fbpx
 
Ajánlatkérés
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022

Radiátorcsöves fan-coil (inverter nélkül)

Olimpia Splendid Bi2 SLR Smart

Több mint radiátor

Amint a helyiség elérte a beállított levegő hőmérsékletet, a berendezés beépített ventilátora kikapcsol és tisztán radiátoros sugárzó és konvekciós hőleadással fűt.

Fejlett technológia:

A fűtőcsövet közvetlenül a fém előlapra helyezték el a gyártó mérnökei, ezzel növelve a hőleadás hatékonyságát. Ugyanakkor a speciális megoldás csökkenti a készülék vastagságát és súlyát a hagyományos fan-coilokhoz képest.

Vékony kialakítású, kompakt fan-coil.

Olimpia Splendid Bi2 SLR Smart fan-coil tulajdonságai:

 • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől!Kompakt technológia A 12,9 cm-es mélységű készülékek a technológia élvonalát képviselik, szemben a hagyományos 20-25cm mélységű berendezésekkel. Az Olimpia Splendid készülékei az otthonokba könnyedén beleolvadó, elegáns kialakítású berendezések.
 • Levegő rendszer A kivételesen magas szellőztetési hatékonyság a motor jelentősen csökkentett energiafelhasználásának (alacsony teljesítményfelvételének) köszönhető. A ventilátor fordulatszámát folyamatosan szabályozza a hőmérséklet-vezérlő, ami mindenképpen előnyös a nyári hőmérséklet és páratartalom szabályozása tekintetében.
 • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől!Csendes működés A szellőztető egység és a hőcserélő innovatív elhelyezésének köszönheti vékony profilját. A tangenciális – érintő irányban – elhelyezett ventilátor és a nagy felületű hőcserélő kiváló légáramlás elérést tesz lehetővé alacsony nyomásesés és alacsony zajszint mellett.
 • Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől!Egyszerű, letisztult dizájn Mivel nincs előlapi légbevezető rács, így a fűtőtest szépen mutat minden épületben.

Bi2 SLR Smart fan-coil legfőbb jellemzői:Nem inverteres

 • Kompakt és könnyű
 • Csendes működésű
 • Vékony (12,9 cm mély)
 • Alumínium előlappal
 • Radiátoros változat (SLR)
 • Több fajta vezérléssel választható
 • Nincs az előlapon rács, így esztétikus

Olimpia Splendid Bi2 SLR Smart készülékekre 2 év termékgaranciűt biztosít a gyártó

2 év Garancia
Napelemes rendszer telepítés, kivitelezés

FOGALMA SINCS

Informálódjon szakmai cikkeinkből vagy olvassa el az értékesítő kollégáink által összegyűjtött Gyakran Ismételt Kérdéseket

REFERENCIÁINK

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

Molnár Attila Barcs

Nem olcsó, de megbízható korrekt, pontos

Sz.K. , 2016Mogyoród

„Jó határidővel vállalt, teljes körű, rugalmas ügyintézéssel végzett gyors, szakszerű munka. A házban csak minimális “felfordulást” okoztak, amit lehetett, kívülről oldották meg. A napelem termelés online folyamatosan követhető (Érdekesség, hogy nyáron vidéken tartózkodva ebből tudtam meg, pontosan milyen idő van otthon, mert a napsütéses, ill. a felhős, esős idő a grafikonon jól látható).”

Antal Z. ügyfél

A cég korrekt, pontos,a műszaki tartalom magas szintű.

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte

Legfőbb termékinformációk

Az Olimpia Splendid, több, mint 50 éve gyárt klíma és légtechnikai berendezéseket. A különösen vékony kialakítású Bi2 Smart fan-coilok kiemelkedően hatékony hőmérséklet szabályzást biztosítanak.

Olimpia Splendid Radiátorcsöves fan-coil (inverter nélkül),