fbpx
 
Ajánlatkérés
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022

Schletter lapos tetős tartószerkezet

Rögzítéstechnika lapos tetőre

Schletter FixGrid 18 lapos tetős tartószerkezet

A Schletter FixGrid 18 lapos tetős tartószerkezet szinte minden lapos tetőre alkalmazható. A tető szerkezetének bontása nélkül gyorsan és egyszerűen telepíthető széláramláshoz optimalizált ballasztkarral. 13°-ban kiemelhető szerkezet.

Schletter lapostetős tartószerkezet

A tartószerkezet tájolása lehet D-i vagy K-Ny-i irányú is. Az optimális helykihasználás és a maximális termeléshozam elérése érdekében kollégáink egyedi kiosztást készítenek az Önnek, a szükséges súlyozás tervével.

Ajánlatkérés

25 év teljes körű garanciát vállal a gyártó minden Schletter rögzítéstechnika termékre.

25 év Garancia
Napelemes rendszer telepítés, kivitelezés

FOGALMA SINCS

Informálódjon szakmai cikkeinkből vagy olvassa el az értékesítő kollégáink által összegyűjtött Gyakran Ismételt Kérdéseket

REFERENCIÁINK

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

Balogh J. ügyfél

Korrekt, megbízható cég. Elégedett voltam a teljes folyamattal a tájékoztatástól a beszerelésig! A solar rendszer számunkra várakozáson felül bevált, érdemes volt belevágni, bátran ajánlom, nem fogják megbánni!

Faragó J. ügyfél

Alapos tervezés, amely a gyakorlatban hozta az ígért teljesítményt, tiszta és gyors kivitelezés, két éves hibátlan működés.

B.Balázs , 2015Törökbálint

„Elégedett vagyok a napelemes rendszerrel. Nagyon tetszik a SolarEdge mobilos alkalmazása, ahol meg tudom nézni az aktuális és múltbeli termelési adatokat. Örülök annak is, hogy a becsült éves teljesítményhez képest a rendszer majdnem 10%-val többet termelt.”

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte

Legfőbb termékinformációk

A Fix-Grid 18 egy anyag- és szerszám-optimalizált rendszer, amellyel a modulok zárt sorokban és kb. 6°, illetve 13°-os rögzített kiemelési szögben szerelhetők fel – minimális terhelés mellett. A komponensek bepattintós rendszerrel csatlakoznak egymáshoz. A modulok csavarmentes modulrögzítőkkel (rugós rögzítőkkel) helyezhetők fel az alépítményre. Ennek során a modulok a külső peremüknél kerülnek rögzítésre.

Gyártás helye: Németország

Schletter fixgrid lapostetős rendszer