fbpx
 
Ajánlatkérés

Tovább bővülünk és fejlődünk

VEKOP-1.2.6-20 pályázati támogatással


Kedvezményezett neve:
WAGNER SOLAR HUNGÁRIA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések a Wagner Solar Hungária Kft-nél
Pályázat: VEKOP-1.2.6-20
Elnyert támogatási összeg: 38  57 2  368  F t
A támogatás mértéke: 70%
Projekt azonosító: VEKOP-1.2.6-20-2020-00416
A projekt tervezett befejezése: 2022. 02. 06

Széchenyi 2020 - Wagner Solar Hungária

A projekt tartalma

A Wagner Solar Hungária Kft. 2002-ben alapított, családi vállalkozás, amely mostanra közel 60 főt foglalkoztat. Fő tevékenységi körünk a „Megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezések forgalmazása és kivitelezése”. Vevőink igényeit figyelemmel kísérve, az évek során a napkollektor mellett más, kizárólag megújuló energiaforrást hasznosító termékcsoportot is bevezettünk, pl. napelem, geotermikus hőszivattyú, szellőzéstechnika, elektromos fűtés, pellet- és fatüzelésű kazánok, kandallók, és ezek tartozékai. Szakembereink munkájának köszönhetően a környezetet kímélő és ügyfeleink komfortérzetét emelő új, komplex technológiák megismertetésében és elterjesztésében vállaltunk szerepet.

A megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezéseket rendszerbe foglaltan forgalmazzuk, így biztosított a tökéletesen összehangolt, üzembiztos működés, a maximális hatásfok, a kedvező ár, valamint az egyszerűbben érvényesíthető a garancia.

A fejlődést mindig szem előtt tartva arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, mind termékeinkben, szolgáltatásainkban, mind oktatásban, éppen ezért indultunk az eszközbeszerzési pályázaton is. Célunk, hogy szolgáltatásinkat tovább fejlesszük és hatékonyabb munkavégzésünknek köszönhetően még több család számára tudjunk energiahatékony és környezetbarát megoldásokat biztosítani.

Napelem rendszer tervezés és kivitelezés

A pályázat keretein belül beszerzett eszközök

Projektor

A projektorok célja, hogy ügyfelinket és partnereinket képezni tudjuk a jövőben. Előadások, oktatások és nyílt napok alkalmával még látványosabb és színvonalasabb eseményeket tudunk majd tartani. Célunk, hogy minél szélesebb körben elterjesszük a megújuló energiaforrások kínálta lehetőségeket a lakosság körében.

Targonca és polcrendszer

Az utóbbi éveben nagymértékű fejlődésen ment keresztül a cégünk. Létszámunkat megdupláztuk, új irodákat nyitottunk az ország különböző pontjain és a raktárunkat is bővítenünk kellett. A növekedés párhuzamosan együtt járt azzal, hogy az árukészletünket is nagy mértékben növeltük. A nagyobb raktár ellenére is egyre szűkösebben férünk el.

A fejlesztéssel tovább bővíthetjük raktárkészletünket, ezzel is kiszolgálva a nagyfokú keresletet, ami jelenleg a napelemes piacon látható.

napelem nagykereskedelem raktár

Cserepező gép

A cserepező gép egy nagyon praktikus eszköz, amely a napelemes kivitelezések során bizonyos esetekben elengedhetetlen. Az eszköz célja a tehermentesítés, segíti a kollégákat, hogy a tetőre felhordják például napelemeket, a súlyozáshoz szükséges köveket, stb. A cserepező gép gyorsítja a munkafolyamatot, biztonságosabbá teszi az anyagfelhordást a tetőre.

Hőkamera

A hőkamera napelemes és hőszivattyús projektjeink során mindennapos használatban van. Meggyorsítja a munkánkat és lehetőséget kínál a hibák gyors és hatékony elhárítására.

Vállalatirányítási rendszer – megvalósítása folyamatban

A vállalatirányítási rendszerrel célunk, hogy átláthatóbbá tegyük munkafolyamatainkat, hatékonyabbá alakítsuk át kollégáink munkáját. Biztosítani tudjuk a minőségi végeredményt ügyfeleink számára.

A pályázatnak köszönhetően növelni tudjuk a cégen belüli hatékonyságot, minőséget. Célunk, hogy a pandémiás helyzet ellenére a dolgozói létszámot tovább bővítsük, és szolgáltatásink színvonalát növeljük.

Széchenyi 2020 - Wagner Solar