...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!

ÁPR
02

Fronius IG TL 3.0 inverter


A Fronius a világ egyik vezető invertergyártója - több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a fejlesztés és gyártás területén. Az osztrák vállalat termékei - a TÜV-MEEI rendszerengedélynek köszönhetően - minden áramszolgáltatónál (ELMŰ-ÉMÁSZ, E.ON, DÉMÁSZ) engedélyeztethetőek.

A TL sorozat transzformátor nélküli technológiával és magas hatásfokkal teszi még hatékonyabbá a napelemes rendszerek működését.

A Fronius IG TL transzformátor nélküli invertere magában foglalja a magas szintű innováció és a Fronius termékektől elvárható minőség valamennyi előnyét.

A Fronius IG TL 3.0-ás invertert - Magyarországon a legolcsóbban - nettó 292 000 Ft-os áron (br. 370 840 Ft) kínáljuk a készlet erejéig.


Legfőbb termékelőnyök röviden:

- A 3-5 kW teljesítménykategóriájú Fronius IG TL sorozat kiválóan alkalmas bármilyen méretű rendszerekhez: legyen szó családi házakról, mezőgazdasági épületekről vagy kereskedelmi egységekről.

- A sztenderd rendszerfelügyelet teszi a piac leginkább „jövőbiztos” transzformátor nélküli inverterévé, mely a legmegbízhatóbb hozamot termeli.

- A beépített "Status Manager" felügyeli a teljes napelemes rendszert, és szükség esetén jelenti a hibát.

- Az inverter szoftvere bármilyen USB háttértárolóról frissíthető. A napelemes rendszer által termelt energia mennyiségét könnyen nyomon követhetjük a lementhető adatok alapján.

- A beépített "Solar Net Interface" segítségével otthonunktól távol is nyomon követhetjük napelemes rendszerünk teljesítményét és azonnali értesítést kapunk az esetlegesen előforduló hibákról.

- Az osztrák Fronius 5 év teljes körű garanciát vállal termékére. Akciójuk keretében a 2012. december 31-ig megrendelt inverterek garanciaideje opcionálisan 20 évre bővíthető féláron.

Töltse le a Fronius inverter magyar nyelvű adatlapját!

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás