fbpx
 
Ajánlatkérés
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Napkollektor csomagok meglévő tárolókhoz

Prémium kategóriás napkollektoros rendszerek

  • 10 év gyártói garancia a napkollektorra
  • 2 év gyártói garancia a SunGo automatikára
10 év Garancia

A csomag tartalma:

  • Szükséges számú és típusú kollektor ( 2-12 db )
  • Kollektor szerelő készlet
  • CIRCO 6 szolárállomás a rendszer méretének megfelelő tágulási tartállyal
  • SUNGO szolárvezérlő
  • DC 20 szolár fagyálló folyadék
  • Részletes szerelési útmutató
Napelemes rendszer telepítés, kivitelezés

Napkollektort szeretne?

Válasszon napkollektor csomagajánlataink közül vagy kérjen egyedi ajánlatot az Ön igényeire szabva.

REFERENCIÁINK

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

Sz.K. , 2016Mogyoród

„Jó határidővel vállalt, teljes körű, rugalmas ügyintézéssel végzett gyors, szakszerű munka. A házban csak minimális “felfordulást” okoztak, amit lehetett, kívülről oldották meg. A napelem termelés online folyamatosan követhető (Érdekesség, hogy nyáron vidéken tartózkodva ebből tudtam meg, pontosan milyen idő van otthon, mert a napsütéses, ill. a felhős, esős idő a grafikonon jól látható).”

Masszi J. ügyfél

Könnyűipari és szolgáltató területen dolgozó kis cég vagyunk, Érden. Pályázati támogatást kaptunk telephely építésre, melynek része lett egy napelemes rendszer telepítése is. Erőinket próbára tette a beruházás, mivel ésszerűen nem lehetett a méreteket csökkenteni. Az ár kérdése nagyon fontossá vált. Itt emelem ki a kft. vezetőinek készségét a kompromisszumra. A költségcsökkentés érdekében, magunk készíthettük a tartószerkezetet, és a mechanikai szerelést. Az építőipari kivitelezés csúszása felborította az ütemezést. A módosulásokat megértéssel kezelték, az adminisztrációban türelmet tanúsítottak. Rugalmas viszonyulást tapasztaltunk a menet közben felmerült változtatásokhoz. A megoldandó kérdésekben segítőkészséggel válaszoltak. Összegezve, elégedett vagyok, egy jó rendszer született!

Pintér L. , Pintér L.Budapest

„Kitűnő választásnak bizonyult, hogy a sok napelem-telepítő cég közül éppen, a Wagner Solár Hungária Kft. mellett döntöttem. Munkájukat minden igényt kielégítően, határidőre elvégezték. A magas műszaki színvonalú rendszer megbízható működését gyártói garancia is szavatolja. Terméktámogatási rendszerük révén pedig naponta ellenőrizhetem a telepített napelem-rendszer hatékony működését.„

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte

Legfőbb termékinformációk

A tároló nélküli csomagok tetszőlegesen alkalmazhatóak meglévő rendszerek kiegészítésére vagy modulárisan tervezett rendszerekhez. A kollektorok mérete és típusa, valamint az automatika típusa a számos rendelkezésre álló csomagkínálatból választható ki.

Napkollektor csomag meglévő tárolóhoz