Aquarea All in One

Melegvíztároló és hőszivattyú beltéri egység egyben

  • 5 év garancia a kompresszorokra,
  • 2 év garancia az All in One tartályokra
5 év Garancia

Panasonic All-in-One készülék katalógus

Új Internet Control

Akárhol is van, hőszivattyúját irányíthatja!

Az Internet Control egy könnyen használható távirányító rendszer, mellyel rendszerét Android, iOS okostelefonnal, táblagéppel vagy PC-vel is tudja irányítani akárhonnan az interneten keresztül.

Felkeltettük érdeklődését? Kattintson ide, vagy az alábbi linkre.

Napelemes rendszer telepítés, kivitelezés

FOGALMA SINCS

Informálódjon szakmai cikkeinkből vagy olvassa el az értékesítő kollégáink által összegyűjtött Gyakran Ismételt Kérdéseket

Hőszivattyú videók

Ezeket a videókat érdemes megnézni annak, aki hőszivattyús rendszert tervez otthona fűtésére-hűtésére és melegvíz ellátására.

Összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdésekre a válaszokat.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az ajanlat@wagnersolar.hu címen!

További videóink

Fűtési rendszerek összehasonlítása

Hogyan építsünk 0 energiás házat?

Hőszivattyú hangteszt

REFERENCIÁINK

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

Pájer-T. K ügyfél

Megbízható, pontos, korrekt cég. A pályázatból megvalósult napelemes rendszernél mindenre odafigyeltek és a segítségemre voltak, a pályázathoz szükséges dokumentáción keresztül egészen a kivitelezés befejezéséig. A gyári hibás inverter kicserélését illetve kártérítést is intéztek a gyártónál számomra, tehát ha hiba van, megtalálhatóak, segítőkészek.

Kovács János Gödöllő

Korrekt, pontos munkát végző cég.

Nádudvari G ügyfél

Ezt nem lehet 3 szóban leírni. 🙂 A folyamatok az ajánlat adástól a kivitelezésik nyomon követettek, mindenről készül írásos anyag, minőségi kivitelezés, majd tisztességes elszámolás, és hosszútávú garancia, aminek megvan a reális ára is. Itt nem úgy működik, hogy a kőműves-pista, meg a sógorkoma már látott képen szakmunkást, és akkor két sörért összetákol valamit.

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte

Legfőbb termékinformációk

Az Aquarea All in One új nemzedéke a Panasonic hűtő, fűtő és használati melegvíz-készítő hőszivattyúinak. 2 év garanciát kap az új termékcsaládra, mely rozsdamentes acél tartállyal és magas teljesítményű hővisszanyerő technológiával rendelkezik.

Ennek a berendezésnek nagyon egyszerű a felhelyezése, az eredetileg elhelyezett csövek miatt akár felére csökkenhet a felszerelési idő. Helytakarékos, így akár konyhájában is elhelyezhető.

Panasonic Aquarea Melegvíztároló és hőszivattyú beltéri egység egyben