SolarWatt áttetsző napelem

Áttetsző, üveg-üveg napelem panel

Érdemes átlátszó napelemben gondolkozni, ha:

  • fontos a terasz vagy veranda árnyékolása
  • de nem szeretnénk besötétíteni a nappalit
  • kellemes hangulatra vágyunk a teraszon
  • jobban illik a ház stílusához
  • fontos a minőség és a hosszú élettartam

30 év termék garanciát és 5 év teljes körű biztosítást kínál a gyártó. Ezen felül 30 évig garantált a modulok minimum 87%-os teljesítmény leadása.

30+5 év

A SolarWatt üveg-üveg napelemekre, legyen szó átlátszó, nem átlátszó, keretes vagy keret nélküli napelemekről, 30 év termék garanciát és 5 év teljes körű biztosítást kínál a gyártó.

A  30 év nem csak a termék garanciára terjed ki, hanem a teljesítmény garancia, vagyis 30 évig garantált a modulok minimum 87%-os teljesítmény leadása. Ez 5 évvel hosszabb és 7%-kal több, mint a piacon általánosan kapható napelemek 25 év és 80% teljesítménygaranciája.

Az 5 év komplett biztosítás, melyet a gyártó díjmentesen biztosít napelemeihez, a meghibásodásra, lopásra és időjárási károkra egyaránt vonatkozik. Sőt, ez az 5 év, nem csupán a napelemekre, hanem a teljes rendszerre érvényes, mely az invertert is magában foglalja. A biztosítás a termelés kiesésre is kiterjed, amennyiben biztosítási esemény áll fenn.

Bővebben a SolarWatt komplett védelemről!
SolarWatt napelem biztosítás

SolarWatt üveg-üveg napelem különlegességei összefoglalva:

Üveg-üveg technológiával készül, nagyobb teherbírást képes elviselni, mint egy hagyományos napelem. Nem hiszi? Nézze meg ezt a videót! Németországban gyártott, nyugat-európai minőség, 10 év helyett 30 év termékgarancia, az átlagos 25 évhez képest 30 éves teljesítmény garancia, (87%), ezzel is túltejesítve a piacon található többi napelemet

bővebben a keret nélküli napelemekről

Referenciáink

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

Dr. Elség Attila Kulcs

Egy cég, mely összetett problémák megoldásában gyorsan, rugalmasan és segítőkészen dolgozik.

Faragó J. ügyfél

Alapos tervezés, amely a gyakorlatban hozta az ígért teljesítményt, tiszta és gyors kivitelezés, két éves hibátlan működés.

Monori Sz. ügyfél

A Wagner Solart csak ajánlani tudom minden olyan személynek aki napelemes rendszer telepítésében gondolkozik. A cég dolgozói felkészültek, kedvesek és nagyon türelmesek. Minden felmerülő kérdésre készségesen válaszolnak. Nálam napelemben első a Wagner Solar!

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte

Legfőbb termékinformációk

A német gyártó speciális üveg-üveg technológiával készült félig átlátszó napelemei már elérhetők keretes és keret nélküli változatban egyaránt!
Bár a legelterjedtebb helye a napelemek szerelésének a ház tetőfelülete, ma már egyre többen döntenek úgy, hogy földre, teraszra vagy autóbeállóra telepítik a paneleket. Főként abban az esetben jók az utóbbi megoldások, ha túl kicsi a tetőfelület, rossz a tájolás vagy a dőlésszög.

Teljesítmény/panel 170-175 Wp
Termék garancia 30 év
Teljesítmény garancia 30 év (87%)
Gyártási hely Németország
Kristályszerkezet Monokirstályos
Technológia üveg-üveg
SolarWatt áttetsző napelem