fbpx
 
Ajánlatkérés
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Schletter kiemelő rendszer lapos tetőre

rögzítéstechnika – kiemelő rendszer lapos tetőre

SCHLETTER rögzítéstechnika – kiemelő rendszer lapos tetőre

A gyors, egyszerű és egyben biztonságos felszerelés garantált. A felszereléshez szükséges háromszög teljesen előszerelt: már a gyárban össze vannak illesztve. A helyszínen már csak össze kell őket csavarozni. Nagyobb rendszerek esetében a modulsorokat általában két vízszintes kereszttartó profilra helyezik, melyek szintén egyszeres tartóelemeken nyugszanak. A modulok szerelése általában függőlegesen történik. Az egyes tartóelemek a tetőhöz rögzíthetők vagy külön-külön lesúlyozhatók.

Schletter tartószerkezet

Light kiemelő háromszög

Igen könnyű tartóprofilok, különösen keresztirányú és vertikális szereléshez kisebb fesztáv esetén. Normál dőlésszög 30°, tetszőleges szög rendelhető.

25 év teljes körű garanciát vállal a gyártó minden Schletter rögzítéstechnika termékre.

25 év Garancia
Napelemes rendszer telepítés, kivitelezés

FOGALMA SINCS

Informálódjon szakmai cikkeinkből vagy olvassa el az értékesítő kollégáink által összegyűjtött Gyakran Ismételt Kérdéseket

REFERENCIÁINK

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

Balogh J. ügyfél

Korrekt, megbízható cég. Elégedett voltam a teljes folyamattal a tájékoztatástól a beszerelésig! A solar rendszer számunkra várakozáson felül bevált, érdemes volt belevágni, bátran ajánlom, nem fogják megbánni!

Benkő P. ügyfél

Az ajánlattétel illetve a felmérés folyamata meggyőzően alapos volt: minden felmerülő kérdésemre, kérésemre reagáltak. A szerződésbe foglalt határidőket pontosan tartották, a teljesítménybővítés miatt alakult ki egy kis csúszás, de az az én hibámból adódott. A rendszer kivitelezése precíz és tiszta munka volt: szerelésnél még az esztétikai igényeinkre (inverter, szerelvények, vezetékcsatorna elhelyezése) is tekintettel voltak. Több ilyen vállalkozásra lenne szükség Magyarországon!

Dr. E. A. – 2015 ügyfél

Rugalmas hozzáállásukkal, szerteágazó tudásukkal és felkészültségükkel komplex megoldást tudnak nyújtani akár több lépésben is. Köszönöm eddigi munkájukat.

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte

Legfőbb termékinformációk

A Schletter kiemelő háromszögekre helyezett rendszerei lehetővé teszik a telepítést bármilyen sík felszínen. Az új rendszer kiváló minőségű anyagok használatával és részletekig kidolgozott megoldásokkal, átgondolt rendszerkoncepcióval garantálja az egyszerű, gyors és gazdaságos felszerelést. A több kevesebb: számos összetevő átdolgozásának köszönhetően a rendszer statikai továbbfejlesztése a lényegesen kevesebb anyagfelhasználásban rejlik.

Gyártás helye: Németország

Schletter kiemelő rendszer lapostetőre