fbpx
 
Ajánlatkérés
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Solax X3 ULTRA

Hibrid inverter termékcsalád

Hamarosan nálunk, a Wagner Solarnál is elérhetővé válnak a legújabb SOLAX X3 ULTRA hibrid inverterek! A SOLAX 5 különböző teljesítményű inverterrel jelent meg a piacon (15kW, 19,9kW, 20kW, 25kW, 30kW), hogy minden vásárlói igényt kielégíthessen; az otthoni felhasználás mellett akár gyárak, bevásárlóközpontok, irodák és raktárak számára alkalmas termékekkel bővült a SOLAX termékpaletta.

Ajánlatkérés
Solax Power logo
Miért válassza a SOLAX X3 UTRA Hibrid invertereket?
 • 2 vagy 3 MPPT rendszer

  A 2 vagy 3 MPPT*-vel maximalizálja az energiatermelést, fokozva a komplex napelemes rendszerekkel való kompatibilitást. Amennyiben az egyik MPPT meghibásodik, az nem befolyásolja a többi mező működését.

  *MPPT – Maximum Power Point Tracking – Az MPPT felelős azért, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt lehessen kinyerni a napelemekből, időpont-függetlenül,  különösen hatékony alacsony fényviszonyok mellett.

 • 200%-al túlméretezett bemenet = 100% kimenet + 100% akkumulátoros tárolás

  A SOLAX X3 Hibrid inverterek biztosítják a napelemek tejes kihasználtságát és akkumulátorokban történő tárolását, illetve felhasználáskor hatékonyan konvertálják azt váltakozó árammá.

  A teljesítményt minden fázison függetlenül osztja el (fázisonként akár 0W-ig szabályozható), fázisonként legfeljebb 10 kW kimeneti teljesítménnyel, csökkentve a hálózattól való függést.

 • MICRO-GRID funkció

  A MICRO GRID – azaz mikrohálózati funkció lehetővé teszi, hogy a hibrid inverter szimulálja a hálózatot, és lecsatlakozás esetén aktiválja a string invertert.

  Amennyiben a string inverter a hibrid inverter EPS portjához van csatlakoztatva, a hibrid inverter képes a napelem vagy akár az akkumulátor energiáját a string inverter táplálására fordítani közműhálózat-kimaradás esetén.

 • RTDT hozzáférés

  A SOLAX Cloudon keresztül  történő, valós idejű adatfelismerés (RTDT; real-time data detection) segíthet racionalizálni az irányítási folyamatokat.

A Solax Ultra X3 hibrid inverter szériához 5 év gyártói garancia jár, melyet monitoring (Solax Cloud) regisztrációval lehet kibővíteni további 5 évvel, illetve opcionálisan további 5 évre meghosszabítható

5+5+5 év garancia

X3 Ultra Hibrid Invertercsalád

Legfontosabb tulajdonságok:

 • 15kW / 19.9kW / 20kW / 25kW / 30kW
 • Nagy teljesítmény és teljes kihasználtság, akár 200% túlméretezhetőség
 • Duális független akkumulátor-portok a bővíthetősg és az akkumulátor csatlakoztatás érdekében
 • Jelentős pénzmegtakarítás, 100% asszimetrikus működés, illetve 7*24 használati idő (ToU – Time of Use)
 • Robosztus és masszív felépítés
 • <10ms átkapcsolási idő
Ajánlatkérés

EZ A TERMÉK FELKELTETTE AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT?

 

Írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre vagy keressen bennünket a  +36 27 548 440 -es telefonszámon!