...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Hírek Termékek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!

SolarEdge inverter

A SolarEdge inverterei nagymértékben eltérnek a hagyományos pl: Fronius vagy SMA inverterektől, hiszen a különleges technológiának köszönhetően a napelemes rendszer teljesítménye akár 25%-al növelhető.

SolarEdge logo SolarEdge inverter

 

Miben más a SolarEgde inverter?

A modulokra eső árnyékolást, melegedést, szennyeződést illetve a modulonkénti teljesítménykülönbségeket képes kiegyensúlyozni, ezzel elérve a teljesítmény maximalizálását. Többé nem probléma, ha egy oszlop vagy fa beárnyékol 1-1 napelemet. A rendszer így is tökéletesen működhet.

 

Megtakarítás

A teljesítmény maximalizálhatóság mellett a SolarEdge inverterek további előnye, hogy szerelés során kevesebb inverterre és szolár kábelre van szükség, hiszen a megszokott 14-25 modul helyett ebben az esetben 45-60 napelem köthető egy-egy strangra.

 

A SolarEdge invertereket csak a teljesítmény optimalizálókkal együttesen lehet alkalmazni, így a technológiát kihasználva minden modul teljesítménye egyedileg figyelemmel kísérhető. Ennek köszönhetően könnyedén kiszűrhetők a teljesítmény csökkenések, meghibásodások és a karbantartás sokkal egyszerűbbé válik. Sőt, lehetőség nyílik a hely legoptimálisabb kihasználására, ugyanis különböző tájolású, dőlésszögű, eltérő teljesítményű vagy márkájú panelek elhelyezhetők egy strangra.

SolarEdge rendszer HD-Wave inverterrel A SolarEdge egyfázisú inverterek előnyei:

 1. Magas hatásfok (max. 97,6%)
 2. Kicsi, könnyű és egyszerűen telepíthető
 3. Beépített Webserver modul szintű távfelügyelethez
 4. Internet kapcsolat Ethernettel vagy Wifivel (opcionális)
 5. Bel-és kültéri használatra (nagy védelmi osztály IP 65)
 6. Fix transzformálási feszültség, csak DC/AC átalakítás

 

Garancia

 • 12 év gyártói garancia

 További hasznos információkat a SolarEdge inverterről ide kattintva olvashat!

 

SolarEdge egyfázisú inverterek

Kompakt inverterek:

Basic: SE1000M; SE1500M; SE2000M
Extended: SE1000M; SE1500M; SE2000M

 
 SE2200 HD; SE3000 HD, SE3500 HD, SE3680 HD
 

Az alábbi angol nyelvűvideó bemutatja a SolarEdge HD-Wave invertert

 

SolarEdge háromfázisú inverterek

Háromfázisú inverterek szinergikus technológiával:

 

 

 
 
 
Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre! 


Letölthető fájlok:
pdfArray

A világ első 2 az 1-ben EV-töltős és napelemes invertere.

A SolarEdge EV-töltős egyfázisú invertere a családiház tulajdonosok számára lehetővé teszi az elektromos járművek akár hatszor gyorsabb töltését a hagyományos megoldáshoz képest. Ez az innovatív gyorstöltés a hálózat és a napelemes rendszer energiájának egyidejűleg használatával lehetséges. Ismerje meg a világ első olyan EV-töltőjét, mely beépített napelemes inverterrel rendelkezik.

Csökkentve a különálló EV-töltő és napelemes inverter telepítésének nehézségeit, az EV-töltős inverterrel redukálódik a szükséges vezetékek és kábelcsatornák, valamint a további megszakító beszerelése. Az integrált inverteres EV-töltő telepítésével helyet is spórolhat, valamint szükségtelenné tesz a fő elosztó szekrény esetleges bővítését.

Akár rendelkezik már elektromos járművel, vagy csak készen akar rá állni, tegye jövőbiztossá otthonát a SolarEdge segítségével. 

Teljes láthatóság és irányítás

 

A SolarEdge EV-töltős egyfázisú invertere teljes egészében támogatja az internet kapcsolatot, és online akár okostelefon segítségével felügyelhető a működése. A tulajdonosok nyomon követhetik töltési állapotot, ellenőrizhetik a jármű töltését és töltési ütemezést állíthatnak be. Az alábbi megfigyelési funkciók támogatottak:

 

 • Intelligens ütemezés a kedvezőbb tarifákkal történő használatra - töltés a hálózatból csúcsidőn kívüli órákban
 • A napenergia, az elektromos jármű és a hálózat fogyasztásának nyomon követése a háztartási energiafelhasználás áttekinthetősége és ellenőrzése érdekében
 • Távoli üzemeltetés mobilalkalmazáson keresztül - kapcsolja be vagy ki a töltést
 • A töltés időtartamának, a töltési energiának és a napenergia töltésének követése
 • Az inverter egyszerű üzembe helyezése közvetlenül az okostelefonon keresztül, a SetApp mobilalkalmazással

Főbb előnyei a SolarEdge elektomos autótöltőjének:

 

 • A napenergia és a hálózati energia egyesítésével az EV-töltés akár 6-szor gyorsabb, mint egy hagyományos töltővel
 • Kifejezetten a SolarEdge teljesítményoptimalizálókkal való együttműködésre tervezték
 • 99% -os rekord hatékonyság és nagy megbízhatóság, mindez a HD-Wave technológia alapján
 • Kicsi, könnyű és ugyanolyan egyszerűen telepíthető és üzembe helyezhető, mint egy hagyományos SolarEdge inverter
 • Helyet takarít meg a fő elosztó szekrényben a bővítés elkerülésével
 • Beépített, modulszintű felügyelet (felügyeleti csatlakozásra is szükség van az első EV töltéshez)
 • Fejlett biztonsági szolgáltatások, beleértve az integrált ívhiba-védelmet
 • A töltőkábel típusainak és hosszának rugalmas választása (a kábelt és a tartót külön kell megvásárolni) 

Nézze meg rövid magyar nyelvű videónkat!

 

 

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre! 
Meglévő modulokhoz ajánljuk, hogy rendszeréből ki tudja hozni a maximumot. A berendezés különlegessége, hogy az optimalizálónak köszönhetően minden modul külön-külön távfelügyelhető, így az esetleges probléma könnyedén kiszűrhető. A hagyományos napelemes rendszerek energia termeléséhez képest a SolarEdge optimalizálóval akár 25%-al növelhetjük a rendszer teljesítményét.

SolarEdge logo

 

SolarEdge teljesítmény optimalizáló

 

A SolarEdge teljesítmény optimalizálók megmutatják a meghibásodott modulokat, továbbá az egy napelemre jutó árnyékolás, melegedés, szennyeződés nem rontja a komplett rendszer teljesítményét, hiszen csak annak az egy modulnak a teljesítménye romlik, amelyiket a külső hatások valamelyike éri.

 

Könnyen megérthető a technológia lényege egy egyszerű példával. A régi típusú karácsonyfa izzónál, ha egy égő kiégett, a többi izzó se működött. Egy átlagos inverterrel felszerelt napelemes rendszer hasonlóan reagál amennyiben egy napelem árnyékba kerül, vagy a felület bekoszolódik, vagyis a teljes rendszer teljesítménye romlik. Erre nyújt megoldást a SolarEdge teljesítmény optimalizálója, hiszen az új technológiának köszönhetően csak az adott modul teljesítménye romlik, a többi napelem a maximális teljesítményt tudja leadni.

 

Minden modulból a maximum hozható ki, legyen szó akár egy hagyományos 240Wp modulról vagy egy nagyobb 280Wp napelemről, hiszen a rendszer további különlegessége, hogy a különböző teljesítményű, tájolású és elrendezésű (fekvő, álló) napelemek egy stringen elhelyezhetőek.

