...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!


Június 13-án, szombaton folyamatosan érkeztek az érdeklődök Dunakeszi bemutatótermünkbe, akik arra voltak kíváncsiak, hogy hogyan is csökkenthetik az energia költségeiket.

Az előadások reggel 9-től délután 13 óráig tartottak. Prezentációk helyett inkább közös beszélgetés zajlott Beleznai Nándor, ügyfeleink és az érdeklődők között. Újdonságok, szakmai tapasztalatok mellett ügyfeleink gyakorlati tapasztalataikról meséltek. Mindeközben 5 kollégánk személyre szabott konzultációval, árajánlattal és hasznos tippekkel látták el a hozzánk érkezőket. Így mindenki megtalálhatta az információszerzés legszimpatikusabb módját.

 

Energiatakarékossági nyílt nap 2015

 

Ezúton is köszönjük ügyfeleinknek, hogy befáradtak hozzánk és megosztották tapasztalatikat. Örülünk, hogy érdeklődőink kérdéseikkel és nyitottságukkal előre vitték és színesebbé tették programunkat.

 

Az egyik résztvevő az alábbi üzenetet küldte nekünk facebookon:

 

facebook komment

 

A Kvíz játékunkon Nagy Zoltán adta a legtöbb helyes választ 12 pontból 10 helyes válasszal Ő nyerte el a napelemes töltőt. Neki ezúton is gratulálunk. Postai úton küldjük az ajándékot!

 

Ősszel újra megszervezzük szombati nyílt napunkat. Addig is, ha valaki nem tudott részt venni, írjon nekünk az info@wagnesolar.hu címre vagy hívjon minket a +36 27 548 440-es telefonszámon és találunk egy megfelelő időpontot, akár hétvégén is. 

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás