...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!

JÚL
26

Fűtéskorszerűsítés pályázat 2012


864,4 millió forintos kerettel 2012. augusztus 27-től nyújthatók be a energiatakarékosság fokozását és épületenergetikai korszerűsítések támogatását célzó pályázatok. Az elnyerhető támogatás összege – megújuló energia (napkollektor, hőszivattyú, brikett, pellet, faapríték, faelgázosító kazán) alkalmazásával – a beruházás maximum 40 százaléka, lakásonként legfeljebb bruttó 1,5 millió forint lehet.

Tudjon meg többet a pályázat részleteiről! (A pályázatot 2012. szeptember 7-én lezárták!)

A pályázatot 2012. szeptember 7-én lezárták!

Támogatott energiamegtakarítás

Az Új Széchenyi Terv keretében a „Fűtéskorszerűsítési Alprogram” lehetőséget nyújt a lakosság számára, hogy lakóépületeik felújításával hozzájáruljanak az ország klímavédelmi céljaihoz, egyszersmind csökkentsék energiafogyasztásukat és a belőle eredő kiadásaikat.

Akár 1,5 millió forint támogatás

A legalább 40%-os szintet elérő fűtés és melegvíz fajlagos energiaigény-megtakarítást eredményező, megújuló energiát hasznosító hőtermelő berendezés (napkollektoros, hőszivattyús rendszer, illetve brikett, pellet, faapríték vagy faelgázosító kazán) esetén a lakásonként adható támogatás legfeljebb bruttó 1,5 millió forint lehet. Amennyiben legalább 25%-os energiaigény-megtakarítást elérő kondenzációs kazán beépítésével  korszerűsítené fűtési rendszerét, lakásonként maximum 850 000 Ft támogatást igényelhet.

Kik pályázhatnak?

A támogatásra kizárólag
magánszemélyek, láncházak, sorházak, ikerházak, családi házak és legfeljebb 4 lakásos társasházak tulajdonosai nyújthatnak be pályázatot – amennyiben az érintett lakóépület 2006. december 31. előtt jogerős használatba vételi engedéllyel rendelkezett.

Hogyan juthat hozzá az állami támogatáshoz?
A támogatás minden esetben
vissza nem térítendő, utófinanszírozású. A pályázatokat 2012. augusztus 27-től (hétfő) a keret kimerüléséig lehet benyújtani. A pályázatot kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül nyújthatja be az ügyfélkapuval rendelkező természetes személy, amennyiben az illető a megvalósítás helyszínéül szolgáló ingatlan – tulajdoni lapon szereplő – valamelyik tulajdonosa vagy a társasház közös képviselője, esetleg többlakásos ingatlan meghatalmazottja. (Tudjon meg többet az ügyfélkapus regisztrációval kapcsolatban!) A nyertes pályázó a beruházás megvalósításának hitelt-érdemlő pénzügyi, műszaki igazolása után juthat hozzá az állami támogatáshoz.

Milyen dokumentumokra van szükség a pályázathoz?
- 1 hónapnál nem régebbi tulajdoni lap (nem hiteles, illetve elektronikus nyilvántartásból nyomtatott elegendő)
- Bankszámla igazolás (a pályázó bankszámlájának azonosítására, lehet a szerződés vagy a banktól kért igazolás, vagy bankszámla kivonat)
- 3 db – a beadást megelőző 3 hónapra szóló bármelyik (azonos típusú) – közüzemi számla, mely a lakottságot igazolja (víz-, villany-, gázszámla)

További szükséges dokumentumok, melyeket mi biztosítunk Önnek a pályázathoz:

- 2 db, a meglévő és a tervezett állapotra szóló energiatanúsítvány, amely tartalmazza a tanúsító megnevezését, jogosultsági számát és aláírását

- Gépészeti kapcsolási rajz a gépésztervező aláírásával és jogosultságának feltüntetésével

- Az Ön egyedi igényeinek megfelelő, teljes körű tervezői és kivitelezői árajánlat 

- Kivitelezői előszerződés, mely a támogatói döntést követően lép hatályba


Ügyfeleink számára a pályázati dokumentáció
teljes körű összeállítását is vállaljuk. Töltse le a pályázat folyamatát lépésről lépésre bemutató összefoglalónkat!

Ne maradjon le róla!
Ha Ön is úgy érzi, hogy a fenti pályázati lehetőséggel közelebb került otthona fűtési rendszerének korszerűsítéséhez, felajánljuk segítségünket pályázatának megírásában.

Kérjük,
hívja most ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon, hogy mielőbb időpontot tudjunk egyeztetni.

Sikeres pályázata érdekében várjuk jelentkezését a fenti telefonszámon! A pályázatot 2012. szeptember 7-én lezárták!


Napfényes üdvözlettel,
Wagner Solar Hungária Kft. csapata


Hasznos linkek:
-
Közlemény - Augusztusban indul a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium új, fűtési rendszerek korszerűsítését támogató pályázata
-
Pályázati felhívás
-
Pályázati útmutató

Ui: Mivel a várható érdeklődéshez képest csekély a keretösszeg (864,4 millió forint), csak azoknak van esélye a támogatás elnyerésére, akik 2012. augusztus 27.-től az elsők között nyújtják be pályázatukat. Érdemes sietni! Várjuk hívását a +36 27 548 440-es telefonszámon! A pályázatot 2012. szeptember 7-én lezárták!

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás