...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!


Részt vettünk egy kiváló kezdeményezésen, melynek célja az volt, hogy az építkező és felújító lakosságot információkkal lássa el. Az Építőshow, az ország első online építészeti kiállítása volt, melyen több ezer ember hallgathatott meg előadásokat és kedvező ajánlatokkal gazdagodhattak az oldalra látogatók, mindezt úgy, hogy ki se kellett mozdulniuk otthonról.

Velünk is találkozhatott!

 

Beleznai Nándor a napelemes rendszerekről tartott előadást.

 

Lemaradt a hétvégi prezentációról? Halhassa meg a 20 perces előadást most!

 


A Construma kiállításon nagy népszerűségnek örvendett a standunk. A megszokottól eltérően az „A” pavilonban állítottunk ki az MVM Partnerrel közösen. Koncepcióként egy olyan újdonsággal készültünk, mely egyedülálló volt a kiállításon.

Áramtermelés kicsit másként


A 2016-os év középpontjában a napelemes autóbeálló állt, egy elektromos i8-as BMW-vel és egy elektromos töltővel. A közönség nagy érdeklődéssel tekintett erre a koncepcióra és mindenki fantáziáját megmozgatta. Újdonságként bemutattuk a látogatóknak a SolarEdge invertert is, mely a napelemes technológia egyik legmodernebb vívmánya, és aki megismeri előnyeit, az biztosan ezt választja.


Interjú Beleznai Nándorral


Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kommunikációért felelős államtitkára is meglátogatta standunkat, sőt stábja interjút is készített az ügyvezetőnkkel, aki röviden bemutatta cégünket.


Nézze meg rövid interjúnkat!Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre.

 


Interjú a napelemeket érintő termékdíjról

Az RTL klub híradóban cégünk szakértőjét kérdezték a napelemes termékdíjról.

2015-től a kormány a napelemekre termékdíjat szabott ki. A hír nagy felháborodást keltett a szakmában és a lakosság körében is. Februárban az RTL klub híradója nálunk forgatott. Házi Ádám kollégánk válaszolt a riporter kérdéseire.


A híradóban olvasható „Mire költik a napkollektorok termékdíját?” felirat hibásan szerepelt az adásban. A riport a napelemekre fókuszált. Önöket ne tévessze meg a hiba!


Tekintse meg a videót!


Termékdíj a napelemekre  - az RTL klub híradóban minket kérdeztek
Kérdése lenne?

Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@wagnersolar.hu címre.


Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?


Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Beleznai Nándort, cégünk ügyvezetőjét, mint a napelemek területén jártas szakembert kérdezte a Lánchíd Rádió műsorvezetője. Az interjú központi témája a napelemekre kiszabott termékdíj volt, mely szerint január 1.-től a panelekre 114 Ft/kg környezetvédelmi adót kell fizetni. Az intézkedés 2000-2500 Ft-os napelemenkénti áremelkedést jelent, ami egy rendszerre kivetítve akár az 50.000 Ft-os többlet költséget is elérhet.

Az egész ország a napelemek megadóztatásáról beszél

 

Január 12-én a Lánchíd Rádió műsorvezetője, Bella Levente tette fel kérdéseit ügyvezetőnknek. Arra volt kíváncsi, hogy milyen hatással lesz ez az intézkedés a magyar napelem piacra és milyen megalapozottsága van ennek a kezdeményezésnek.

A beszélgetésből kiderült, hogy a panelek újrahasznosíthatók, sőt ezt a feladatot a gyártók vállalják magukra. Ezen felül szó esett még a támogatási rendszerről és a külföldi példákról is.

 

Mindenki kíváncsi arra, hogy a kormány milyen indíttatásból sorolta be a napelemeket a „Jelentős szennyezést okozó termék- és anyagáramok" kategóriába. Egyelőre csak találgatások vannak, de az már biztos, hogy újabb hungarikum született.

 

Hallgassa meg a néhány perces beszélgetést!

 
 
A Lánchíd Rádió interjúja Beleznai Nándorral a napelemekre kiszabott termékdíjról.
 

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

 

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 
 

2014. június 24-én, Beleznai Nándor, cégünk ügyvezetője, az Ozone Network TV "Egyenlítő" című műsorának stúdióvendége volt. A tavalyi évben a "Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás" kategóriájában nyerte el a Wagner Solar Hungária Kft a DELFIN-Díjat, amellyel a fenntartható fejlődés iránt elkötelezett cégek munkáját ismerték el.
Az interjú során Beleznai Nándor beszélgetőpartnere Szomolányi Katalin volt, a Magyar Telekom Vállalati fenntarthatósági központjának vezetője.

 

Vállalati fenntarthatóság és energiahatékonyság

 

A műsor házigazdájaként Gyetván Csaba kérdezte a két szakembert, akik a vállalati fenntarthatóságról és a DELFIN-Díjról mondták el tapasztalataikat. A műsorban többek között szó volt arról, hogy mitől lesz egy vállalat fenntartható, miért fontos a vállalatok szempontjából a fenntarthatóság, mi is az a DELFIN-Díj, mi a kezdeményezés célja. A beszélgetés során, megvalósult projektekről és érdekes példákról is szó esett.

 

Nézze meg Magyarország első zöld televíziója, az Ozone Network TV "Egyenlítő" című műsorának 2014. június 24-i adását!

 

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es vagy +36 20 324 1061-es telefonszámon!

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 


A "Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás" kategóriában cégünk 2013-ban elnyerte a Magyar Telekom Csoport által alapított DELFIN-Díjat. Ezzel olyan vállalkozásokat ismernek el, melyek fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítménye példamutató.

A díj elnyerése kapcsán az Ozone Network TV "Egyenlítő" című műsorának stúdióvendége volt Beleznai Nándor, cégünk ügyvezetője.

Fenntarthatóság és energiatudatosság"A 'Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás' kategóriában a Wagner Solar Hungária Kft. hozhatta el a fődíjat. A Wagner Solar Hungária Kft. küldetésének tekinti, hogy a Pest megyében élők számára népszerűsítse a megújuló energiaforrások hasznosítását és minden érdeklődő számára tájékoztatást nyújtson a különböző technikai megoldások, eszközök alkalmazási lehetőségeiről, előnyeiről és hátrányairól. A cég által életre keltett Wagner Solar Akadémia oktatási tevékenysége, a lakosság fórumokon való aktív részvételük és szaktanácsadásuk illetve az online mérő- és ellenőrző rendszerük egyedülálló Magyarországon." (Idézet a Magyar Telekom hivatalos sajtóközleményéből)

Nézze meg Magyarország első zöld televíziója, az Ozone Network TV "Egyenlítő" című műsorának 2013. szeptember 12-i adását!

11 éve megújulunk
Az elismerést nemcsak a pályázati anyagban bemutatott 2012-es év, de cégünk megalakulása óta eltelt 11 esztendő során végzett szemléletformáló munkánk elismerésének is tekinthetjük. A díj még több lendületet ad a megújuló energiaforrások további népszerűsítéséhez.

A DELFIN-Díj nyertesei meghívást kaptak a Magyar Telekom szeptember 28-i Fenntarthatósági Napjára, ahol díjazottként idén cégünk is bemutathatja a fenntarthatóság terén elért eredményeit.


Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon! 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


A Hír TV 2013. április 23-i "Zöld övezet" című műsorának meghívott vendége a Wagner Solar Hungária Kft. ügyvezetője, Beleznai Nándor és Lukácsi Péter, marketing manager volt.

Nézze meg a munkatársainkkal készített beszélgetést!

A Hír TV stúdióvendégei voltunk

 

A beszélgetés témája az alábbi volt:
"Napkollektor, napelem, hőszivattyú, pelletkazán, faelgázosító kazán, szellőzéstechnika. Hogyan legyünk energiatudatosak otthon? Milyen rendszerek vannak, melyiket válasszuk, és mennyi idő alatt térül meg a beruházás? Energiahatékonyság a gyakorlatban."

Kattintson ide a videó elindításához!


Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

A Wagner Solar Hungária Kft. a világ legnépszerűbb videómegosztó portálján is jelen van. A YouTube-on jelenleg a napkollektoros, napelemes, hőszivattyús és szellőzéstechnikai témájú videókat tekinthetnek meg az érdeklődők.

Bár a videók általában önmagukért beszélnek, terveink szerint valamennyi feltöltött anyagot a közeljövőben magyar nyelvű felirattal látjuk el.

Megújuló videó csatornánk

 

A www.youtube.com/wagnersolarhu címen elérhető csatornán a cégünk által Magyarországon képviselt gyártók - mint például a Wagner & Co, az OCHSNER és a Vent-Axia - videóit tettük elérhetővé. Folytatjuk a videók feltöltését, így érdemes időről időre újra visszalátogatni.Kérjük, amennyiben hasznosnak találja videóinkat, ossza meg barátaival, ismerőseivel, hogy minél több emberhez eljussanak. Előre is köszönjük segítségét!Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!


Napfényes üdvözlettel,
Wagner Solar Hungária Kft. csapata

 

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás