...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!

DEC
05

Nagykereskedés


Cégünk kiskereskedelmi aktivitása mellett, folyamatosan építjük partnerkapcsolatainkat és nagykereskedelmi tevékenységet is folytatunk. Napelemek, napkollektorok, hőszivattyúk , biomassza tüzelésű rendszerek és a szereléshez szükséges tartozékok is megtalálhatók termékpalettánkon.

2002-ben alapított cégünk, a megújuló energiát hasznosító termékek és tartozékaik kis- és nagykereskedelmével, valamint WEB- kereskedelemmel is foglalkozik. A folyamatosan frissülő árukészletünkből helyben, vagy a beszállítóink gyors reagálásának köszönhetően rendelésre, ki tudunk szolgálni  kis és nagy igényeket országon belül és határon túl.
Legyen szó napkollektor, napelem, hőszivattyú, biomassza termékekről vagy ezek kiegészítőiről, több termékcsoportból válogatva, nálunk megtalálja amire szüksége van, akár családi házhoz, céghez, vagy viszonteladóként keresi. Szakképzett kollégáink szívesen segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában és beszerzésében.


2012-ben elindítottuk napelemes webáruházunkat azzal a céllal, hogy könnyebbé és gyorsabbá tegyük a napelem modulok, inverterek, szerelési tartozékok és egyéb kiegészítők online kereskedelmét. A NapelemMarket.hu webáruházat elsősorban napelemes rendszerek értékesítésével és kivitelezésével foglalkozó szakemberek számára hoztuk létre, de magánszemélyek rendelését is fogadja.


A Wagner Solar Hungária Kft az alábbi gyártók kizárólagos magyarországi forgalmazója:További forgalmazott termékeink:Kapcsolattartók

Tóth Mihály

Házi Ádám

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás