fbpx
 
Ajánlatkérés
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Napkollektor tároló

Használati meleg víz és fűtésrendszerekhez

WKS Kombi tároló

Kombinált tárolótartály a folyamatos használati meleg víz ellátáshoz. Poliészter hőszigetelése, polisztirol héjjal, 28 mm átmérőjű meleg és hideg víz csatlakozással. 600, 800 és 1000 literes változatban. Energiahatékonysági osztály: B.

Napkollektor tárolók használati meleg víz és fűtésrendszerekhez

ECOplus napkollektor tároló

Kiváló minőségű használati meleg víz tároló tartály napkollektoros és fűtésrendszerekhez. Maximum 10 bar nyomáson üzemeltethető tartály, korrózióvédelemmel. A 100-150 mm vastag, kivehető és PVC-mentes poliészterszálból készült gyapjúszigetelésnek és robusztus polisztirol-burkolatnak köszönhetően minimális a hőveszteség. A CONVECTROL (opcionális) konvekciós fékek tovább csökkenthetik a hőveszteségeket a csőcsatlakozásnál. 300 és 400 literes változatban kapható.

Energiahatékonysági osztály: B.

Napkollektor tárolók használati meleg víz és fűtésrendszerekhez

ECObasic napkollektor tároló

HMV tároló tartály napkollektoros rendszerekhez és fűtéskörökhöz. Kiváló minőségű zománc és magnézium anód bevonattal a hosszan tartó korrózióvédelem érdekében. 50 mm vastag, ragasztott, varrat nélküli  PU kemény hab szigetelés, levehető PVC köpen biztosítja a hőszigetelést.  200, 300, 400 és 500 literes verzióban.

Energiahatékonysági osztály: C.

Napkollektor tárolók használati meleg víz és fűtésrendszerekhez
Napelemes rendszer telepítés, kivitelezés

FOGALMA SINCS?

Informálódjon szakmai cikkeinkből vagy olvassa el az értékesítő kollégáink által összegyűjtött Gyakran Ismételt Kérdéseket

REFERENCIÁINK

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

Pájer-T. K ügyfél

Megbízható, pontos, korrekt cég. A pályázatból megvalósult napelemes rendszernél mindenre odafigyeltek és a segítségemre voltak, a pályázathoz szükséges dokumentáción keresztül egészen a kivitelezés befejezéséig. A gyári hibás inverter kicserélését illetve kártérítést is intéztek a gyártónál számomra, tehát ha hiba van, megtalálhatóak, segítőkészek.

Kovács János Gödöllő

Korrekt, pontos munkát végző cég.

Nádudvari G ügyfél

Ezt nem lehet 3 szóban leírni. 🙂 A folyamatok az ajánlat adástól a kivitelezésik nyomon követettek, mindenről készül írásos anyag, minőségi kivitelezés, majd tisztességes elszámolás, és hosszútávú garancia, aminek megvan a reális ára is. Itt nem úgy működik, hogy a kőműves-pista, meg a sógorkoma már látott képen szakmunkást, és akkor két sörért összetákol valamit.

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte