...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Rólunk Ezt érdemes rólunk tudni
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!

Ezt érdemes rólunk tudni


A Wagner Solar Hungária Kft. 2002-ben, családi vállalkozásként kezdte meg munkáját a megújuló energiaforrások területén, mely mára egy szakértői csapattal rendelkező kisvállalkozássá nőtte ki magát. Munkánkat már több ízben is elismerték, mely ügyfeleink számára egy garancia a professzionális kiszolgálásra. Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél több háztartás és vállalkozás számára biztosítsunk energiahatékony fűtési, hűtési és áramtermelési megoldást.


Vevőink igényeit figyelemmel kísérve, az évek során a napkollektor mellett más, kizárólag megújuló energiaforrást hasznosító termékcsoportot is bevezettünk, pl. napelem, geotermikus hőszivattyú, pellet- és fatüzelésű kazánok, kandallók, és ezek tartozékai. Szakembereink munkájának köszönhetően a környezetet kímélő és ügyfeleink komfortérzetét emelő új, komplex technológiák megismertetésében és elterjesztésében vállaltunk szerepet. Ügyfeleink nem csupán óriási pénzösszegeket spórolhatnak meg, de ökolábnyomukat is csökkenthetik.


A megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezéseket rendszerbe foglaltan forgalmazzuk, így biztosított a tökéletesen összehangolt, üzembiztos működés, a maximális hatásfok, a kedvező ár, valamint az egyszerűbben érvényesíthető a garancia.


Szolgáltatásaink: tanácsadás, pályázatírás, helyszíni felmérés, rendszertervezés és szimulációs számítások végzése, teljes épületgépészeti tervezés, helyszínre történő kiszállítás, teljes körű kivitelezés, karbantartás és garanciális javítás.


Legfontosabb céges alapértékeink: energiatudatos, etikus, elérhető, emberközpontú, innovatív, lokális, minőségi, szakértő, zöld.


A mi feladatunk, hogy egy környezetvédelmi és anyagi előnyökkel járó rendszert valósítsunk meg Ön számára, mely hosszú évtizedeken keresztül garantálja a hatékony energiatermelést. Mi könnyedén levehetjük az Ön válláról az anyagi terheket és csökkenthetjük háztartása vagy vállalkozása költségeit.


Minőségpolitikai alapkövek:


  • Vevői elégedettség folyamatos magas szinten tartása
  • Szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése, termékeink minőségi szintjének megtartása, emelése
  • Globális és lokális iparági, lakossági követelmények figyelemmel kísérése
  • Partnereink tájékoztatása, képzése
  • Munkatársak folyamatos szakmai továbbképzése, a vállalati kultúra fejlesztése, a technikai fejlődés rövid időn belüli vállalati alkalmazása
  • A megújuló energiaforrások használatának széleskörű megismertetése és alkalmazása
  • A környezeti szempontok érvényesítése, vagyis a környezetvédelmét szolgáló ismeretek szélesítése


A környezetünkért tett lépéseink:


300 négyzetméteres dunakeszi irodaházunkban az általunk forgalmazott megújuló energiaforrásokat hasznosító termékeket telepítettük. Az épület fűtését talajkollektoros és levegős hőszivattyúval oldjuk meg, a melegvíz-ellátást levegő-víz hőszivattyúval és napkollektoros rendszerrel biztosítjuk, kiegészítő fűtésként pellet kazánt és pellet kandallót építettünk be. Irodaházunk áramellátásához 2012-ben telepített napelemes rendszerünk járul hozzá. A napelemes rendszer a Fronius Datalogger Web nevű eszköz segítségével folyamatosan, a nap minden órájában, a világ bármely pontjáról megvizsgálható. Az aktuális adatokat a rendszer tárolja, és internetes felületen keresztül látogatóink számára is elérhetővé teszi. Így bármikor ellenőrizhető a besugárzás mértéke, a modulok hőmérséklete, illetve a szélerősség, továbbá elérhető az aznap, illetve a telepítés óta megtakarított szén-dioxid kibocsátás is. A weboldalon keresztül az aktuális, illetve összesen megtermelt kWh értékeket is megtekinthetik az érdeklődők. Aktuális áramtermelésünket ide kattintva nézheti meg.


Amennyiben szívesen csökkentené Ön is energiaköltségeit, töltse le ingyenes energiahatékonysági tippjeinket!


Azonnal csökkenteni szeretné háztartási költségeit?

Töltse le ingyenes energiahatékonysági tippjeinket!

Összeállítottunk Önnek egy 20 pontból álló listát, mely segítségével akár már holnaptól csökkentheti kiadásait. Spóroljon okosan!

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás