fbpx
 
Ajánlatkérés
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján
Magyarbrands és Superbrands díj nyertes Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Dun & Bradstreet Minősítése Alapján

Schletter földre telepíthető rendszer

Schletter földre telepíthető rendszer

A rendszer különálló modulokat tartalmaz, amelyek segítségével könnyedén hozzáilleszthetjük valamennyi gyártó napelemét.

Egy állványra összesen 26 modul illeszthető két sorban egymás alatt, de lehetőségünk van a rendszer és az elhelyezés lehetőségei szerinti kialakításra.

Napelem rendszer tervezés és kivitelezés

Napelemes rendszerek esetén gyakran merül fel az a probléma, hogy a talajviszonyok (pl. túl lágy vagy sziklás talaj, hulladéklerakó hely) miatt nincs lehetőség cölöpalap készítésére. Kimondottan ilyen helyzetekre fejlesztettük ki a PvMax3 rendszereket. Az alépítmény előgyártott betonalapokra szerelésével értékes szerelési idő és költségek takaríthatók meg; kisméretű napelemes rendszereknél is ideális! A csavarkötések számának minimálisra csökkentése és a részben előszerelt tartóelem-készletek révén a PvMax gyorsan és egyszerűen összeszerelhető a helyszínen.

25 év teljes körű garanciát vállal a gyártó minden Schletter rögzítéstechnika termékre.

25 év Garancia
Napelemes rendszer telepítés, kivitelezés

FOGALMA SINCS

Informálódjon szakmai cikkeinkből vagy olvassa el az értékesítő kollégáink által összegyűjtött Gyakran Ismételt Kérdéseket

REFERENCIÁINK

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

Balogh J. ügyfél

Korrekt, megbízható cég. Elégedett voltam a teljes folyamattal a tájékoztatástól a beszerelésig! A solar rendszer számunkra várakozáson felül bevált, érdemes volt belevágni, bátran ajánlom, nem fogják megbánni!

Faragó J. ügyfél

Alapos tervezés, amely a gyakorlatban hozta az ígért teljesítményt, tiszta és gyors kivitelezés, két éves hibátlan működés.

B.Balázs , 2015Törökbálint

„Elégedett vagyok a napelemes rendszerrel. Nagyon tetszik a SolarEdge mobilos alkalmazása, ahol meg tudom nézni az aktuális és múltbeli termelési adatokat. Örülök annak is, hogy a becsült éves teljesítményhez képest a rendszer majdnem 10%-val többet termelt.”

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte

Legfőbb termékinformációk

A PvMax3 szerelőrendszerrel hatalmas szabadtéri létesítményeket hozhatunk létre. A könnyen szerelhető rendszer lehetővé teszi a költséghatékony és gyors szerelést a jelentős méretű, talajra szerelt rendszerek esetében is.

Gyártás helye: Németország

Schletter földre telepíthető tartószerkezet