fbpx
 
Ajánlatkérés
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

NOBO Fjord

Elektromos fűtés – Nobo Fjord panellel

Minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát biztosítanak!

5 év garancia

Megjelenését tekintve lágyabb, lekerekített sarkaival biztonságos környezetet teremt. Mérete más fűtőpanelekhez képest kisebb és készenléti fogyasztása is csak 0,5W. Versenytársaival ellentétben, tartja a beprogramozott hőfokot a külső hőmérséklet bármilyen ingadozása ellenére is.

A panel termosztátja egy digitális kijelzésű elektronikával rendelkező NCU termosztát, ami a panel tetején kapott helyet, ezzel is biztosítva a kényelmes használatot.

Nobo Fjord elektromos fűtőpanel
Tanácsadás szakértőtől

Ne szalassza el a lehetőséget! Kérjen ajánlatot most!

Kérje árajánlatunkat az ajanlat@wagnersolar.hu e-mail címen! Vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon.

Referenciáink

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

G. R. – 2015 ügyfél

Gyors reagálás: azonnali helyszíni felmérés, szakmai tanácsadás és részletes árajánlat.

J. Zsuzsanna , 33 Felcsút

„Segítőkész, profi csapat! Kedves, szakmailag hozzáértő kollégák. Gyors és hatékony kivitelezés. Pozitív hozzáadott érték, hogy minden hivatalos papírmunkát a cég végez. Számunkra ilyen egy valódi szolgáltatás. :)”

Pintér L. , Pintér L.Budapest

„Kitűnő választásnak bizonyult, hogy a sok napelem-telepítő cég közül éppen, a Wagner Solár Hungária Kft. mellett döntöttem. Munkájukat minden igényt kielégítően, határidőre elvégezték. A magas műszaki színvonalú rendszer megbízható működését gyártói garancia is szavatolja. Terméktámogatási rendszerük révén pedig naponta ellenőrizhetem a telepített napelem-rendszer hatékony működését.„

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte

Legfőbb termékinformációk

A NOBO Fjord egy hagyományos, norvég gyártmányú kiváló minőségű fűtőpanel, amely a NOBO legkeresettebb fűtőpaneljai közé tartozik. Egy modern levegő-áramoltatású fűtőpanel elülső légráccsal, amely egyenletesen oszlatja el a meleget a szobában. Egyszerű komfort vagy Nobo Energy Control termosztáttal is megvásárolható. A bele kerülő port nem égeti el, ezáltal hozzájárul az egészséges belső légtér megteremtéséhez és a megfelelő hőmérséklethez a helyiség minden pontjában.

Nobo Fjord elektromos fűtőpanel