fbpx
 
Ajánlatkérés
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022

Fronius GEN24 Plus hibrid inverterek

Egy és három fázisú hibrid napelem inverter

Fronius Gen24 Hibrid inverter előnyei:

  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtőlEgyszerű, rugalmas telepítés és szerviz
  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtőlAktív hűtésnek köszönhetően alacsony karbantartási költségek
  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtőlRugalmasság rendszertervezés
  • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtőlIntelligens monitoring mobilról, tabletről vagy laptopról a Solar.web-bel

A Fronius Gen24 Plus sorozat tagjai:

  • Fronius Symo Gen 24 Plus 3.0, 4.0, 5.0, 6.0, 8.0, 10.0

2 + 3 év (regisztrációval) teljes körű gyártói garancia + 5 év alkatrész garancia. Felár ellenében akár 20 évre is meghosszabbítható.

10 év Garancia

Ismerje meg részleteiben a Fronius garanciális szolgáltatásait, a garanciabővítési lehetőségeket és különböző díjmentes és díjköteles csomagokat.

Az alábbi gombra kattintva elolvashatja cikkünket, melyben minden fontos tudnivalót összefoglaltunk, és azt is kifejtettük, miért érdemes a Fronius invertereket regisztrálni.

Fronius Garancia Részletek
Fronius napelemes egy- és három fázisú - hibrid inverterek
Fronius System Partneri Hálózat

Fronius System Partner hálózat

A hivatalos Fronius System Partner hálózat tagjaként az általunk forgalmazott Fronius invertereket a magyarországi paramétereknek megfelelően beállítva és magyar nyelvű menüvel telepítjük.

Napelemes rendszer telepítés, kivitelezés

FOGALMA SINCS?

Informálódjon szakmai cikkeinkből vagy olvassa el az értékesítő kollégáink által összegyűjtött Gyakran Ismételt Kérdéseket

REFERENCIÁINK

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

Benkő P. ügyfél

Az ajánlattétel illetve a felmérés folyamata meggyőzően alapos volt: minden felmerülő kérdésemre, kérésemre reagáltak. A szerződésbe foglalt határidőket pontosan tartották, a teljesítménybővítés miatt alakult ki egy kis csúszás, de az az én hibámból adódott. A rendszer kivitelezése precíz és tiszta munka volt: szerelésnél még az esztétikai igényeinkre (inverter, szerelvények, vezetékcsatorna elhelyezése) is tekintettel voltak. Több ilyen vállalkozásra lenne szükség Magyarországon!

Pintér L. , Pintér L.Budapest

„Kitűnő választásnak bizonyult, hogy a sok napelem-telepítő cég közül éppen, a Wagner Solár Hungária Kft. mellett döntöttem. Munkájukat minden igényt kielégítően, határidőre elvégezték. A magas műszaki színvonalú rendszer megbízható működését gyártói garancia is szavatolja. Terméktámogatási rendszerük révén pedig naponta ellenőrizhetem a telepített napelem-rendszer hatékony működését.„

Balogh J. ügyfél

Korrekt, megbízható cég. Elégedett voltam a teljes folyamattal a tájékoztatástól a beszerelésig! A solar rendszer számunkra várakozáson felül bevált, érdemes volt belevágni, bátran ajánlom, nem fogják megbánni!

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte

Legfőbb termékinformációk

A Fronius GEN24 Plus transzformátor nélküli hibrid inverter napelemes rendszerhez, beépített szükségáram-ellátással, aktív hűtéssel  a hosszabb élettartam és jobb terhelhetőség miatt. Egyszerű telepítés és szervizelés, bővíthetőség és intelligens monitoring. Symo Gen24 Plus 2020-tól és Prymo Gen24 Plus várhatóan 2021-től elérhető.

Fronius GEN24 Plus napelemes, transzformátor nélküli hibrid inverterek