SolarEdge

Okos napelemes megoldás, hogy maximalizáljuk a termelést!

Mitől egyedülálló a SolarEdge okos napelemes rendszer?

 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, magasabb hozamHatékonyabb működés Akár 25%-kal több energiát termel, mint egy hagyományos inverter
 • Napelem monitoring, távfelügyeletBiztonságos és ellenőrizhető Az egyedi monitoring rendszernek köszönhetően a termelés panelenként mérhető
 • Napelem, napkollektpr, ferde tető, tájolásMaximális kihasználhatóság Az egész tetőfelület napelemezhető
 • Napelem, hőszivattyú, napkollektor, hővisszanyerő szellőztető, pellet kazánHosszútávon is megbízható Egy SolarEdge inverter évtizedeken át ingyen termeli a villamos energiát!

A Wagner Solar Hungária Kft. a SolarEdge inverterek hivatalos magyarországi forgalmazója. A tökéletes termék kiválasztását nagyban meghatározza a telepítés helyszíne – mi segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást!

Solar Edge termékeink

Tudjon meg többet a SolarEdge-ről!

 • Miért éri meg befektetni a SolarEdge inverterbe?

  A SolarEdge megoldás más elven működik, mint a hagyományos egy vagy két munkapontos inverterek. Itt minden napelempanelre külön teljesítmény-optimalizáló kerül, így az összes panel garantáltan a maximális teljesítményt nyújtja.

  Sokoldalúságának köszönhetően a SolarEdge technológia egyedülállóan rugalmas megoldásokra ad lehetőséget. Az inverterrel könnyedén megtaláljuk a lehetőségeinek leginkább megfelelő rendszert, és bonyolultabb esetekben nem kell lemondanunk a napelemes megoldásról.

  Az alábbi pontokban összegyűjtöttük azokat a tulajdonságokat, amelyek a piacon egyedülállóvá teszik a SolarEdge technológiát:

  • vegyes tájolású rendszer esetén is elegendő egy inverter használata
  • kombinálhatunk különböző típusú vagy teljesítményű modulokat is
  • minimalizálható az árnyékolás miatti termeléskiesés
  • a kisebb és nagyobb modulok kombinálásával gondoskodunk a tetőfelület maximális kihasználásáról, illetve olyan helyre is telepíthetünk, ahol eddig az árnyékolás miatt nem volt javasolt
  • az inverterek beépített távfelügyeleti rendszerrel rendelkeznek, mellyel minden egyes modul termelése külön nyomon követhető
  • hiba vagy leállás esetén a rendszer automatikus e-mail értesítést küld
  • a SolarEgde 12 év gyártói garanciát biztosít az inverterekre, amely 5 év teljes körű (termék és járulékos költségek) garanciát, és további 7 év termékgaranciát foglal magában. A 12 év alapgarancia 20, illetve 25 évre bővíthető, amelyben a teljes körű garancia időtartama változatlanul 5 év. Meghibásodás esetén a gyártó határozza meg, hogy cserealkatrészt vagy komplett eszközt küld.
 • Melyek a SolarEdge rendszer tartozékai?
  • teljesítmény-optimalizáló, ami biztosítja a napelemenkénti munkapont-követést és garantálja a maximális hozamot
  • inverter, ami az egyenáramot váltóárammá alakítja
  • monitoring rendszer, ami a rendszer teljes élettartamára ingyenes
 • Árnyékolás? Nem probléma!

  Emlékszik még a régi típusú, soros kapcsolású karácsonyfa izzókra? Ha egy izzója kiégett, az összes többi fény kialudt. Egy hagyományos inverterrel ellátott napelemes rendszer esetén is hasonlóan járunk: ha az egyik modult árnyékolás vagy valamilyen szennyeződés éri, az összes napelem termelése romlik. A modulok teljesítménye mindig a „leggyengébb láncszemhez” igazodik.

  Ezzel szemben a SolarEdge inverter olyan, mint egy modern karácsonyfa izzó. Hiába ég ki egy izzó, a többi rendben működik. Egy SolarEdge napelemes rendszer minden eleme a maximumon termel, tehát csak az árnyékolt modul teljesítménye csökken. A modulok termelése egyenként ellenőrizhető, így könnyedén kiszűrhetőek a hibás vagy csökkent teljesítményű elemek. Ennek köszönhetően a napelemes rendszerünkből valóban a maximumot hozhatjuk ki!

 • Ellenőrzés és valódi garancia

  Az távfelügyeleti monitoring rendszer legfontosabb előnye, hogy a panelek egyedi nyomon követésével bármilyen hiba hamar beazonosítható és megfelelően lokalizálható. A garancia így időben, még a garanciaidő lejárta előtt érvényesíthető a gyártók felé, hogy valóban maximalizálhassuk a rendszer üzemidejét.

 • Elektromos autója van? Jó hírünk van!

  Az elektromos jármű-tulajdonosok nem kevés pénzt és időt takaríthatnak meg az új SolarEdge 2in1 elektromos autótöltő egyfázisú inverterével.

  A SolarEdge új invertere a világon egyedülálló módon napelemes átalakító és elektromos járműtöltő is egyben. A berendezés nagy előnye, hogy telepítése olcsóbb, mint a hagyományos töltőrendszer kiépítése, így akkor is megéri befektetni, ha még csak most tervezi elektromos autó vásárlását.

  A részletekért kattintson erre a cikkünkre!

SolarEdge Szerviz Partner

SolarEdge Szerviz Partnerként és hivatalos magyarországi forgalmazóként rendszeresen szervezünk képzéseket szakembereknek és ismeretterjesztő előadásokat a nagyközönség számára, ahol az aktualitásokat és az újdonságokat is megosztjuk.

További cikkek a témában

Ha szeretne további tájékoztatást olvasni a SolarEdge technológiáról, a témát érintő hasznos írásainkat az alábbi linkeken gyűjtöttük össze:

SolarEdge videók

Összegyűjtöttük a magyar nyelvű SolarEdge videókat, hogy még jobban megismerje ezt a technológiát:

 • Elektromos autótöltés
 • Technológiai áttekintés
 • Felhőátvonulás hatása a rendszerre
 • Monitoring rendszer
 • MySolarEdge alkalmazás
 • Designer
 • Gyártás

További videóink

SolarEdge elektromos járműtöltés napenergiával

SolarEdge biztonsági funkciók a szakemberek és a napelemes rendszerek védelmében

SolarEdge technológiai áttekintés

SolarEdge technológia áttekintése nagyobb projektekhez

Felhő átvonulás hatása napelem rendszerünknél

SolarEdge monitoring platform

mySolarEdge – Mobilalkalmazás

SolarEdge Designer

Így készülnek a SolarEdge optimalizálók

Ingyenes tanácsadás

Lennének még kérdései?

Írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre vagy keressen bennünket a  +36 70 314 1527es telefonszámon!

Cégünk számokban

jelentős szakmai tapasztalat

20 év

TAPASZTALAT

többezer telepített napelem rendszer, hőszivattyú rendszer

4000+

TELEPÍTETT RENDSZER

többmillió kWh megtermelt energia

102,326,400

MEGTERMELT ENERGIA (KWH)

környezetbarát megújuló energia alkalmazás

36,038

TONNA CO2 MEGTAKARÍTÁS

országos hálózat

4 iroda

ORSZÁGSZERTE

referenciáink

Több évtizedes működésünk során közel 3000 elégedett ügyfél távozott tőlünk.

Balogh J. ügyfél

Korrekt, megbízható cég. Elégedett voltam a teljes folyamattal a tájékoztatástól a beszerelésig! A solar rendszer számunkra várakozáson felül bevált, érdemes volt belevágni, bátran ajánlom, nem fogják megbánni!

Faragó J. ügyfél

Alapos tervezés, amely a gyakorlatban hozta az ígért teljesítményt, tiszta és gyors kivitelezés, két éves hibátlan működés.

Sümegi F. ügyfél

Korrekt, megbízható, megoldásra törekvő, hosszú távon gondolkodó társaság. Azt gondolom, hogy a partnerek kiválasztásán múlik 80%-ban, hogy az építkezés élmény, vagy nyűg. Az építkezésem ezen része élmény volt.

Legfőbb termékinformációk

A SolarEdge inverter lehetővé teszi, hogy egy okos napelemes rendszer tulajdonosaivá váljunk. Megoldást nyújthat az eddig áthidalhatatlannak tűnő problémákra, legyen szó a napelem árnyékolásáról, többirányú tájolásról, vagy különböző modulok használatáról. A rendszer rugalmas, és bármikor tovább bővíthető.

SolarEdge 3 fázisú Inverter