fbpx
 
Ajánlatkérés
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022

NOARK EV töltők

NOARK fali EV töltők és hordozható töltőkábelek kínálatunkban

A NOARK, mint kisfeszültségű elektromos alkatrészek globális szállítója, sokoldalú és megfizethető megoldásokat kínál az elektromos autók töltéséhez. Fali töltőik otthonunkban teremtik meg az EV töltés lehetőségét, míg hordozható töltőkábeleik a nyilvános töltőállomásokhoz való biztonságos és hatékony hozzáférést teszik lehetővé a számunkra.

Ex9EV fali EV töltő

A falra szerelhető Ex9EV töltőkészülék minden tölthető elektromos autóhoz alkalmazható. Csatlakoztatható egyfázisú, valamint háromfázisú hálózathoz is, az utóbbi megoldás jelentősen csökkenti a töltési időt. A töltők különböző töltőáram tartománnyal rendelkeznek: 10 A-tól 32 A-ig terjedő skálán megtalálhatóak a kínálatban. A töltő tartalmaz egy beépített, 5 méter hosszú csatlakozókábelt, mely a két leggyakrabban használt – Type1, vagy az egyre inkább elterjedőben lévő Type2 típusú csatlakozóval van felszerelve.

Ajánlatkérés

A dedikált töltőhely előnyei

  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánA telepítés költséghatékonyan kivitelezhető.
  • Garancia, biztosítás, védelemRendkívül alacsony a biztonsági kockázat beszerelés és használat közben.
  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánAz E-autó töltése bármikor megoldható otthon.
  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánA felhasználó beállíthatja a töltési áramot, ezzel optimalizálva a töltési időt.
  • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánSegít a villamos energia leginkább költség- és energiahatékony hasznosításában.

Biztonságos autótöltés

Az elektromos járművekben az akkumulátorok DC-elven működnek; töltéskor egyenáramú szivárgóáram keletkezhet. A szivárgó DC hibaáram elleni védelem elektromos autó töltőállomásoknál szabványi követelmény. A veszélyes helyzetek elkerülése érdekében azonban javasolt az érzékeny B-típusú (RCCB) áram-védőkapcsoló használata minden típusú EV töltőnél. A legtöbb gyártó ezt a követelményt további költséges RCCB eszköz beépítésével oldja meg, ami megdrágítja a terméket. A NOARK Ex9EV töltők már rendelkeznek töltőbe integrált saját B-típusú hibaáram-védelemmel, ezáltal maximalizálva a megbízható és biztonságos működést.

Gyártói garancia NOARK töltőkre

5 év

Ex9EC töltőkábel

A NOARK által kínált EV töltőkábeleket az elektromos autók klasszikus egy-és háromfázisú (230 V / 400 V) aljzatokból való töltésére tervezték. Mindegyik kábel alapkivitelben tartalmazza a B-típusú RCCB áram-védőkapcsolót. Előnyös funkciók:

  • a kapcsolóelemekre és a csatlakozókra vonatkozó hőmérséklet ellenőrzése,
  • alacsony- és túlfeszültség figyelése.

A kábelek lehetővé teszik a töltési áramérték egyéni beállítását 8 A és 32 A közötti értékekre. A termék Type1, vagy Type2 típusú csatlakozókkal választható, így alkalmas a világpiacon fellelhető valamennyi elektromos autó töltésére.

Ajánlatkérés
EX9EC töltőkábel elektromos autókhoz
Töltési idők NOARK EV töltővel a legnépszerűbb EV modellek alapján

Ex9LB63 B-típusú áram-védőkapcsolók

Az EV töltőkhöz kapcsolódóan bemutatjuk az önálló Ex9LB63 B-típusú áram-védőkapcsolókat. Ezek az RCCB-k különféle háztartási és ipari alkalmazásokra alkalmasak, ahol frekvenciaváltókat, fotovoltaikus berendezéseket, elektromos töltőket és ehhez hasonló elemeket használnak. A B-típus megfelelő érzékenységet biztosít a szivárgó AC, pulzáló és egyenletes DC áram ellen, magas frekvencián, akár 1 kHz-ig.

Az Ex9LB63 egyik fő előnye, hogy elektronikus védelmi technológián alapszik, amely lehetővé teszi a hibaáram pontosabb mérését és ennek következtében a véletlenszerű leoldás lehetőségének csökkentését. Ezek az eszközök nincsenek kitéve a kioldó tekercs „fel-mágnesesedésének”. Ennek köszönhetően nincs kötelező tesztelési időszak, azonban rendszeres ellenőrzésük továbbra is ajánlott. A vizsgálati időszak a helyi törvények vagy rendeletek szerint alkalmazandó. 6 havonta ajánlott tesztelni normál körülmények között, szélsőséges alkalmazási környezetben pedig havonta.

NOARK Ex9LB63 B-típusú áram-védőkapcsoló
elektromos autó töltése NOARK EV töltővel

LENNÉNEK MÉG KÉRDÉSEI?

 

Írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre vagy keressen bennünket a  +36 27 548 440 -es telefonszámon!