 

A SolarEdge teljesítmény optimalizálók előnyei:

 

 • Akár 25%-al több energia
 • Rendkívül magas hatásfok (99,5%)
 • Mérsékli a különböző modulok "miss match" veszteségét, a gyártási hibából eredő különbségeket, a részleges árnyékolást
 • Flexibilis rendszertervezhetőség a maximális helykihasználás érdekében
 • Egyszerű telepítés az egy pontos rögzítésnek köszönhetően
 • Egyszerűsített modul karbantartás és felügyelet
 • Automatikus DC feszültség lekapcsolás (Voc 1V) karbantartás vagy tűz esetén

 

Garancia

 • 25 év gyártói garancia

 

 
Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre! Hibrid inverter napelemes rendszerhez

Legfőbb termékinformációk

A SolaX vállalat piacvezető a hybrid inverter megoldásokban. Az általunk forgalmazott X-sorozat már a gyártó 3. generációs hybrid invertere, amely átalakítja a napenergiát váltakozó áramú energiává és akkumulátorban tárolja az energiát.

Az innovatív X-Hybrid egy intelligens energiagazdálkodási rendszer, amely a felesleges energiát az akkumulátorokban tárolja későbbi felhasználás céljából és mindeközben a megtermelt áramot visszatáplálhatjuk a hálózatba is. Úgy irányítja a napenergiát, ahol és amikor szüksége van rá. Az X-Hybrid beépített EPS-rel (Emergency Power Supply - vészhelyzeti tápegység) van felszerelve, amely lehetővé teszi a tárolt energia áramszünet esetén történő felhasználását.

 

Teljesítmény: 3-10 kW

Termékgarancia: Hibrid inverterre: 5 év, Akkumulátorra: 10 év

 

Az inverter felhasználható:

 • Önfogyasztás optimalizálására,
 • Akkumulátorban történő tárolásra a későbbi felhasználás céljából, vagy
 • Nyilvános hálózatba történő betápláláshoz

 

 

Kinek ajánljuk?

 

A SolaX új X-Hybrid invertere kiváló megoldás mind háztartási, mind kereskedelmi alkalmazásra. Az inverterek összekapcsolhatóak, így kereskedelmi célokra skálázható akkumulátorok segítségével több energia is eltárolható. Az inverter beépített EPS-rel (Emergency Power Supply - vészhelyzeti tápegység) van felszerelve, több kommunikációs opcióval rendelkezik, és távolról vezérelhető. Internetelérés nélkül 30 napig tárolja a termelési adatokat.

Az X-Hybrid akkumulátor-tároló inverter kompatibilis a mai piacon elérhető vezető lítium-ion akkumulátor-megoldásokkal, ezáltal a legnépszerűbb energiatároló megoldás.

 

Működési elv: https://www.youtube.com/watch?v=MrjjZa5cgaY

 

A hibrid inverteres rendszer felépítése:

 

▪ Inverter

Az inverter 3-10 kW teljesítmény között elérhető 1- és 3-fázisú megoldással.

 

▪ EPS Box (vészhelyzeti tápegység)

Az EPS Box egyszerű csatlakozást tesz lehetővé, vészhelyzeti használatra az akkumulátorból tudja biztosítani az áramellátást hálózati áramkimaradás esetén.

 

Smart meter

Az intelligens fogyasztásmérő lehetővé teszi az energiatermelés és -felhasználás figyelését, és teljes otthoni energiafigyelő rendszerként használható.

 

Akkumulátor

Az alap hibrid rendszerhez automatikusan jár 5,8 kWh aksi kapacitás (további akkumulátorok: 11,6 – 23,2 kWh)

 

WiFi-modul opcionális (erősen javasolt)

Segítségével figyelemmel kísérhető az aktuális hozam, beállítható a részletes e-mail jelentések küldése.

 

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás