...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!


Középpontban a tiszta levegő

A téli hónapokban sok pénzt megspórolhatunk ha nem szellőztetjük ki a benti meleget. Erre nyújt tökéletes megoldást egy hővisszanyerő szellőztetőgép.

Szellőzéstechnika Nyílt Nap - Középpontban a tiszta levegő

 

Időpont: 2015. október 09.

 

Helyszín: 2120 Dunakeszi, Fóti út 92. Wagner Solar Hungária Kft. bemutatóterem

 

Időpont: 9-16:30 (előre egyeztetett időpont esetén akár későbbi időpontig)

 

A Nyílt Napra előzetes bejelentkezés szükséges, a várakozást elkerülendő. Jelentkezzen be e-mailen az orsolya.beleznai@wagnersolar.hu-n vagy hívja a +36 27 548 440-es telefonszámot.

 

Szellőzéstechnika nyíltnap

 

Miről lesz szó:

 

 • Mire jó a hővisszanyerős szellőztetés?
 • Miért érdemes beszerelni?
 • Mikor érdemes beszerelni?
 • Kinek éri meg a rendszer telepítése?
 • Hogyan zajlik a telepítés?
 • Hány napot vesz igénybe?
 • Mekkora felfordulással jár?
 • Hány év a rendszer élettartama?
 • Milyen karbantartási igénye van a rendszernek?
 • Milyen garanciaidővel számolhatnunk?
 • Gyakorlati példák, referenciák.

 

Miért érdemes eljönni:

 

 • Személyre szabott, egyéni tanácsadás
 • Igények teljes körű felmérése
 • Ingyenes energetikai tanácsadás
 • Azonnali első körös árajánlat
 • Teljes körű szakmai tájékoztató
 • Kedvezményes ajánlat
 • Működés közben megtekinthető rendszer
 
 

Találkozzunk Fűtéskorszerűsítési Nyílt Napunkon, október 17.-én, szombaton!

 

 

Ezen a napon szó lesz az általunk forgalmazott megújuló technológiákról, így kiválaszthatja, hogy melyik megoldás a legoptimálisabb költségei csökkentéséhez. Többek között megismerkedhet a napelem, napkollektor, hőszivattyú, biomassza és szellőzéstechnika lehetőségeivel.

 
 
 
Fűtéskorszerűsítési nyílt nap
 
 
Kérdése van? Írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36 27 548 440-es telefonszámon!       
 

A túl száraz és a túl párás levegő is megkeserítheti az életünket szeretett otthonunkban. A mi célunk, hogy minél több problémára kínáljunk megoldást, éppen ezért az Olimpia Splendid hőszivattyúk és fan-coilok mellett honlapunkon már elérhetőek az olasz gyártó párásító és párátlanító gépei is!

Párásító gép


Amennyiben a hálószobájában vagy a gyerekszobában nem megfelelő a páratartalom, többféle tünettel jelentkezhet a szervezetünk, mint például köhögés vagy léguti szárazság. Nemcsak egészségünkre van negatív hatással a száraz levegő, hanem a növényekre, fa bútorokra és a ruhákra is. Nyáron a klímaberendezések a legtöbb esetben kiszárítják a levegőt, így erre nem árt odafigyelni. A megfelelő közérzet érdekében érdemes párásító gépet használni, amivel növelhetjük komfortérzetünket. Az optimális a 40-60%-os relatív páratartalmú levegő.


Párásító gép – kisebb és nagyobb kapacitás

 

Párátlanító gép


Sokak számára a túlzottan párás levegő okoz problémát, ami a falak penészesedéséhez vezet. A penész elleni szerek mit sem érnek, ha a fő problémaforrást nem szüntetjük meg. Erre nyújt kiváló megoldást a párátlanító gép. Sőt, az asztmában szenvedőknek kifejezetten ajánlott, hogy a poratkák és gombák elszaporodását megakadályozzák és odafigyeljenek a megfelelő páratartalomra.


Párátlanító gép – kisebb és nagyobb kapacitás

 

Kérdése van? Írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36 27 548 440-es telefonszámon!  

 


Tudta, hogy Magyarország lakosságának 30-35%-ánál mutathatók ki allergiás reakciók? Az allergia sajnos mára népbetegséggé vált.

Az orrdugulás és szemviszketés helyett válassza inkább a pollenmentes otthont, hogy nyugodtan pihenhessen éjszakánként!

Szellőztető rendszerrel csökkenthetjük otthoni tartózkodásunk alatt az allergiás tüneteket


Védelem a pollenek ellenBiztosan Önnek és családjának is fontos, hogy nyugodtan pihenhessenek és megszüntessék környezetükben az allergiás tüneteket kiváltó okokat. Tudjuk: a lakás szellőztetése során nem csak a por, de a pollenek is beszállnak otthonunkba, ezzel is terhelve szervezetünket. Erre a problémára nyújthat megoldást a központi hővisszanyerős szellőztető berendezés, mely pollenmentes, friss levegővel látja el az egész épületet.
Egy központi hővisszanyerős szellőztető gépet különböző szűrőkkel láthatunk el. Van, amelyik csak a szilárd szennyeződéseket fogja fel, a jobb minőségűek az apró port is kiszűrik, a legjobbak akár a füst részecskéit is felfogják. Létezik antiallergén szűrő is, mely a növényi polleneket szűri ki. Ennek köszönhetően az otthon tartózkodás időszakában szinte tünetmentesek lehetnek az allergiában szenvedők. 


Megoldás a porallergiások számára isAz egész éven át porallergiában szenvedők számára is jó megoldás lehet egy ilyen berendezés, ugyanis a nem megfelelő szellőztetés elősegíti a poratkák elszaporodását. Érdekesség, hogy egyetlen gramm házi porban 10.000 atka is található. Az emberre egyébként nem is az atka, hanem annak ürüléke jelent veszélyt, mely a tüdő mélyére is lehatol, és lerakódva fejfájást, álmatlanságot, asztmát okoz. A szellőztetőkészülékekkel a pára 55% körül tartható, és a szálló por nagy részét kiszűri. Kutatások szerint megfelelő tisztaságú levegő biztosítása esetén az ember akár 8 évvel tovább élhet.


Energiahatékony szellőztetésNem utolsó érv egy hővisszanyerős szellőztető gép megvásárlása mellett, hogy jelentős mennyiségű energiát takaríthat meg vele. Amennyiben télen kinyitjuk az ablakot és így szellőztetünk, otthonunk hőveszteségének 35-40%-át generáljuk. Hővisszanyerős szellőztető gép használata esetén a veszteséget 10-15%-ra szoríthatjuk, és megakadályozható a magas páratartalom és a penész kialakulása is. A folyamatos friss levegővel nyugodtabb alvást biztosíthatunk - a fűtési költség csökkentése mellett.


Tekintse meg a szellőzéstechnikai megoldásainkat, vagy érdeklődjön Tóth Csaba szellőzéstechnikai szakértőnknél a csaba.toth@wagnersolar.hu email-címen!


Gyakran fordulnak hozzánk kétségbeesett ügyfelek, hogy építettek egy házat és elkezdett penészesedni a fal.

Próbálkoztak többféle megoldással, de a penész sajnos mindig visszatérő vendég.
Ilyenkor felteszik nekünk a kérdést, hogy:” Mit tegyek?„

Előzze meg a penész kialakulását!

 

Több kiút is van, de a legjobb megoldás sajnos rombolással, építkezéssel jár, amit egy újépítésű háznál nem szívesen vállal az ember.

Megoldás

 

Többször nyitjuk ki az ablakot, amivel a benti meleget is sikeresen kiszellőztetjük. Vagy vehetünk penészellenes szereket is, ami legfeljebb a „tünetet” kezelni, de nem nyújt hosszú távú megoldást. Esetleg szét lehet verni a frissen lefestett falakat, hogy beépítsük a központi  hővisszanyerős szellőztetőt.

 

Szerintünk a legjobb megoldás az, ha már építkezéskor kiépíti a szellőztető rendszer csővezetékét és az építkezés befejeztével eldöntheti, hogy azonnal beüzemel egy gépet vagy vár és a későbbiekben valósítja azt meg.

 

Ha már benne van a csávában, akkor a fali hővisszanyerős szellőző lehet a legjobb megoldás, hiszen az kevesebb munkálattal jár.

 

Miért érdemes használni hővisszanyerő szellőztetőt?

 

 • A lakások hőveszteségének 35-40%-a a szellőzetésből ered, amit Ön elkerülhet egy szellőztető rendszer használatával.
 • A nap 24 órájában garantált az egészséges, friss leveg
 • Elkerülhető a penészesedés.
 • Csökkenthetők az allergiás tünetek a pollen allergiában szenvedők számára.
 • Kevesebb por és szennyeződés lesz otthonában.
 • Az bútorokból kipárolgó oldószermaradványok kiszellőztethetők, nem beszélve a szagokról.

 

Miért érdemes előrelátónak lenni?

 

 • Azért, mert egy központi hővisszanyerős szellőztető rendszer beépítéséhez a födémben, a falakban csöveket kell elvezetni, így már meglévő házaknál drága és sok rombolással jár a rendszer kiépítése.
 • Ha már megvan a kiépített csőrendszer, akkor már csak a gép kiválasztásával kell foglalkoznia, így elkerülheti az utólagos munkálatokat.
 • Az épület még kevesebb energiát fog igényelni, így pénzt és energiát is spórolhat.

 

Amennyiben bővebben szeretne olvasni a szellőző berendezésekről, kattintson ide.

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címen.

 

További cikkek, melyek a témához kapcsolódnak:

 

A szellőzéstechnika előnyei

Hogyan válasszunk szellőzéstechnikát?

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

 


A magyarországi forgalmazó meghívásának eleget téve február 13-14. között cégünk két munkatársa - Beleznai Nándor ügyvezető igazgató és Lefler Zoltán műszaki vezető - vett részt az angol Vent-Axia kétnapos partnertalálkozóján a London melletti Crawleyban. A gyárlátogatás során a résztvevők megismerhették a gyártás folyamatát és az összeszerelés menetét is. A partnertalálkozó alkalmával az angol cég képviselői bemutatták a 2012-ben piacra kerülő új fejlesztéseket.

Gyárlátogatáson a Vent-Axiánál

 
 

A nagy légszállítású középületekben alkalmazható termékcsalád – a piaci igényeknek megfelelően – számos új taggal bővül. Várhatóan 2012 áprilisától kerül forgalomba az „Ultra Slim” kategóriába tartozó Kinetic termékcsalád két új tagja is: a 200, illetve 300 mm vastagságú kivitelben kapható központi hővisszanyerős szellőztetőgépek. A Vent-Axia termékei eddig is eleget tettek az új angol energiafogyasztási törvényeknek, ám az új fejlesztésekkel jelentős mértékben tovább csökkent a készülékek energiafogyasztása, mellyel eddig is egyedülállóak voltak a szellőzéstechnika piacán.Miért érdemes a Vent-Axia központi hővisszanyerős szellőztetőgépek mellett döntenie? • Kompakt méret, kis súly, könnyen szerelhető, akár konyhaszekrénybe is
 • Alacsony fogyasztású EC/DC motorok
 • 4 sebességfokozat (3 külön fokozat + 1 éjjeli energiatakarékos)
 • Super Silent – alacsony zajszint
 • Vezetékes és vezeték nélküli távvezérlési lehetőség
 • Épület felügyeleti rendszerre köthető

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

 

Tudjon meg többet a Vent-Axia szellőzéstechnikai megoldásairól!

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

 

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás