...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Helyszíni felmérés
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!

Helyszíni felmérés


Miért fontos a helyszíni felmérés?


Ahhoz, hogy biztosan az Ön igényeinek leginkább megfelelő és az épület által kínált legjobb megoldást ajánlhassuk, körültekintő helyszíni felmérésre van szükség.


A helyszíni felmérés során kiderül, hogy megvalósítható-e a megálmodott rendszer. Szakembereink személyre szabott, pontos árajánlatot készítenek, így Ön 100%-ban megbizonyosodhat arról, hogy a kiválasztott rendszer optimális-e. Sőt, egy személyes benyomása is lesz a cégről, így könnyebben meghozhatja végleges döntését.


1. Megvalósíthatóság


A helyszíni felmérést végző szakember legelőször a rendszer megvalósíthatóságát vizsgálja, illetve az esetleges technikai nehézségeket, melyekre akár azonnal, akár később megnyugtató megoldási javaslatot tesz.


2. Pontos árajánlat


Pontos árajánlat csak az ingatlan adottságainak ismeretében adható. Íróasztal mellől még a legjobbak is csupán tájékoztató árakkal szolgálhatnak. Ahhoz, hogy valóban az egyedi lehetőségeknek és igényeknek megfelelő rendszerre kapjon árajánlatot, fontos, hogy egy szakember precízen felmérje a helyszínt. A rendszer kiépítésének anyagköltsége nagyban függ a helyi viszonyoktól, távolságoktól, a különböző eszközök elhelyezhetőségétől. Sok cég az „első körös ajánlatban” nem kalkulál szerelési költséggel, mások becsült összeggel dolgoznak. A felmérést követően a mi szakembereink pontosan meg tudják állapítani, hogy milyen típusú rendszerre van szükség az Ön otthonában, és azt milyen technikával, milyen anyag- és szerelési költség mellett lehet beszerelni. A helyszíni felmérés során készített fotók nagyban segítik a tervező munkáját, így azok elengedhetetlenek.


3. Optimális rendszer


A helyszíni felmérés lehetőséget biztosít Önnek, hogy megbizonyosodjon róla, megalapozott, jó döntést hoz, és az egyéni igényeinek megfelelő, optimális rendszer kiépítését rendeli meg, mely hosszú távon is üzembiztosan működik. Használja ki a lehetőséget, és kérdezzen bátran a felmérést végző szakemberünktől, illetve mondja el neki, hogy milyen elvárásai vannak a rendszerrel, vagy annak teljesítményével kapcsolatban!


4. Személyes benyomás


A személyes találkozó másban is segítséget jelent Önnek: a felmérést végző munkatárs pontossága, öltözete, stílusa, szakértelme és segítőkészsége alapján képet alkothat a cégről is. Fontos a szükséges bizalom kialakulása, hiszen a megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezés nem csupán egy termék, hanem egy teljes rendszer, mely megfelelő méretezést, tervezést és kivitelezést igényel.


Felmérést végző szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Azonnal csökkenteni szeretné háztartási költségeit?

Töltse le ingyenes energiahatékonysági tippjeinket!

Összeállítottunk Önnek egy 20 pontból álló listát, mely segítségével akár már holnaptól csökkentheti kiadásait. Spóroljon okosan!

Vissza az oldal tetejére

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás