...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!

...

Mennyi a havi villanyszámlája?


...

Ügyvezetőnket gyakran kérik fel, hogy 15 év tapasztalatát és szakmai ismeretét adja át a hallgatóságnak. Néhány TV interjút és előadást most megmutatunk Önnek is.

...

Kiírták a családi házak és társasházak energetikai korszerűsítésére és a megújuló energiaforrások alkalmazására a régóta várt 0% kamatozású hitelprogramot!

pályázati lehetőség napelemes rendszerre

Vissza nem térítendő támogatásra lehet pályázni cégeknek, vállalkozásoknak saját villamosenergia-fogyasztás kiváltását célzó napelemes rendszer telepítésére.

Cikkek száma

51015

Lapozás

1234...78

Megújuló híreink

Területi képviselőt keresünk Győrbe
20 JAN
22

A Wagner Solar Hungária Kft. dinamikus fejlődésének köszönhetően új munkatársat keres területi képviselő munkakörbe győri fiókirodájába.
Ha szívesen kommunikálsz emberekkel, szeretnél egy összetartó, vidám, támogató csapat tagja lenni, és szeretsz utazni, akkor jelentkezz!

Ökoépítészeti Kiállítás és Vásár
20 JAN
14

Idén cégünk is részt vesz a Kenderházépítő Workshop és Ökoépítészeti Kiállítás és Vásáron, ami Magyarország első és legnagyobb Ökoépítészeti Roadshow-jának első állomása.

A Roadshow keretein belül az Ország különböző pontjain, folyamatosan összehangolva kerülnek megrendezésre Ökoépítészeti rendezvények, bemutatók, a Kenderházépítés, Szalmaház építés, Vályogházak - vályogvakolatok témában.

Ünnepi nyitva tartásunk
19 DEC
18

2019. december 20-tól 2020. január 05-ig Dunakeszi bemutatótermünk és nagykereskedésünk, illetve fiók irodáink zárva tartanak.

Boldog Békés Ünnepeket kívánunk!
19 DEC
18

Köszönjük ügyfeleinknek, partnereinknek és kollégáinknak a közös munkát! Egy aktív, sok munkával és új partnerkapcsolatokkal teli 2019-es évet zárunk.

Cégünk a közlekedésben is a zöld utat választja
19 DEC
17

Az "Elektromos gépjármű beszerzésének támogatása (GZR-D-Ö-2018)" című pályázati programban cégünk támogatást nyert elektromos jármű vásárlására.

Cikkek száma

51015

Lapozás

1234...78

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás