...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Hírek Termékek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!

SolarEdge inverter

A SolarEdge inverterei nagymértékben eltérnek a hagyományos pl: Fronius vagy SMA inverterektől, hiszen a különleges technológiának köszönhetően a napelemes rendszer teljesítménye akár 25%-al növelhető.

SolarEdge logo SolarEdge inverter

 

Miben más a SolarEgde inverter?

A modulokra eső árnyékolást, melegedést, szennyeződést illetve a modulonkénti teljesítménykülönbségeket képes kiegyensúlyozni, ezzel elérve a teljesítmény maximalizálását. Többé nem probléma, ha egy oszlop vagy fa beárnyékol 1-1 napelemet. A rendszer így is tökéletesen működhet.

 

Megtakarítás

A teljesítmény maximalizálhatóság mellett a SolarEdge inverterek további előnye, hogy szerelés során kevesebb inverterre és szolár kábelre van szükség, hiszen a megszokott 14-25 modul helyett ebben az esetben 45-60 napelem köthető egy-egy strangra.

 

A SolarEdge invertereket csak a teljesítmény optimalizálókkal együttesen lehet alkalmazni, így a technológiát kihasználva minden modul teljesítménye egyedileg figyelemmel kísérhető. Ennek köszönhetően könnyedén kiszűrhetők a teljesítmény csökkenések, meghibásodások és a karbantartás sokkal egyszerűbbé válik. Sőt, lehetőség nyílik a hely legoptimálisabb kihasználására, ugyanis különböző tájolású, dőlésszögű, eltérő teljesítményű vagy márkájú panelek elhelyezhetők egy strangra.

SolarEdge rendszer HD-Wave inverterrel A SolarEdge egyfázisú inverterek előnyei:

 1. Magas hatásfok (max. 97,6%)
 2. Kicsi, könnyű és egyszerűen telepíthető
 3. Beépített Webserver modul szintű távfelügyelethez
 4. Internet kapcsolat Ethernettel vagy Wifivel (opcionális)
 5. Bel-és kültéri használatra (nagy védelmi osztály IP 65)
 6. Fix transzformálási feszültség, csak DC/AC átalakítás

 

Garancia

 • 12 év gyártói garancia

 További hasznos információkat a SolarEdge inverterről ide kattintva olvashat!

 

SolarEdge egyfázisú inverterek

Kompakt inverterek:

Basic: SE1000M; SE1500M; SE2000M
Extended: SE1000M; SE1500M; SE2000M

 
 SE2200 HD; SE3000 HD, SE3500 HD, SE3680 HD
 

Az alábbi angol nyelvűvideó bemutatja a SolarEdge HD-Wave invertert

 

SolarEdge háromfázisú inverterek

Háromfázisú inverterek szinergikus technológiával:

 

 

 
 
 
Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre! 


Letölthető fájlok:
pdfArray

Meglévő modulokhoz ajánljuk, hogy rendszeréből ki tudja hozni a maximumot. A berendezés különlegessége, hogy az optimalizálónak köszönhetően minden modul külön-külön távfelügyelhető, így az esetleges probléma könnyedén kiszűrhető. A hagyományos napelemes rendszerek energia termeléséhez képest a SolarEdge optimalizálóval akár 25%-al növelhetjük a rendszer teljesítményét.

SolarEdge logo

 

SolarEdge teljesítmény optimalizáló

 

A SolarEdge teljesítmény optimalizálók megmutatják a meghibásodott modulokat, továbbá az egy napelemre jutó árnyékolás, melegedés, szennyeződés nem rontja a komplett rendszer teljesítményét, hiszen csak annak az egy modulnak a teljesítménye romlik, amelyiket a külső hatások valamelyike éri.

 

Könnyen megérthető a technológia lényege egy egyszerű példával. A régi típusú karácsonyfa izzónál, ha egy égő kiégett, a többi izzó se működött. Egy átlagos inverterrel felszerelt napelemes rendszer hasonlóan reagál amennyiben egy napelem árnyékba kerül, vagy a felület bekoszolódik, vagyis a teljes rendszer teljesítménye romlik. Erre nyújt megoldást a SolarEdge teljesítmény optimalizálója, hiszen az új technológiának köszönhetően csak az adott modul teljesítménye romlik, a többi napelem a maximális teljesítményt tudja leadni.

 

Minden modulból a maximum hozható ki, legyen szó akár egy hagyományos 240Wp modulról vagy egy nagyobb 280Wp napelemről, hiszen a rendszer további különlegessége, hogy a különböző teljesítményű, tájolású és elrendezésű (fekvő, álló) napelemek egy stringen elhelyezhetőek.

 

A SolarEdge teljesítmény optimalizálók előnyei:

 

 • Akár 25%-al több energia
 • Rendkívül magas hatásfok (99,5%)
 • Mérsékli a különböző modulok "miss match" veszteségét, a gyártási hibából eredő különbségeket, a részleges árnyékolást
 • Flexibilis rendszertervezhetőség a maximális helykihasználás érdekében
 • Egyszerű telepítés az egy pontos rögzítésnek köszönhetően
 • Egyszerűsített modul karbantartás és felügyelet
 • Automatikus DC feszültség lekapcsolás (Voc 1V) karbantartás vagy tűz esetén

 

Garancia

 • 25 év gyártói garancia

 

 
Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre! 


Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás