fbpx
 
Ajánlatkérés
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

SCHLETTER ferde tetőre szerelhető rendszerek

Rögzítéstechnika ferde tetőre

SCHLETTER tetőkampó cseréptetőre

A Schletter Solo Light sínnek köszönhetően az alumínium illesztősínek a legnagyobb flexibilitással szerelhetők fel. A modulszereléshez szükséges tetőkampók szinte minden használatban lévő cserépfedés esetén használhatóak.. A modulfoglalatok minden forgalomban lévő modulnak biztos tartást kölcsönöznek. Anyagvastagsága 6 mm.

Schletter SingleFix-V Solo20 trapéz lemezre

A SingleFix-V Solo20 rögzítőelem könnyen szerelhető, gyors és fix rögzítést biztosít trapéz lemezre történő szerelés esetén. A sínek egyszerűen csatlakoztathatóak az egyedi kialakításnak köszönhetően.

Schletter Tőcsavaros tetőkampó KlickTop

A Schletter által gyártott tőcsavaros tetőkampó Klick Top technológiával biztonsággal és könnyedén rögzíthetjük a napelemtartó síneket. A rendszer kiválóan alkalmas zsindely és pala tetőkre egyaránt, szabad állítási lehetősséggel. 200 és 300-as tőcsavarral kapható.

Schletter Korckampó állókorcos tetőhöz

A Schletter Korckampó állókorcos tetőhöz készült, mellyel a lemeztető átlyukasztása, roncsolása nélkül nyújt kiváló rögzítést. Így a tetőfedés vízzáró képessége érintetlen marad. Egyszerű, gyorsan szerelhető.

25 év teljes körű garanciát vállal a gyártó minden Schletter rögzítéstechnika termékre.

25 év Garancia
Napelemes rendszer telepítés, kivitelezés

FOGALMA SINCS

Informálódjon szakmai cikkeinkből vagy olvassa el az értékesítő kollégáink által összegyűjtött Gyakran Ismételt Kérdéseket

REFERENCIÁINK

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

Balogh J. ügyfél

Korrekt, megbízható cég. Elégedett voltam a teljes folyamattal a tájékoztatástól a beszerelésig! A solar rendszer számunkra várakozáson felül bevált, érdemes volt belevágni, bátran ajánlom, nem fogják megbánni!

Faragó J. ügyfél

Alapos tervezés, amely a gyakorlatban hozta az ígért teljesítményt, tiszta és gyors kivitelezés, két éves hibátlan működés.

B.Balázs , 2015Törökbálint

„Elégedett vagyok a napelemes rendszerrel. Nagyon tetszik a SolarEdge mobilos alkalmazása, ahol meg tudom nézni az aktuális és múltbeli termelési adatokat. Örülök annak is, hogy a becsült éves teljesítményhez képest a rendszer majdnem 10%-val többet termelt.”

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte

Legfőbb termékinformációk

A szolármodulok tetőre szerelésének minden típusára, megközelítőleg minden tetőtípushoz. Gyors és biztonságos szerelést biztosít: kiváló minőségű anyagok használatával és részletes megoldásokkal, átgondolt rendszerkoncepcióval garantáltan egyszerű és gazdaságos a felszerelés.

Gyártás helye: Németország

Schletter tartószerkezet ferde tetőre