...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Ügyfeleink mondták
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!

Ügyfeleink mondták


2019-ben is a korábbi évek példáját követve kikértük ügyfeleink véleményét. Arra voltunk kíváncsiak, hogy megrendelőink mennyire elégedettek a megvásárolt termékekkel és az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Az online kérdőív kitöltését követően elemeztük a válaszokat és egy statisztikát is megosztunk az eredményekről. Célunk, hogy évről évre javítsunk szolgáltatásink színvonalán, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek munkákkal. Nagy örömünkre, sokan voltak ebben segítségünkre.

 

A visszajelzések eredménye

Kérdéseinkre a válaszadók egy 1-6-os skálán fejezhették ki véleményüket, ahol az 1-essel elégedetlenségüket jelezték, míg a 6-ossal a teljesen elégedettségüket. Az ábrán jól látható, hogy az egyes tárgyköröket átlagosan hogyan ítélték meg ügyfeleink. Osztályozták a teljes folyamatot a kapcsolatfelvételtől egészen a kivitelezésig, a telepített rendszer megfelelőségét, hatékonyságát, a kivitelezési munkák minőségét, a határidők betartását, munkatársaink segítőkészségét és problémamegoldó-képességét, valamint ajánlatunk, szerződésünk és az átadott dokumentációk tartalmát is. A legtöbb kérdésben ügyfeleink elégedettsége nem sokkal maradt el a maximálistól, és a többiben sem értékeltek 5-nél rosszabbra.

Természetesen nagyon örülünk ennek az eredménynek, ugyanakkor látjuk, hogy még fejlődhetünk és a jövőben erre is törekszünk.

Miért a mi cégünkre esett a választása ügyfeleinknek? 

A válaszadók erre a kérdésre leggyakrabban a következő kifejezéseket használták:
Jó referenciák, ár-érték arány, megbízhatóság, korrekt, pontos, minőségi, rugalmas, gyors, segítőkész.

Idézünk néhány kedves ügyfelünk véleményét, hogy miért minket választottak és mennyire voltak elégedettek

 • T.: „Gyors, pontos, korrekt csapat! Minőségi munkát végeztek! 1 év elteltével maximálisan beváltotta a rendszer az ígért kapacitást!”
 • P.: „Megbízható cég, minőségi anyagokkal és nagy szakértelemmel dolgoznak. Mindenkinek bátran ajánlom őket, aki napelem telepítésben gondolkozik.”
 • A.: „Megbízható cég, értik a szakmájukat.”
 • B.: „Minden szempontból elégedett vagyok a végeredménnyel és ez minimális energiaráfordítást igényelt. Az ügyintézés rugalmas a kivitelezés professzionális.”
 • P.: „Már az első ajánlat emberi hangú volt - ami nekem nagyon fontos, ez az "apróság" sokat nyomott a latban, hogy a Wagner Solart válasszuk -, a személyes első találkozáskor is szolgálatkész, szakmailag magas színvonalon álló kollégával beszéltünk, minden kérdésre azonnal, szakszerű választ kaptunk. Profi csapatot ismertünk meg, azóta is minden kérdésünkre gyorsan, pontosan válaszoltak.”
 • E.: „Egy éve múlt, hogy működésbe helyezték a napelemes rendszerünket. Minden tekintetben megfelelt annak, amit a termékről való tájékoztatóban velünk megosztottak, sőt az áramtermelésben jelentősen túl is teljesített az elvárhatónál. Egy prémium terméket kaptunk elérhető áron. A Wagner Solar csapata mind szakmai, mind emberi vonatkozásban magas színvonalon végzi a munkáját. Számomra nagyon sokat jelentett az a segítőkészség és profizmus, ahogyan a pályázat megírásában pótolhatatlan szerepet vállaltak akkor amikor, és ott ahol szükség volt rá a közös cél érdekében. Akkor én is a Wagner Solar csapattagjának éreztem magam! Nagyon köszönjük!”
 • J.: „Megbízható cég, jó minőségű rendszert telepít, munkatársai korrektek, udvariasak, gyorsan és jó minőségben dolgoznak, az ár elfogadható.”

 

Köszönjük válaszaikat és azon igyekszünk, hogy az idei évben még jobb eredményeket érjünk el.

 

Amennyiben Önnek is segítségére lehetünk tervei megvalósításában, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 27 548-440-es telefonszámon, vagy az info@wagnersolar.hu e-mail címen.


Nagyon fontosnak tartjuk ügyfeleink véleményét, így az előző évekhez hasonlóan most is kíváncsiak voltunk arra, hogy mit gondolnak a szolgáltatásunkról, a kivitelezésekkel kapcsolatos tevékenységünkről, összességben rólunk.

Pájer-T. K.: Megbízható, pontos, korrekt cég. A pályázatból megvalósult napelemes rendszernél mindenre odafigyeltek és a segítségemre voltak, a pályázathoz szükséges dokumentáción keresztül egészen a kivitelezés befejezéséig. A gyári hibás inverter kicserélését illetve kártérítést is intéztek a gyártónál számomra, tehát ha hiba van, megtalálhatóak, segítőkészek.

Szabó Gy.: „Első pillanattól az utolsóig maximálisan elégedett voltam mindennel. A Nyílt naptól a kiépítésig több kollégával találkoztam, levelet váltottam, telefonáltam. Mindig mindenki segítőkész volt. A helyszíni felmérés során az ingatlanba bejövő kábel rossz mérete nem lett észrevéve, de szerencsére ez a telepítéskor kiderült és rugalmasan megoldást találtunk rá.”

Simon I.: „A mai Magyarországon kevés a megbízható, tisztességes vállalkozás.”

Szendrei Z.: „Az irodában minden munkatársuk kedves, segítőkész egyszóval mindent megtesznek az ügyfélért. A kivitelezés során profi, gyors, kulturált munkát végeztek. Jó lenne mindenütt ilyen hozzáállást tapasztalni.”

Benkő P.: „Az ajánlattétel illetve a felmérés folyamata meggyőzően alapos volt: minden felmerülő kérdésemre, kérésemre reagáltak. A szerződésbe foglalt határidőket pontosan tartották, a teljesítménybővítés miatt alakult ki egy kis csúszás, de az az én hibámból adódott. A rendszer kivitelezése precíz és tiszta munka volt: szerelésnél még az esztétikai igényeinkre (inverter, szerelvények, vezetékcsatorna elhelyezése) is tekintettel voltak. Több ilyen vállalkozásra lenne szükség Magyarországon!”

Hojsza I.: „Köszönettel tartozom önöknek, a türelmükért és a rugalmasságukért, a pontos precíz gyors munkájukért. Jól és hibamentesen dolgozik a rendszer, az ígéreteknek megfelelően! Köszönöm. Napfényes üdvözlettel!”

Monori Sz.: „A Wagner Solart csak ajánlani tudom minden olyan személynek aki napelemes rendszer telepítésében gondolkozik. A cég dolgozói felkészültek, kedvesek és nagyon türelmesek. Minden felmerülő kérdésre készségesen válaszolnak. Nálam napelemben első a Wagner Solar!”

Nádudvari G: „Ezt nem lehet 3 szóban leírni. :) A folyamatok az ajánlat adástól a kivitelezésik nyomon követettek, mindenről készül írásos anyag, minőségi kivitelezés, majd tisztességes elszámolás, és hosszútávú garancia, aminek megvan a reális ára is. Itt nem úgy működik, hogy a kőműves-pista, meg a sógorkoma már látott képen szakmunkást, és akkor két sörért összetákol valamit.”

Balogh J.: „Korrekt, megbízható cég. Elégedett voltam a teljes folyamattal a tájékoztatástól a beszerelésig! A solar rendszer számunkra várakozáson felül bevált, érdemes volt belevágni, bátran ajánlom, nem fogják megbánni!”

Faragó J.: „Alapos tervezés, amely a gyakorlatban hozta az ígért teljesítményt, tiszta és gyors kivitelezés, két éves hibátlan működés.”

Mészár A.: Olimpia Splendid hőszivattyúk jó minőségű, megfelelő árú termékek. Hibátlanul működik, az üzembe helyezés akadálytalanul megtörtént. A tervezés és a komplett gépészeti kivitelezés fázisában teljesen magára hagyják az ügyfelet.

 

Köszönjük minden ügyfelünknek az egész éves együttműködést! Ebben az évben is arra törekszünk, hogy munkánkat folyamatosan magas színvonalon végezzük és növeljünk ügyfeleink elégedettségét.

 

Ha meggyőzőnek találta ügyfeleink véleményét és igénybe venné szolgáltatásunkat, akkor várjuk jelentkezését az info@wagnersolar.hu e-mail címen vagy +36 27 548 440-es telefonszámon!


Fontosak számunkra ügyfeleink és célunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk számukra. Éppen ezért minden évben kikérjük ügyfeleink véleményét és válaszaik alapján értékeljük munkánkat. Ennek célja az, hogy a vélemények alapján tovább javítsuk termékeink és szolgáltatásunk színvonalát.

A felmérést a 2016 évre is elkészítettük.

A visszajelzések tükrében

 

A válaszadók a feltett kérdésekre egy 1-6-os skálán osztályozhattak bennünket, amelyen az 1-el az elégedetlenségüket, míg a 6-al a kiemelt pozitív véleményüket fejezhették ki. Ahogy az a táblázatban is jól látható, 5 fölötti átlagot értünk el minden kérdésnél. Ügyfeleink osztályozták a teljes folyamatot egészen a kapcsolatfelvételtől a kivitelezésig, vagyis a telepített rendszer megfelelőségét, annak hatékonyságát, a szerelés minőségét, a határidők betartását, sőt még munkatársaink segítőkészségét és problémamegoldó-képességét is értékelték.

 Ügyfeleink értékelése 2016

Az átlagot tekintve 5,5-ös értéket értünk el, amire büszkék vagyunk. A válaszok alapján célunk, hogy jövőre még magasabb eredményt érjünk el. Az eredményt azoknak a figyelmébe ajánljuk, akik még gondolkoznak, hogy milyen rendszert válasszanak és kivel is valósítsák azt meg.

Ezekkel a szavakkal jellemeznek bennünket ügyfeleink

 

A leggyakrabban használt kifejezések a következők voltak:

Megbízható, korrekt, pontos, minőség, rugalmas, gyors, segítőkész.

 Ügyfeleink jellemzése egy szóban

Néhány idézet, hogy miért minket választottak és hogyan is vélekednek rólunk

 

 • J.: Komplett ajánlatot adtak, klímaszereléssel együtt. Nagyon jó minőséget kínáltak, kompetensek voltak a kiállításon.
 • G.: Magas szintű szakmai hozzáértés, jó minőségű rendszerek, ügyfélközpontú gondolkodás.
 • L.: Személyes megkeresésünk során minden olyan problémánkat nyíltan megbeszélhettük, ami a megvalósítást korábban akadályozta. Nagyon konstruktív beszélgetés volt, ami megalapozta a céggel kapcsolatos bizalmunkat. Ezt követően minden olyan dolog (engedélyezés, kivitelezés, beüzemelés stb.) amiben megállapodtunk pontosan megvalósult. Azóta is mindenkinek csak ajánlom a céget. Meggyőződésem, hogy más feladat megoldását is a későbbiekben szívesen bíznám az Önök cégére.
 • Z.: Az ajánlott rendszer képessége számomra a legkedvezőbb volt.
 • Á.: Több ajánlat áttekintése után a személyes konzultáció alkalmával Önöknél éreztem leginkább, hogy fontos - a még oly kicsi - ügyfél is. Az első felmérésnél már pontos, részletes tervet ismertettek a megvalósitás-, és egy esetleges későbbi fejlesztés lehetőségéről. Nem a legolcsóbb ajánlat volt az Önöké, de a mai napig úgy érzem, hogy jól választottam.
 • G.: Én vásárolni akartam, Önök eladni. A kiállításon jó volt a demonstráció, a kollégájuk jó válaszokat adott a kérdéseimre. Az ajánlat műszaki tartalma, kialakítása igényes céget mutatott.

 

A kérdőívből az is kiderült, hogy ügyfeleink 92%-a jó szívvel ajánlja cégünket rokonainak, barátainak.

Köszönjük válaszaikat és bízunk benne, hogy az idei évben még jobb eredményt fogunk elérni.

Önnek is segíthetünk tervei megvalósításában? Szeretettel látjuk személyesen dunakeszi bemutatótermünkben, várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548-440-es telefonszámán!

 


2016-ban is, mint minden évben kikértük ügyfeleink véleményét. A válaszok értékelése még zajlik, de addig is kiemelünk néhány írásos véleményt.

Beszéljenek helyettünk ügyfeleink!

Ügyfeleink véleménye, saját szavaikkal

 

Sümegi F.:” Korrekt, megbízható, megoldásra törekvő, hosszú távon gondolkodó társaság. Azt gondolom, hogy a partnerek kiválasztásán múlik 80%-ban, hogy az építkezés élmény, vagy nyűg. Az építkezésem ezen része élmény volt.”

 

Várszegi G.: „Nagyon elégedett vagyok a telepített rendszerrel. Az árajánlattól kezdve végig az a gondolkodás jellemezte a céget, hogy mi jó az ügyfélnek, azaz nekem. A telepítés végén kisebb technikai probléma merült fel, amit nagyon lelkiismeretesen hárítottak el, ők hamarabb jelezték, hogy látják a problémát, mint ahogy én jeleztem volna. Maximálisan meg vagyunk elégedve.”

 

Antal Z.: „A cég korrekt, pontos,a műszaki tartalom magas szintű.”

 

Nagy Á.: „2015 szeptemberben döntöttem el, hogy szeretném megvalósitani régi elképzelésemet. Több cégtől kértem ajánlatot, kettőtől helyszini felmérés, megbeszélés nélkül kaptam kivitelezési tervet... Egy cég pénzügyi referense érkezett ÁFA nélküli kivitelezési ajánlattal... Két cég munkatársai kerestek meg személyesen, végeztek helyszini felmérést, készitettek részletes ajánlatot. A Wagner Solar műszaki hátterével, garanciális feltételeivel, kivitelezési/engedélyeztetési/megvalósitási ütemezésével, ügyfélkezelésével, áraival számomra meggyőzőbb volt. Az időközben felmerült kérdésekre azonnal választ kaptam, az adminisztrációs nehézségeket megoldottuk. Elégedett ügyfélként csak ajánlani tudom. „

 

Gróf I.: „Megbízható azt adják amit ígérnek, segítőkészek,nagyon örülök, hogy az önök cégét választottam.”

 

Pozsonyi F.:  „Gyors, pontos megbízható cég, udvarias munkatársakkal.”

 

Pintér L.:  „Kitűnő választásnak bizonyult, hogy a sok napelem-telepítő cég közül éppen, a Wagner Solár Hungária Kft. mellett döntöttem. Munkájukat minden igényt kielégítően, határidőre elvégezték. A magas műszaki színvonalú rendszer megbízható működését gyártói garancia is szavatolja. Terméktámogatási rendszerük révén pedig naponta ellenőrizhetem a telepített napelem-rendszer hatékony működését.„

 

Matalik K.: „Minőségi szolgáltatást kaptam korrekt áron, szakértőktől.„

 

Árvai T.: „1 éve működik a rendszer hibátlanul. A telepítésben és előkészítésben szakmailag és emberileg is kellemes emlék maradt az Önök részéről kapott támogatás és rugalmasság. Tapasztalatom alapján meggyőződéssel csak ajánlani tudom a céget bárkinek. Köszönettel: Árvai Tamás”

 

Szabó Z.: „Megbízható szimpatikus csapat, ajánlom mindenkinek aki szeretne a naptól függenek.”

 

Szalma I.: „Nagyon jó szinvonalú terméket kínálnak nem olcsó, de megfizethető áron, a kivitelezést itthon szokatlan profizmussal, a megrendelővel maximálisan együttműködve hihetetlen gyorsasággal végzik. „

 

Masszi J.: „Könnyűipari és szolgáltató területen dolgozó kis cég vagyunk, Érden. Pályázati támogatást kaptunk telephely építésre, melynek része lett egy napelemes rendszer telepítése is. Erőinket próbára tette a beruházás, mivel ésszerűen nem lehetett a méreteket csökkenteni. Az ár kérdése nagyon fontossá vált. Itt emelem ki a kft. vezetőinek készségét a kompromisszumra. A költségcsökkentés érdekében, magunk készíthettük a tartószerkezetet, és a mechanikai szerelést. Az építőipari kivitelezés csúszása felborította az ütemezést. A módosulásokat megértéssel kezelték, az adminisztrációban türelmet tanúsítottak.  Rugalmas viszonyulást tapasztaltunk a menet közben felmerült változtatásokhoz. A megoldandó kérdésekben segítőkészséggel válaszoltak. Összegezve, elégedett vagyok, egy jó rendszer született!”

 

Szalay Sz.: „Minden határidőre, a megbeszéltek szerint készült el, és azóta is kiválóan működik.”

 

Szekeres P.: „2016-ban telepítettek hozzánk Napelemeket! Az árajánlat készítésnél korrektek (nem voltak rejtett egyéb költségek) és nagyon gyorsak voltak! Telepítés során a kollegák gyorsan, összehangoltan dolgoztak és nagyon vigyáztak a házra (pl. a friss festésre). A rendszer eddig remekül működik, de majd nyáron lesz a nagy teszt! :D „

 

Ekler P.: „Kiváló, agilis csapat, gyors és precíz kivitelezés, több napelem is elfért a déli tetőn mint számítottam rá. Csak ajánlani tudom Őket!”

 

Bartalus K.: „Megbízható cég, megbízható szakemberek, valódi minőség.”

 

Szőnyi K.: „Jó határidővel vállalt, teljeskörű, rugalmas ügyintézéssel végzett gyors, szakszerű munka. A házban csak minimális "felfordulást" okoztak, amit lehetett, kívülről oldották meg, a napelemtáblák felszerelésétől a kábelezésig. A rendszer működése interneten folyamatosan követhető (Érdekesség, hogy a nyáron vidéken tartózkodva ebből tudtam meg, pontosan milyen idő van otthon, mert a napsütéses, ill. a felhős, esős idő a grafikonon jól látható).”

 

Fister I.:”Korrekt tervezés és kivitelezés /6 óra alatt 17 db napelem felszerelése és beüzemelése/”

 

Köszönjük ügyfeleink bizalmát és véleményét! Mindig jó pozitív visszajelzéseket kapni :D 

Célunk, hogy 2017-ben is elégedett ügyfelekkel bővítsük ügyfeleink számát.

 

Napelemes rendszerben gondolkozik, de nem tud döntést hozni? Beszéljen korábbi ügyfeleinkkel és kérje ki tapasztalatait!

 

Várjuk jelentkezését az info@wagnersolar.hu e-mail címen vagy +36 27 548 440-es telefonszámon!

 


Egy 2016 nyarán kivitelezett napelemes rendszer boldog tulajdonaival készítettünk egy interjút. Szilárd és Kinga egy 1,85 kW-os okos napelemes rendszert vásárolt meg tőlünk. A kivitelezés során 7 db SolarWatt 265 W-os üveg-üveg napelemet szereltünk fel Schletter rögzítéstechnikával és SolarEdge inverterrel.

Egy nászajándék napos oldala

 

A varázslatos környezetben elhelyezkedő házikó Gödöllőn található, ahol a pár nemrégiben kezdte meg közös életét. Történetük szépsége, hogy a nyáron megtartott esküvőjüket követően döntöttek úgy, hogy a barátoktól, rokonoktól kapott összeget a jövőjükbe fektetik és elhatározták, hogy egy napelemes rendszert vásárolnak.

A döntés mögött az a gondolat állt, hogy egy maradandó, a családjuk számára értéket teremtő beruházásba fektessék a pénzüket. Nyílván nem csak ők, hanem az esküvőjükön résztvevők is értékelték, hogy nem szórakozásra, hanem értékes, értelmes, tovább adható beruházást valósítottak meg.

 

„A Nap ingyen van” gondolatmenetből indultak ki és ezzel a döntésükkel bebiztosították magukat 40-50 évre, hiszen hosszú távon kiszolgálja áramigényüket a kiválasztott rendszer.

 

Miért a Wagner Solar?

 

A vásárlás során a legfontosabb a minőség volt és hogy európai gyártmányúak legyenek az eszközök. Szilárd kiemelte, hogy a döntést hosszas kutatómunka előzte meg, amelyet követően az okos napelemes rendszer mellett tette le a voksát. Számításokat végzett, több helyről ajánlatot kért be. Döntésüket gyorsan meghozták és bennünket bíztak meg a munkával. Ezt a minőségi alapanyagoknak és szakértelmünknek köszönhetjük, ugyanis német gyártmányú üveg-üveg napelemet választottak 30 év garanciával. Lefordítva az autók nyelvére, ez olyan, mintha egy Teslát vásároltak volna.

 

Miért okos napelemes rendszer?

 

Kifejezetten a SolarEdge inverterre esett a választásuk, mert szimpatikus volt számukra, hogy ha netalántán probléma lenne a rendszerrel, a monitoring portálon keresztül ez azonnal kiküszöbölhető. Szilárdék már a tervezés során számoltak a bővítés lehetőségével, ugyanis a jövőben elektromos autó vásárlását tervezik. Ez könnyedén kivitelezhető lesz a későbbiekben a SolarEdge inverternek köszönhetően. Sőt nemcsak ez a legfejlettebb technológia, hanem még felhasználóbarát is, az applikáció könnyen használható és igen hasznos adatokkal szolgál. Az okos napelemes rendszer különösen jó választás volt, mivel egy fa bizonyos órákban beárnyékolja a tetőfelületet.

 

Összességében ez a rendszer 25-30%-kal többet fog termelni nekik, mint egy hagyományos rendszer.

 

Kivitelezés

A megvalósítás során, vagyis ajánlatkészítés, helyszíni felmérés, tervezés, kivitelezés körülbelül 8 kollégával kerültek kapcsolatba. Nagyon jó érzés volt számunkra, hogy kiemelte kollégáink szakértelmét és jó modorát. Az elvégzett munkával maximálisan elégedettek voltak.

 

 

 

Manapság úgy gondolom ritka az ilyen előrelátó és környezettudatos fiatal pár. Igazán pozitív ez a látásmód és jó látni, hogy példát mutatnak mindenkinek a környezetükben. Az már biztos, hogy Ők ezt a hitet fogják átadni gyerekeiknek is. Örülünk, hogy megismerhettük Őket és bízunk benne, hogy hosszú évtizedeken keresztül elégedetten használják majd a napelemes rendszert.

 
Elégedett napelemes ügyfeleink
Kinga és Szilárd

Két héttel ezelőtt megosztottuk a 2015-ös ügyfélvélemények eredményét. Most a számok helyett nézzük, hogy mit is írtak ügyfeleink.

Ügyfeleink ezt írták rólunk


Sajnos az összes véleményt nem áll módunkban megosztani, de nézzük a legérdekesebbeket. 

Ezért választottak bennünket ügyfeleink: • Sz. I. – „Eredetileg más céggel "álltam kapcsolatban", de hetek alatt semmi nem történt! Az Önök munkatársnőjének Tatán szombaton adtam át a névjegyemet, hétfőn felhívtak, szerdán telephelyükön részletesen megbeszélhettük a "különleges" elképzeléseimet. Így egyértelmű volt a választás! „
 • K. J. – „Az ismerősömnél végzett munkájuk volt a referencia.”
 • G. R. – „Gyors reagálás: azonnali helyszíni felmérés, szakmai tanácsadás és részletes árajánlat.”
 • K. G. – „Több céggel való tárgyalás során önök voltak a legkomolyabbak. Szakmai felkészültség illetve kommunikáció.”
 • L. R. – „Közel van, korrekt, gyors válaszokat kaptam a kérdéseimre.”
 • E. A. – „Komplex megoldást ajánlottak.”
 • Sz.E. – „Öt árajánlat közül az Önöké volt a 2. legdrágább (a munkadíj húzta fel, amit viszont egyáltalán nem bántam, sőt!),de egyben a legkorszerűbb, a SolarEdge technológia miatt. A "napfényes üdvözlés"-t is szimpatikusnak találtam. „

 

Így mutatnának be minket másoknak: • T.Z.: „Megbízható, korrekt partner, minőségi megoldásokkal.”
 • Sz. Zs.: „Korrekt, közepes árfekvésű, jó minőséget szállító cég.”
 • Sz. I.: „Megbízható, pontos, precíz. Jó volt nézni a munkájukat és jó volt hallgatni a munka közbeni "szövegelésüket".
 • K. J.: „Korrekt, pontos munkát végző cég.”
 • M.A.: „Nem olcsó, de megbízható korrekt, pontos”
 • G. R.: „Megbízható, szakmailag hozzáértő profi csapat. Kiváló referenciákkal és publikációval rendelkezik. A napelemes rendszer a piacon elérhető legjobb minőséget képviseli, ár-érték aránya is megfelelő. „
 • K. G.: „Szakirányban a vezető cég Magyarországon.”
 • L.R.: „Segítőkész tanácsadás, pontos tiszta hozzáértő kivitelezés, korrekt munkatársak.”
 • Dr. E. A.: „Egy cég, mely összetett problémák megoldásában gyorsan, rugalmasan és segítőkészen.”
 • Sz.E.:”Megbízható, trendi cég, jó ár-érték arányú rendszerekkel,készséges (de nem nyomulós) munkatársakkal és megnyerő szlogennel. „
 • Sz. Dr. L. B.: Korrekt vállalkozás. Ilyen cégekre szolgáltatókra lenne szükség minden területen.”

 

Ügyfeleink véleménye: • M. A.:” Megbízható, pontos munka, korrekt kapcsolattartás.”
 • G. R. :”A Wagner Solar a Napelemes rendszerek vezérvállalkozása. A legújabb fejlesztésű termékeket kínálják, minőségi és gyors kivitelezés mellett. Magas fokú szakmai hozzáértésük megnyugtató, árképzésük abszolút korrekt. Kiváló referenciákkal rendelkeznek, bátran tudom ajánlani!”
 • L.R.: „Nagyon köszönöm a hozzáértő tanácsadást és a korrekt, gyors, pontos, tiszta kivitelezést!”
 • Dr. E.A.: „Rugalmas hozzáállásukkal, szerteágazó tudásukkal és felkészültségükkel komplex megoldást tudnak nyújtani akár több lépésben is. Köszönöm eddigi munkájukat.”
 • Sz.Z.: „Wagner Solar Hungária Kft. megbízható, korrekt cég. Jó minőségben és pontosan teljesített. Tudom ajánlani!”
 • L.B.: „Ha solar rendszert kíván telepíteni, válassza a Wagner Solart. A munkatársak udvariasak, szolgálatkészek, minden helyzetben elérhetőek, és ami a legfontosabb, kompromisszum készek. Én a cégről semmit nem tudtam, szimpátia alapon választottam. Eddigi tapasztalatom alapján jó volt a megérzésem. Bízom abban, hogy jelenlegi véleményemet a jövőben is fenntartom. „
 • D. Zs.: „Rugalmas, együttműködő cég. Nyitott a problémák megoldására, abszolút vevőbarát.”

 

Bízunk benne, hogy a 2016-os évben is elégedett ügyfelekkel bővelkedünk majd.


Napelemes rendszerben gondolkozik, de nem tud döntést hozni? Beszéljen korábbi ügyfeleinkkel és kérje ki tapasztalatait!


Várjuk jelentkezését az info@wagnersolar.hu e-mail címen vagy +36 27 548 440-es telefonszámon!Mint minden évben, 2015 év végén is megkértük ügyfeleinket, hogy értékeljék munkánkat. Az online kérdőívet azoknak küldtük ki, akik az adott évben vásároltak. Ennek célja, hogy a vélemények alapján tovább javítsuk termékeink és szolgáltatásunk színvonalát.

A visszajelzések tükrében

 

A válaszadók a kérdésekre egy 1-6-os skálán osztályozhattak bennünket, melyen az 1-el az elégedetlenségüket, míg a 6-al a kiemelt pozitív véleményüket fejezhették ki. Mint az a táblázatban is jól látható, 5 fölötti átlagot értünk el minden kérdésnél. Ügyfeleink osztályozták a teljes folyamatot a kapcsolatfelvételtől a kivitelezésig, vagyis a telepített rendszer megfelelőségét, annak hatékonyságát, a szerelés minőségét, a határidők betartását, sőt értékelték munkatársaink segítőkészségét és problémamegoldó-képességét.

 

 Ügyfeleink értékelése 2015

 

Összességében az átlagunk 5,5 lett, vagyis a tavalyi 5,4-es átlaghoz képest javítottunk egy tizedet. Ezt az eredményt azoknak a figyelmébe ajánljuk, akik még gondolkoznak, hogy milyen rendszert válasszanak és kivel is valósítsák azt meg.

 

 

Miért választottak bennünket az ügyfeleink?

 

A leggyakrabban használt kifejezések a következők voltak: korrekt, megbízható, minőségi, pontos, szakmai, gyors, rugalmas, referencia

 

Ügyfeleink véleménye 2015

 

Néhány idézet, hogy miért minket választottak ügyfeleink és hogyan is vélekednek rólunk

 

 

 • G. R. - "Gyors reagálás: azonnali helyszíni felmérés, szakmai tanácsadás és részletes árajánlat."
 • Sz. E. - "Öt árajánlat közül az Önöké volt a 2. legdrágább (a munkadíj húzta fel, amit viszont egyáltalán nem bántam, sőt!),de egyben a legkorszerűbb, a SolárEdge technológia miatt. A "napfényes üdvözlés"-t is szimpatikusnak találtam."
 • Sz. I.: "Megbízható, pontos, precíz. Jó volt nézni a munkájukat és jó volt hallgatni a munka közbeni "szövegelésüket"."
 • Sz. Dr. L. B.: "Korrekt vállalkozás. Ilyen cégekre szolgáltatókra lenne szükség minden területen."
 • G. R.: "Megbízható, szakmailag hozzáértő profi csapat. Kiváló referenciákkal és publikációval rendelkezik. A napelemes rendszer a piacon elérhető legjobb minőséget képviseli, ár-érték aránya is megfelelő."
 • K. G.: "Szakirányban a vezető cég Magyarországon."
 • L.R.:"Nagyon köszönöm a hozzáértő tanácsadást és a korrekt, gyors, pontos, tiszta kivitelezést!"
 • Dr. E. A.: "Rugalmas hozzáállásukkal, szerteágazó tudásukkal és felkészültségükkel komplex megoldást tudnak nyújtani akár több lépésben is. Köszönöm eddigi munkájukat."

 

 

A kérdőívből az is kiderült, hogy ügyfeleink 90%-a jó szívvel ajánlja cégünket rokonainak, barátainak.

 

Köszönjük a válaszokat és bízunk benne, hogy az idei évben még jobb eredményt fogunk elérni.

 

Önnek is segíthetünk tervei megvalósításában? Szeretettel látjuk személyesen dunakeszi bemutatótermünkben, várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548-440-es telefonszámán!

 

 


A 2014-es évet is sikeresen zártuk és ügyfeleink segítségével kiértékeltük. Fontos számunkra ügyfeleink véleménye, így decemberben megkértük Őket, hogy egy online kérdőív segítségével véleményezzék az általunk nyújtott szolgáltatást és a termékeinket.

Mi lett az eredmény?

 

A kitöltött kérdőívek alapján minden évben fény derül cégünk erősségeire és gyengeségeire. A pozitív megerősítést mindig nagy örömmel fogadjuk, míg hibáinkból tanulunk és javítjuk azokat. Akik most állnak a választás előtt talán hasznos lehet ez az írás, hiszen mi nem árulunk zsákbamacskát. Tiszta lapokkal játszunk.

 

Nézzük a tényeket…

 

Az első 10 kérdés minden évben ugyanaz, így eredményeinket évről évre monitorozni tudjuk. Az elégedettségi felmérésben ügyfeleink egy 1-től 6-ig tartó skálán osztályozhatták a telepített rendszer megfelelőségét, annak hatékonyságát, a szerelés minőségét, a határidők betartását, de arról is véleményt formálhattak, hogy miként értékelik munkatársaink segítőkészségét és problémamegoldó-képességét.

 

Ügyfeleink értékelése alapján idén is 5 fölötti pontszámot értünk el, így elmondhatjuk, hogy a 13 év alatt több száz elégedett ügyféllel állunk kapcsolatban. 2014-ben sikerült elérnünk az 5,4-es átlagot, ami a 2013-as 5,2-es eredményhez képest már javulásnak könyvelhető el. Eredményes tehát munkatársaink kitartó munkája és az ügyfelekkel ápolt kapcsolat.

 

Ügyfélelégedettség 2014A felmérés második részében néhány kifejtős kérdést tettünk fel ügyfeleinknek, akik választ adtak nekünk olyan kérdésekre, mint pl. „Ön szerint milyen területen kellene fejlődnünk?”, „Ön milyen szempontok alapján választotta cégünket?” vagy „Hogyan mutatná be cégünket ismerősének, szomszédjának?”. 

 

Miért választottak minket ügyfeleink?

 

Összegyűjtöttük a kulcsszavakat, melyek a legtöbb alkalommal ismétlődtek: jó ár-érték arány, korrekt, sok referencia, szakértelem, minőség és megbízhatóság.

 

Megbízható 2014

Így gondolnak ránk meglévő ügyfeleink:

 

„Kivalo termek, szakertelem,jo dolgozok,hatarido betartas”

„Segítőkész, pontos, türelmes felkészült munkatársak”

„Fiatal, hozzáértő csapat, akik minőségi munkát végeznek.”

 „A cégük kifogástalan és megbizható partnerként ismertemmeg. Munkájukat pontos időben és kiválóan végezték.”

„Jó minőség megbízhatóság.”

„Megbízható, jó terméket szerelő, szépen dolgozó cég. Ügyintézésben gyakorlott, közműcéggel szót ért. Garanciában korrekt ígéret, majd meglátjuk...(remélem nem lesz rá szükség)”

 „Korrekt, megbízható, minőséget szem előtt tartó, jó ár-értl arányú.”

 „Nagyon segítőkészek. A beüzemelést végző szakembert még a helyszínről távozás után is hívhattuk telefonon, és készségesen válaszónt kérdéseinkre. Nagyon meg vagyunk elégedve velük.”

„Korrekt, gyors, pontos.”

„Megbízható, korrekt ügyintézés, megfelelő ár”

„Szakmai hozzáértés párosul a korrektséggel”

„Problena mentes”

„Gyorsak, pontossak, megbizhatóak”

 

A válaszokból az is kiderült, hogy 10-ből átlagosan 9,4 pontot adtak válaszul arra a kérdésre, hogy mennyire ajánlanák cégünket ismerősüknek, szomszédjuknak!

 

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink elégedettek és célunk, hogy ezt a minőséget illetve kiváló szolgáltatást garantáljuk ügyfeleinknek a következő évtizedekben is.Önnek is segíthetünk tervei megvalósításában? Szeretettel látjuk személyesen dunakeszi bemutatótermünkben, várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548-440-es telefonszámán! 


Szokásunkhoz híven ismét kikértük ügyfeleink véleményét. Megkértük a 2014-es évben vásárlókat, hogy értékeljék szolgáltatásunkat és a megvásárolt rendszert. Az elmúlt 13 év során több mint 700 rendszert telepítettünk országszerte, így minden évben szép számban kapunk visszajelzéseket.

Összegyűjtöttünk néhány idézetet a válaszokból:

 

„Nagyon jo termekek, szaktudas,kivalo dolgozok, hatarido betartas” A.J.

 

„Cégük megbizhatósága -valamint dolgozóik kifogástalan munkája hozzáértése a legnagyobb elismerést érdemlik!!” V.D.

 

„A Wagner Solar Kft. az élhetőbb jővőért dolgozik.” K.P.

 

„Pontosság, szakmai hozzáértés és nagyfokú korrektség jellemezte munkájukat. A Wagner Solart csak ajánlani tudom.” F.T.

 

„Szakmailag hozzáértő, üzletileg korrekt, a munkavégzésben megbízható.” B.I.

 

"Gyorsak, pontosak, megbízhatóak.  Ki kell emelnem a magas szintű hozzáértést, a rendkívül jó probléma megoldó képességet." F.T.

 

 

Köszönjük ügyfeleiknek, hogy minket választottak és bízunk benne, hogy egy hosszú távú, elégedett ügyfélkapcsolat elé nézünk.

 

Kíváncsi, mit mondtak rólunk ügyfeleink 2012-ben?

 

Kíváncsi, mit mondtak rólunk ügyfeleink 2013-ban?

 

2013-as ügyfeleink ezt írták....

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre!

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 


Ezzel a címmel küldte újévi köszönőlevelét egy elégedett ügyfelünk. A korábbi években ügyfeleinknek csak elégedettségi kérdőívet küldtünk, a tavalyi évben ezt kiegészítettük egy kéréssel, hogy írják le, mennyire elégedett a tőlünk vásárolt termékekkel.

Ügyfelünk engedélyével, örömmel osztjuk meg Önökkel is a beszámolóját:

 

„Szeretném megosztani  tapasztalataimat családi házunk napelemes rendszeréről. Az eredmény nem csalás, nem ámítás, mérhető tényekre épül.

 

2014 év végén megkaptuk az ELMŰ- től. a családi házunkra felszerelt napelemes rendszerrel kalkulált éves elszámolást,  Őszintén szólva nem ért meglepetés, de mindig boldoggá teszi az embert, ha ilyen számlát kap. Hogy mire gondolok? Nos, nem én fizetek, hanem az ELMŰ fizet nekem!

A kezdetek

Mint megszállott környezetvédő, nem is volt kérdéses számomra, hogy családi házunkra napelemeket szereltessek fel. 2012-ben telepítettük a 6,6 kW-os rendszert, mely a várakozásokon felül teljesít azóta is. Összesen 16 db 185 W-os monoskristály és 20 db 180 W-os polikristály szerkezetű BP Solar napelem dolgozik nap-mint nap a tetőnkön. Az éves villamos energia fogyasztásunk körülbelül 7200 kWh.

 

Fontos itt megemlítenem, hogy az energiatakarékosság jegyében a házban található összes izzót kicseréltem LED izzókra és odafigyelünk arra is, hogy fölöslegesen ne égjenek a lámpák. A háztartási gépek megvásárlásánál is szempont volt számomra a fogyasztás. Mivel gázt nem használunk az épületben, a tűzhely is villannyal működik, ami a fogyasztást megdobja, de ezzel előre kalkuláltam.

 

Napelem rendszer működéséről és magáról az elszámolásról.

 

Egy napelemes rendszer telepítése után az áramszolgáltatónál engedélyeztetni kell a rendszert. Majd ezt követi a mérőcsere, mely során egy ad-vesz mérőt szerelnek fel. Tehát a mérőóra számolja, hogy hány kWh villamos energiát használunk el és mennyit termelnek a napelemek, amit visszatáplálunk a hálózatba. Ennek a különbözetét minden évben a szolgáltató elszámolja a „naperőmű” tulajdonossal. Amennyiben több volt a fogyasztás, mint a termelés, év végén ki kell fizetni a különbözetet. Az is megesik, hogy többlettermelés van, így a szolgáltató fizet nekünk.

 

Nos, én most az utóbbi esetről szeretnék beszámolni. 2013 novembere és 2014 novembere között a családi házunkban elhasználtunk 4.219 kWh energiát, míg ugyanebben az időszakban megtermeltünk 4.778 kWh-át. Ami azt jelenti, hogy 12.287 Ft volt a többlettermelés, melyből levonják az 1.923 Ft-os rendszerhasználati díjat.

 

Idézet a számláról:

 

„Tisztelt Fogyasztónk! A 273/2007 (2207.10.19 korm. rend.) 5 § 6. pontja értelmében tájékoztatjuk Önt, hogy a 2013. 11.05 – 2014.11.03 időszakban háztartási kiserőműve 4.778 kWh mennyiséget termelt hálózatunkba a 4.219 kWh fogyasztása mellett. A két érték közötti különbözetet, azaz -559 kWh-t kiszámlázhat Társaságunk felé.”

 

Úgy vélem nem panaszkodhatok, mi sem bizonyítja jobban rendszerünk megfelelő működését, mint az, hogy én számlázok az ELMŰ-nek.

 

Hogyan spórolunk még többet?

 

A napelemes rendszer mellett, 2002 óta rendelkezünk egy 4 napkollektorból álló rendszerrel melyet melegvíz előállításra és fűtés rásegítésre egyaránt használunk. A napkollektorok 12éve hiba nélkül működnek. Továbbá házunkban megtalálható 2 db pellet kandalló, melyeket tavaszi és őszi napokon fűtés kiegészítésként használunk. A kandalló kellemes melegét az egész család élvezi. 2009-től a gázt is megszűntettük a telken belül. Azóta egy pellet kazán biztosítja otthonunk melegét. Ezekkel az intézkedésekkel minimálisra csökkentettük a költségeinket és teljes mértékben függetlenedtünk a gáz szolgáltatótól.

 

Úgy vélem otthonunk energiaellátása környezetbarát, és energiatakarékos, arról nem is beszélve, hogy megnöveli az ingatlan értékét, így kiváló befektetés is egyben.

 

Végül, köszönet a Wagner Solar profi csapatának, a szakértelmük és a rugalmasságuk nélkül nem valósulhatott volna meg az álmom. Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok, üdvözlettel, B.E. elégedett ügyfelük. „

 

Napelem sikersztori

 

Önnek milyen siker sztorija van? Írja meg nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre.

 

Amennyiben Ön még nem rendelkezik napelemmel, de szeretné, hogy Önnek is az ELMŰ fizessen, játsszon el a gondolatattal, hogy van egy saját naperőműve.

 

Megtervezem saját napelemes rendszerem!

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


2014 szeptemberében egy kedves ügyfelünk, Dr. Maurer Géza látogatott meg bennünket, hogy megossza velünk tapasztalatait. Látogatása nagy örömünkre szolgált, mivel a kialakult jó személyes kapcsolat mellett a 2013 nyarán telepített hőszivattyús és napelemes rendszer is problémamentesen működik.

Dr. Maurer Géza története

 

Amikor 2013 májusában Maurer úr megkereste cégünket, az volt a célja, hogy csökkentse a rezsiköltségeket Dunakeszin található otthonában. Eleinte egy napkollektoros rendszert szeretett volna kiépíttetni, de tanácsunkra inkább úgy döntött, hogy napelemes rendszerrel minimalizálja az áramszámláját, míg gázfogyasztását a cirko gázkazán fűtési rendszer kiváltásával levegős hőszivattyú telepítésével radikálisan csökkenti. Mindezeken túlmenően a háztartás melegvíz-ellátását is a hőszivattyú biztosítja. A rendszert úgy sikerült kiépíteni, hogy bármilyen működési probléma merül fel a hőszivattyúnál, vagy tartósan mínusz 20 Co   alatti időjárás esetén (ami a körzetünkben nem nagy valószínűséggel bír) a rendszer automatikusan visszakapcsol a cirkofűtésre rásegítésképpen.

 

Mind a napelemek, mind a hőszivattyú telepítésén kívül cégünk végezte a tervezést, a beüzemelést valamint a napelemes rendszer engedélyeztetéséhez kapcsolódó teljes körű ügyintézést is.

 

Ügyfelünk beszámolója alapján munkatársaink körülbelül 1,5 nap alatt szerelték fel a napelemes rendszert, mely azóta is hiba nélkül dolgozik. A termelést Maurer úr napi szinten többször is dokumentálja, így tökéletes rálátása van a rendszer működésére.

 

Dr. Mauer Géza

 

A napelemes rendszerhez képest a hőszivattyú szerelése több időt vett igénybe: elektromos- és gépészkivitelező kollégáink 1 héten át dolgoztak a rendszer kiépítésével és beüzemelésével. Elismerés volt számunkra, hogy Maurer úr szerint szakembereink jól összedolgoztak, és a munkát a megbeszéltek szerint pontosan átadták.

 

A beszélgetés során kiderült, hogy ügyfelünk szívesen foglalkozik a napelemes és hőszivattyús rendszerrel; minden nap feljegyzi, hogy mennyit termel a napelemes rendszer és mennyit fogyaszt a hőszivattyú. Erről egy kimutatást is elhozott nekünk, amit ezúton is köszönünk. A rendszer működésének ismeretéhez hozzátartozik az, hogy korábban a háznál egy nappali és egy éjszakai áramvételezéshez szükséges (vezérelt) fogyasztásmérő működött. Egy ún. ad-vesz fogyasztásmérő felszerelése történt a napelemes rendszerhez kapcsolódóan, míg a vezérelt fogyasztásmérő helyett a hőszivattyúhoz egy ún. H-tarifás fogyasztásmérő.

 

Mivel Maurer úr az átlagosnál többet foglalkozik a telepített rendszerrel, ezért rákérdeztem, hogy véleménye szerint egy átlagos felhasználónak mennyire bonyolult az eszközök használata: a hőszivattyú használata semmivel sem bonyolultabb, mint egy gázkazán működtetése. A hőszivattyún nem kell állítgatni semmit, csak a termosztáton kell beállítani a kívánt hőfokot, ezért nem igényel szakmai segítséget vagy bárminemű bonyolult beállítást a rendszer használata. A rendszer automatikusan működik.

 

Arról is szót ejtettünk, hogy milyen üzemeltetési költségei vannak egy ilyen rendszernek a beüzemelés után. A napelemes rendszerhez és a hőszivattyú működtetéséhez villamos energia szükséges (a napelemnél az éjszakai áramfelvétel miatt) részben fogyasztástól függő 1-2 ezer forintos rendszerhasználati díjat kell fizetni az áramszolgáltatónak a hálózat használatáért, de a kedvezményes „H tarifának” köszönhetően a fogyasztás költsége jóval kedvezőbb a régi gázszámlához képest. A pontos számokról és a fogyasztásról egy részletes táblázatot is kaptunk. Ebben jól követhető, hogy milyen havi költsége van a rendszerek használatának. Az is kiszámolható, hogy mennyi a havi megtakarítás és milyen mértékben csökkent a ház energiaköltsége a napelemes és hőszivattyús rendszernek köszönhetően. Bár még egy év nem telt el, így az év/év forintos összehasonlítás nem végezhető el, de nyilvánvaló a megtakarítás. Eddig havonta átlag 17 ezer forint gázszámlát fizetett. Ez teljes egészében megtakarításként jelentkezik.

 

A beszélgetés során egy nehézséget említett meg Maurer úr: az ELMŰ-vel való egyeztetéseket. Beszámolója alapján hosszas volt a folyamat és a tájékoztatás is kevés volt az újdonság miatt, de végül sikerült az engedélyeztetés, az ad-vesz és a H-tarifás óra felszerelésre került. Bízunk benne, hogy az energiaszolgáltatók a jövőben meggyorsítják és megkönnyítik ezt a folyamatot, így támogatva a lakosságot a napelemes beruházásra. Az energiatakarékossággal összefüggésben és a kiépített rendszerrel kapcsolatban jegyezzük meg, hogy az ELMÜ-rendszerben nincs rákényszerítve az ember a takarékos energiafelhasználásra, DE a saját rendszeren azonban igen. Tehát nemcsak a napelemes beruházással takarítunk meg energiát, hanem az energiafelhasználás optimalizálásán keresztül is. Pl.: energiatakarékos villanykörték használata, vagy csak a legszükségesebb ideig történő elektromos fogyasztás, napsütéses időben történő mosás, vasalás, stb. A családi ház energiafelhasználásának csökkentését segíti elő a hőszivattyúval kapcsolatban a ház külső hőszigetelésének tervezett megvalósítása.

 

A beruházás megtérülésével kapcsolatban megjegyezzük, hogy ez egyszeri beruházás, ahol nem kell megtérülést számolni, mert a beruházási költség azonnal érvényesíthető a vagyonértéken keresztül esetleges eladás esetén, ugyanakkor a gázfelhasználás radikális csökkenése, illetve csak a főzésre történő redukálása a havi jövedelem terhelésének csökkenését okozza sokkal nagyobb mértékben, mint a „hivatalos” rezsicsökkentés megtakarításának mértéke.

 

Összességében elmondhatjuk, hogy ügyfelünk elégedett a rendszer működésével, a termékekkel, munkatársaink munkájával és segítőkészségével. „Sok segítséget kaptam innen a cégtől.” Bízunk benne, hogy a jó ügyfélkapcsolat a jövőben is megmarad.

 

Várjuk ügyfeleink további beszámolóit a rendszerek működéséről.

 

 

 

 


2013 decemberében megkértük közel 600 ügyfelünket, hogy egy online kérdőív kitöltésével segítsék munkánkat: értékeljék a telepített rendszereket és cégünk szolgáltatásait.

Kíváncsi rá, hogy mit írtak ügyfeleink?

Ötöst kaptunk ügyfeleinktől

 
 

Kattintson erre a linkre, és ismerje meg a részleteket...


Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon! 

 
 

2013 decemberében megkértük közel 600 ügyfelünket, hogy egy online kérdőív kitöltésével segítsék munkánkat: értékeljék a telepített rendszereket és cégünk szolgáltatásait.

Kíváncsi rá, hogy mit írtak ügyfeleink?

A kapott eredményeket talán azok is érdeklődéssel fogadják, akik még csak tervezik, hogy napkollektoros, napelemes vagy hőszivattyús rendszerrel csökkentik otthonuk, intézményük, vállalkozásuk energiakiadásait.

Az elégedettségi kérdőív első felében (1-11. kérdés) ügyfeleink egy 1-től 6-ig tartó skálán osztályozhatták a telepített eszköz, rendszer megfelelőségét, annak hatékonyságát, a szerelés minőségét, a határidők betartását, de arról is véleményt formálhattak, hogy miként értékelik munkatársaink segítőkészségét és problémamegoldó-képességét.

Büszkék vagyunk rá, hogy immáron több éve 5 fölötti pontszámmal értékelik munkánkat: 
2013-ban a maximális 6-ból 5,2-es átlageredményt értünk el az ügyfél-elégedettségi teszten.


A felmérés második részében olyan kérdésekre vártuk ügyfeleink válaszait, mint pl. „Ön szerint milyen területen kellene fejlődnünk?”, „Ön milyen szempontok alapján választotta cégünket?” vagy „Hogyan mutatná be cégünket ismerősének, szomszédjának?”.

Néhány idézet az utóbbi kérdésre ügyfeleinktől kapott válaszokból:

„Ez a csapat tényleg azt adja, amit ajánlanak - úgy minőség, mint teljesítmény vonatkozásában.”

 „Tisztességesek, kiszámíthatóak, szakmailag jól felkészültek, és ami talán a legfontosabb: ügyfélorientáltak.”

 

„Mindenkinek ajánlom, mert egy megbízható korrekt cég. Amikor bajban voltam, még pihenőnapon is segítségemre voltak telefonon keresztül, és az első munkanapon jöttek és korrektül elhárították a hibát.”

 

„Megbízható, gyors, pontos, kiemelkedő szakértelmű társaság.”

 

„Korrekt, megbízható partner. Az árajánlatkérésre gyorsan reagáltak, külön köszönet Házi Ádámnak (napelemes szaktanácsadó kollégánk – a szerk.). Az előre egyeztetett időpontban elvégezték a munkát.”

 

„Nálam jó és megbízható munkát végeztek, a megbeszélt határidőket betartották.”

 

„Komplett megoldásokat nyújt nemcsak a megújuló energia területén, hanem egy új ház épületgépészeti rendszerében.”


A válaszadók a maximális 10-ből átlagosan 9,2 pontot adtak válaszul arra a kérdésre, hogy mennyire ajánlanák cégünket ismerősüknek, szomszédjuknak!

Minden harmadik ügyfelünk idén újabb rendszer vásárlását tervezi: 75%-uk napelemes, míg 13%-uk napkollektoros rendszerrel bővítené az otthonában elérhető megújuló energia hasznosító megoldások sorát.


Önnek is segíthetünk tervei megvalósításában? Szeretettel látjuk személyesen dunakeszi bemutatótermünkben, várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548-440-es telefonszámán!

Az elmúlt 11 során több mint 500 rendszert telepítettünk országszerte. Ügyfeleinket minden év végén megkérjük, hogy értékeljék szolgáltatásunkat és a megvásárolt terméket. Sokan azonban már a beüzemelést követően is megírják véleményüket.

Néhány ilyen visszajelzést gyűjtöttünk össze.

 

Ügyfeleink írták...

 

„Tegnap este befejezték a szakemberek a szerelést, és gyönyörűen dolgoztak (begipszelték a lyukak körül), és össze is takarítottak maguk után. Ilyen brigáddal én/mi még nem találkoztunk. Reméljük, a rendszer is ilyen jó lesz. Köszönöm még a gyors készre jelentést.”

 „Itt küldöm azt a korábbi e-mail-jét, amiben megadta a napelemek várható éves 2116 kWh termelését. Most találtam meg. Ezt az értéket az elmúlt évben túlteljesítette (2283 kWh) a mi napelemes rendszerünk.”

 

"Nagyon elégedettek vagyunk, Paks hozzánk képest egy gombelem." - osztotta meg velünk véleményét Székely Ákos ügyfelünk, aki egy 6,72 kW-os BOSCH napelemes rendszer büszke tulajdonosa.


Kíváncsi, mit mondanak még rólunk ügyfeleink?


Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

 

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás