fbpx
 
Ajánlatkérés
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022
Wagner Solar - Napelem - Superbrands MagyarBrands díj 2021-2022

NOBO Oslo

Elektromos fűtés – Nobo panellel

Minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát biztosítanak!

5 év garancia

Termosztátjai igen pontosak és sokkal konzisztensebbek a változó külső hőmérséklettel szemben, mint más fűtésrendszerek. Új generációs, digitális kijelzésű NCU termosztáttal vezérelhetjük, amely a készülék tetején van elhelyezve ezzel is biztosítva a kényelmes használatot. Minden fűtőpanel saját vezérlővel rendelkezik, így lehetőségünk nyílik a különböző helyiségek eltérő fűtésigényeinek megvalósítására. Például nappali: 22°C, konyha: 21°C, háló: 19°C, fürdőszoba: 21°C.

Az eredmény: sokkal kényelmesebb és energiatakarékosabb fűtés – személyre szabottan.

Nobo Oslo elektromos fűtőpanelek

Referenciáink

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

B.Balázs , 2015Törökbálint

„Elégedett vagyok a napelemes rendszerrel. Nagyon tetszik a SolarEdge mobilos alkalmazása, ahol meg tudom nézni az aktuális és múltbeli termelési adatokat. Örülök annak is, hogy a becsült éves teljesítményhez képest a rendszer majdnem 10%-val többet termelt.”

Ekler P. ügyfél

Kiváló, agilis csapat, gyors és precíz kivitelezés, több napelem is elfért a déli tetőn mint számítottam rá. Csak ajánlani tudom Őket!

G.-2016 ügyfél

Magas szintű szakmai hozzáértés, jó minőségű rendszerek, ügyfélközpontú gondolkodás.

Több, mint 3000 rendszert telepítettünk országszerte

Legfőbb termékinformációk

A NOBO Oslo egy új technológia platformján alapuló fűtésrendszer, amely számos innovációnak köszönhetően az elektromos rendszerek élvonalát képviseli. Letisztult, modern formatervezésének köszönhetően a jövő fűtésrendszere.

Megjelenését tekintve klasszikus, fehér acél frontja letisztult megjelenést biztosít.  Akár falra szerelve akár kerekeken gurulva bármilyen stílusú lakásba könnyen illeszkedik. Fűtési elve azon alapul, hogy a hideg levegő alulról beáramlik a fűtőpanelbe, majd a meleg levegő felül távozik.

Nobo Oslo elektromos fűtőpanel