fbpx
 
Ajánlatkérés
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022

Fronius Tauro

projekt méretű napelemes rendszerekhez

Miért válassza a Tauro-t?

A Fronius nagy méretű napelemes rendszerekhez kifejlesztett projektinvertere, melyet gazdaságos üzemeltetés, rugalmas rendszer-kialakítás és kimagasló ellenálló képesség jellemez.

  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánGazdaságoz telepítés, üzemeltetés és karbantartás
  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánKimagasló hozam
  • A napkollektor és napelem használata együttesen még hatékonyabbinnovatív AC Daisy Chaining opció*
  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánEllenálló a környezeti hatásokkal szemben
  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánRugalmas telepítés (helyi/ központi, falra/talajra)
  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánkönnyedén integrálható komponensek, akár külső forrásból

* AC DAISY CHAINING

200kW-ig több Tauro egység is közvetlenül csatlakoztatható, AC kábellel. Ennek a megoldásnak köszönhetően a telepítés egyszerűbbé válik, ezért csökkennek az anyag- és a telepítési költségek, ráadásul kevesebb AC elosztódoboz és kábel szükséges.

Fronius Tauro inverterek kínálatunkban:

  • Fronius Tauro 50
  • Fronius Eco Tauro 50

2 + 3 év (regisztrációval) teljes körű gyártói garancia + 5 év alkatrész garancia. Felár ellenében akár 20 évre is meghosszabbítható.

10 év garancia

Ismerje meg részleteiben a Fronius granciális szolgáltatásait, a garanciabővítési lehetőségeket és különböző díjmentes és díjköteles csomagokat.

Az alábbi gombra kattintva elolvashatja cikkünket, melyben minden fontos tudnivalót összefoglaltunk, és azt is kifejtettük, miért érdemes a Fronius invertereket regisztrálni.

Fronius Garancia Részletek
Fronius System Partneri Hálózat

FRONIUS SYSTEM PARTNER HÁLÓZAT

A hivatalos Fronius System Partner hálózat tagjaként az általunk forgalmazott Fronius invertereket a magyarországi paramétereknek megfelelően beállítva és magyar nyelvű menüvel telepítjük.

Napelemes rendszer telepítés, kivitelezés

További kérdés esetén

Informálódjon szakmai cikkeinkből vagy olvassa el az értékesítő kollégáink által összegyűjtött Gyakran Ismételt Kérdéseket

REFERENCIÁINK

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

Benkő P. ügyfél

Az ajánlattétel illetve a felmérés folyamata meggyőzően alapos volt: minden felmerülő kérdésemre, kérésemre reagáltak. A szerződésbe foglalt határidőket pontosan tartották, a teljesítménybővítés miatt alakult ki egy kis csúszás, de az az én hibámból adódott. A rendszer kivitelezése precíz és tiszta munka volt: szerelésnél még az esztétikai igényeinkre (inverter, szerelvények, vezetékcsatorna elhelyezése) is tekintettel voltak. Több ilyen vállalkozásra lenne szükség Magyarországon!

Pintér L. , Pintér L.Budapest

„Kitűnő választásnak bizonyult, hogy a sok napelem-telepítő cég közül éppen, a Wagner Solár Hungária Kft. mellett döntöttem. Munkájukat minden igényt kielégítően, határidőre elvégezték. A magas műszaki színvonalú rendszer megbízható működését gyártói garancia is szavatolja. Terméktámogatási rendszerük révén pedig naponta ellenőrizhetem a telepített napelem-rendszer hatékony működését.„

Gy. Béla , 60 Budapest

„A folyamat minden lépéséből sugárzott a profizmus. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte

Legfőbb termékinformációk

Maximális rugalmasság a rendszer kialakításában, ugyanakkor minimális teljes rendszerüzemeltetési költségek: a bivalyerős Fronius Tauro inverterrel még gazdaságosabban üzemeltethetők a nagyméretű napelemes rendszerek. Akár közvetlennapfényben, akár szélsőséges hőségben, dupla falú háza, valamint aktív hűtése még a legkedvezőtlenebb környezeti feltételek mellett is teljes teljesítményt és maximális hozamot biztosít. Ugyanakkor az Ausztriából származó, nagy ellenállóképességű projektinverter gyorsan telepíthető és tartható karban.