felhasználásból adódóan képesek a szélsőséges külső hőmérsékleti tényezők ellenére biztosítani a háztartások számára a megfelelő komfortérzetet, mindezt hatékony és környezetbarát módon.  A berendezések az L generáció esetében akár -25°C-os külső hőmérséklet mellett 55°C-os meleg vizet képesek biztosítani. A K generációs hőszivattyúk a -10°C-os külső hőmérséklet esetén 60°C-os meleg vizet állítanak elő.

A Panasonic további fejlesztéseket eszközölt az új generációs hőszivattyúk esetében. A beépített mágneses szűrőknek köszönhetően kevesebb karbantartást igényelnek a hőszivattyú berendezések, ezáltal hosszabb élettartamot és a zavartalan működést biztosítva.

Hőszivattyú ajánlatkérés

A Panasonic K és L generációs hőszivattyúk Japánban, Malajziában és Csehországban készülnek kimagasló minőségben. A Panasonic hőszivattyú kompresszorok 5 év gyártói garanciával rendelkeznek.

5 év Garancia

Panasonic Aquarea hőszivattyúk összehasonlítása

 • L generáció
 • Radiátoros rendszerekhez is ajánlott

 • Padlófűtéshez egyaránt ajánlott

 • Kiemelkedő hőtartó képességű tartály (U-Vacua)

 • Továbbfejlesztett, letisztult megjelenés

 • Aquarea Smart Cloud & Aquarea Service Cloud

 • K generáció
 • Radiátoros rendszerekhez kevésbé javasolt

 • Padlófűtéshez ajánlott

 • Kiemelkedő hőtartó képességű tartály (U-Vacua)

 • Továbbfejlesztett, esztétikus megjelenés

 • Választható: Aquarea Smart Cloud  & Aquarea Service Cloud

Vákuumos szigetelőpanel

Az U-Vacua technológia 19x meghaladja a polisztirolhab szigetelőképességét. A vákuumos szigetelőpanelek egy üvegszálas magot tartalmaznak, amit egy többrétegű, nejlont és alumíniumot tartalmazó védőréteg vesz körül.  A technológia hőmegtartó képességének köszönhetően a rendszer hosszabb ideig tartja meg a hőt, ezért a rendszer kevesebb alkalommal igényel felfűtés.

Ajánlatkérés

Összhangban otthonával

Az All in One és a split beltéri egységek a megjelenésüknek köszönhetően harmonizálnak otthonával. A Panasonic hőszivattyúk egyaránt törekednek az esztétikára és a csendes üzemelésre, ezáltal növelve a komfortérzetet. A hőszivattyúk esetében az egyik fő zajforrás a kompresszor. A K és L szériánál a kompresszort kettős kiképzésű tartószerkezettel látták el. Ez a kiépítés garantálja, hogy zsúfolt lakóövezetben sem zavaró tényező a berendezés működése.

Aquarea All in One Compact

Az egyedülálló helytakarékos 598×600 mm méretnek köszönhetően az All in One készülék könnyedén elhelyezhető bármilyen helyiségben. Az All in One készülékek magukban foglalják a beltéri egységeket és a HMV tartályt egyaránt.

Ajánlatkérés

A Panasonic még többet ad:

A Panasonic hőszivattyúkkal többet tehet otthonáért. Az új generációs Aquarea  berendezések kombinálhatóak az otthoni szellőztető rendszerrel, így egy helyen valósul meg a fűtés, hűtés, szellőztetés és a használati melegvíz előállítása. Ez egy kompakt, mindazonáltal hatékony megoldás.

 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán csökkentheti otthona energiaszükségletét
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán javíthatja otthona levegőminőségét
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazán növelheti otthona kényelmét
Extra funkciók
 • Intelligens hálózatra előkészítve

  A választható CZ-NS5P NYÁK használatával a hőszivattyúk SG Ready funkció ellátására lesznek képesek, amely révén a hőszivattyú az intelligens hálózati vezérlésbe kapcsolható.

 • Napelemmel kombinálva

  A választható CZ-NS5P NYÁK használatával a hőszivattyúk működése szinkronizálható az ingatlanon található napelemes rendszerrel. Ennek köszönhetően otthonunk energiaszükséglete szinte teljes mértékben zöld energiából biztosítható.

 • Duális vezérlő rendszer

  A duális vezérlőrendszernek köszönhetően a hőszivattyú két zónát egymástól függetlenül irányíthat az otthonon belül.

 • Távvezérlés

  A távvezérlő kialakítása letisztult és felhasználóbarát a hőszivattyús rendszer többi moduljával összhangban. Az intelligens bivalens működésnek köszönhetően költséghatékony üzemmód válik elérhetővé, amely energiadíjakon alapuló szabályozási logikán alapszik.

Aquarea Smart Cloud

Egy hatékony és díjmentes szolgáltatás, amelynek köszönhetően a hőszivattyú a nap bármely órájában távvezérléssel irányítható. Egyszerűen ki- és bekapcsolhatjuk a fűtőberendezést, a letisztult kezelőfelületnek köszönhetően átláthatóan kontrolálhatjuk az energiafelhasználást a fűtés vagy akár a használati melegvíz előállításánál.

Aquarea Service Cloud

Az Aquarea Service Cloud lehetőséget biztosít a szakemberek számára, hogy távolról felügyeljék az ügyfeleik fűtési rendszereit, segítve ezzel a megelőző karbantartások elvégzését és a rendszer finomhangolását. További előny, hogy üzemzavar esetén lehetőség van az azonnali reakcióra.

Ajánlatkérés
Panasonic hőszivattyúk

Hőszivattyú Referenciáink

D. Zs. – 2015 ügyfél

Rugalmas, együttműködő cég. Nyitott a problémák megoldására, abszolút vevőbarát.

B. – 2018 ügyfél

Minden szempontból elégedett vagyok a végeredménnyel és ez minimális energiaráfordítást igényelt. Az ügyintézés rugalmas a kivitelezés professzionális.

Faragó J. ügyfél

Alapos tervezés, amely a gyakorlatban hozta az ígért teljesítményt, tiszta és gyors kivitelezés, két éves hibátlan működés.

Tanácsadás szakértőtől

Ne szalassza el a lehetőséget! Kérjen ajánlatot most!

Kérje árajánlatunkat az ajanlat@wagnersolar.hu e-mail címen! Vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon.

Hőszivattyú videók

Ezeket a videókat érdemes megnézni annak, aki hőszivattyús rendszert tervez otthona fűtésére-hűtésére és melegvíz ellátására.

Összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdésekre a válaszokat.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az ajanlat@wagnersolar.hu címen!

További videóink

Hőszivattyús rendszerek

Fűtési rendszerek összehasonlítása │Wagner Solar

Hogyan építsünk 0 energiás házat? │Wagner Solar

Hőszivattyú hangteszt │Wagner Solar

Hőszivattyú kontra elektromos fűtés │Wagner Solar

Aquarea Service Cloud felhőalapú távfelügyelet Panasonic hőszivattyúkhoz

Aquarea Smart Cloud felhőalapú távfelügyelet Panasonic hőszivattyúkhoz

A Panasonic levegő-víz hőszivattyú rendszere: Aquarea koncept videó

Aquarea T-CAP duplacsöves hőcserélő