...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Érdeklődés
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!

Köszöntjük a megújuló energiaforrások világában!

Új ház építésénél és felújításnál is egyre nagyobb figyelmet fordítunk a nyílászárók és épületszerkezetek minél tökéletesebb hőszigetelésére. Az így elért eredmény tovább fokozható, ha gazdaságos és környezetbarát energiaforrást is választunk.

Napelem


Az elmúlt években jelentősen megnőtt a napenergiából elektromos áramot előállító napelemes rendszerek iránti érdeklődés. A napelemek által termelt energia valamennyi hazai áramszolgáltató területén közvetlenül a hálózatba is visszatáplálható. Azoknak, akik elvárják a minőséget és megbízhatóságot, a német gyártmányú SOLON napelemes moduljait ajánljuk, melyre a gyártó 12 év termék- és 25 év teljesítménygaranciát vállal. Üveg-üveg napelemek esetén pedig 30 év termékgaranciát. Árnyékos tetőfelületekre pedig a CIS technológiával készült, Japán gyártmányú Solar Frontier napelemeket ajánljuk!

Cégünk az osztrák Fronius inverter gyártó hivatalos szervizpartnere, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a legoptimálisabb beállításokkal helyezzük üzembe a megvásárolt napelemes rendszereket. A legújabb technológiájú inverter is megtalálható kínálatunkban, a SolarEdge inverter, mellyel garantáltan kihozhatja a maximumot napelemes rendszeréből, legyen szó több tájolású tetőfelületről vagy árnyékolt felületű napelemekről. A német SMA invertereit is szívesen kínáljuk ügyfeleinknek.

SOLON napelem

Napkollektor


Napkollektorokkal kiválóan lehet melegvizet előállítani, medencét és épületet fűteni. A piacvezető német Wagner Solar cég fejlesztőmérnökei egyedülálló hatásfokú sík kollektorokat fejlesztettek ki, amelyek a téli sugárzást is hasznosítják, így a fűtésrásegítésre is alkalmazható.

Wagner napkollektor

Pellet kandalló


Kis hőveszteségű családi házak tulajdonosainak pellet kandallókat
kínálunk. 1 kg pellet közel 5 kWh hőenergiát biztosít. A
Calux pellet kandallók kiválóan használhatók kiegészítő fűtésként vagy bizonyos esetekben önállóan is alkalmasak az épületek fűtésére. A fűthető légtér maximum 350 m³ lehet (135 nm-es alapterület, 2,60 méteres belmagasság). Nem igényel folyamatos felügyeletet, ugyanis 40 kg pellet (2,5 zsák) egyszeri betöltésével akár 70 órán át biztosítja az épület szabályozott fűtését, így ideális fűtési megoldást jelent.

Calux pellet kandallo

Pellet kazán


Nagyobb hőigény esetén 3-180 kW teljesítményű Windhager pellet kazán beépítését ajánljuk, amely időjárásfüggő szabályzással – egy gázkazánhoz hasonlóan – önálló üzemeltetésre alkalmas.

Windhager pellet kazán

Hőszivattyú


Környezetbarát megoldást jelenthet még hőszivattyús rendszer telepítése is, mely a környezetben (talaj, víz levegő) lévő hőenergiát hasznosítva oldja meg otthonunk fűtését, hűtését és a melegvízkészítést. Egy hőszivattyús rendszerrel megfelezhetjük fűtési költségeinket, és függetleníthetjük magunkat a gázellátástól. Választhat az olasz Olimpia Splendid, a japán Panasonic és a Gorenje hőszivattyúk közül is.

gorenje hoszivattyu

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre!

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás