fbpx
 
Ajánlatkérés
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Panasonic Hűtő-Fűtő klíma rendszer

Minőség és technológia

Miért érdemes klímát szerelnünk otthonunkba?

 

Ha fontos az energiahatékonyság és a hosszú élettartam, minőségi Panasonic klímáinkgarantálják a legjobb választást. Termékkínálatunk között A++ és A+++ besorolású berendezések közül választhatnak. Letisztult stílusuk mellett csendben hűtik vagy éppen fűtik be a teret, ezzel komfortosabbá téve a mindennapokat. 

A fűtés részleges vagy akár teljes kiváltására alkalmas klímáink fűtésre és hűtésre is egyaránt kitűnő választásnak bizonyulnak. Egyre inkább hódít a fenntartható és környezetkímélő mobilitás. Tekintse meg kínálatunkat. 

Tudta? Akár 40 m2 helyiséget is be lehet fűteni / hűteni mindösszesen egy klíma beltéri egységgel. 
Multisplit klímáink esetében pedig egy kültéri egységre akár 5 beltéri egység is rácsatlakoztatható, így nem igényel különösebb külső homlokzati átalakítást.  

Szakértőink a hűtő-fűtő klíma berendezéseket ajánlják, abban az esetben ha költséghatékony megoldást keres. Kialakítása ugyanis jelentősen kedvezőbb és a kivitelezése jóval kevesebb időt vesz igénybe, mint egy teljes mértékű fűtésrendszer átépítés. 

Miért ajánljuk a Panasonic klímát? 

A japán székhelyű cég mögött közel százéves tapasztalat áll különböző műszaki-, és luxuscikkek előállításában. Split klímáik fűtésre és hűtésre is kiválóak, extra csendes üzemmód jellemző rájuk, (20dBa-től), arról nem is beszélve, hogy energiahatékony készülékek. Az Etherea inverteres klímaberendezések esetében a Nanoe-G légtisztító rendszer gondoskodik otthona kristálytiszta levegőjéről. Köszönhetően az A nanotechnológia segítségének, kiszűri a legapróbb szennyeződéseket, a port, a baktériumokat, a penészgombát és a vírusokat is, valamint a kellemetlen szagokat.  
Az econavi intelligens rendszer érzékeli a külső időjárást és eszerint változtatja a hőmérsékletet úgy, hogy a felhasználó szempontjából a legelőnyösebb energiafogyasztáson működjön. Ez az okos funkció fűtés üzemmódban is elérhető, tehát naposabb időben elvesz a teljesítményből, borúsabb időben pedig bekapcsol a rendszer.  

A Mild Dry egység 10%-kal magasabb páratartalom fenntartásra szolgál, mely csökkenti a bőr- és torokszárazság tüneteit, ezzel pedig tovább növeli komfort érzetünket. 

Energiahatékony üzemmód, letisztult design, számos korszerű újítás és magas komfort érzet együttese jellemzi Panasonic klímáinkat.

A klíma egy gazdaságos fűtési – hűtési megoldás

 • Ikon, nagyító - Wagner Solarköltséghatékony beruházás
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánúj ingatlanokba
 • Napelem, napkollektor, ferde tető, tájolás, cserép tetőmeglévő ingatlanokba
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazángyors és egyszerű kivitelezés
 • Hővisszanyerő szellőztetőfűtésre és hűtésre
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánkiegészítő vagy teljes hőellátásra

Váljon eggyé a természettel

 

A természetben nagy mennyiségben előforduló hidroxilgyökök (vagy más néven OH-gyökök) képesek közömbösíteni a szennyeződéseket, vírusokat és baktériumokat, egyszerre tisztítanak és semlegesítik a szagokat. A nanoe™ X technológiának köszönhetően zárt beltéri környezet is tisztább és kellemesebb atmoszférává válik. 

Nanoe™ X egész napon át aktívan tisztítja a levegőt és közömbösít bizonyos  típusú szennyeződéseket függetlenül attól, hogy Ön otthon van, illetve önállóan működtethető, amikor senki sem tartózkodik az ingatlanban. 

A nanoe™ X technológiával kiegészített légkondicionáló fokozott védelmet biztosít otthonának, a Panasonic Comfort Cloud alkalmazás pedig kényelmes irányítást tesz lehetővé.  

Megújuló energia kulcsrakészen szakértőtől!
Kényelmi szempontok
 • Okos irányítás

  Több egység irányítása egy csoportban vagy akár különböző
  helyszíneken (10 csoportot és csoportonként akár 20 egységet irányíthat). 

 • Okos kényelem

  A légkondicionáló összes funkciója távolról is elérhető. A nanoe™ X a nap 24 órájában aktiválható ezáltal például, a helyiségek előfűtése vagy hűtése könnyedén megoldható 

 • Okos hatékonyság

  Nagyobb kényelem, kisebb energiapazarlással.  Továbbá értesítést kap az esetleges üzemzavarokról, ezáltal növelhető a hibaelhárítás gyorsasága.

 • H díjszabás

  2010. április 16. óta lehetséges lakossági felhasználásra megigényelni, hogy a napenergiából vagy más, megújuló energiaforrásból kiépített fűtési rendszerek esetén a hőellátásról gondoskodó készülékek működtetéséhez kedvezőbb árú villamos energiát lehessen használni. 
  Környezettudatos rendszerünk üzemeltetése innen a leggazdaságosabb, ezért ezen rendszerek telepítésekor mindenféleképpen célszerű megfontolni, hogy a H tarifát válasszuk. (Október 15. és április 15. között napi 24 órában, megszakítás nélkül, folyamatosan elérhető igen kedvező áron.) 

Tanácsadás szakértőtől

Ne szalassza el a lehetőséget! Kérjen ajánlatot most!

Kérje árajánlatunkat az ajanlat@wagnersolar.hu e-mail címen! Vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36 27 548 440-es telefonszámon.

Cégünk számokban

jelentős szakmai tapasztalat

22 év

TAPASZTALAT

többezer telepített napelem rendszer, hőszivattyú rendszer

5500

TELEPÍTETT RENDSZER

többmillió kWh megtermelt energia

140,698,000

MEGTERMELT ENERGIA (KWH)

környezetbarát megújuló energia alkalmazás

45,047

TONNA CO2 MEGTAKARÍTÁS

országos hálózat

3 iroda

ORSZÁGSZERTE