...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


Az EURO C20 AR kollektor Németország legjobb teljesítményű síkkollektora, mely antireflexiós üvegfedésével és 2,4 m²-es abszorber felületével kiemelkedik a standard kollektorok közül. Álló vagy fekvő formátumban egyaránt szerelhető tetőre, tetőszerkezetbe vagy sík tetőre. A magas teljesítménynek és a sokoldalú szerelhetőségnek köszönhetően egyike a legkeresettebb kollektoroknak a piacon.

Az üveg: Sunarc® antireflexiós üvegborítás, mely magas optikai hatásfokot eredményez.

Az összes EURO kollektor üvegfedése nagy tisztaságú, alacsony vastartalmú, edzett üvegből készül, melynek fényáteresztő képessége meghaladja a 91%-ot. A technika továbbfejlesztésével - egy különleges felületi eljárás alkalmazásával - sikerült az optikai hatásfokot 96%-ra növelni. Az EURO C20 AR kollektor, az új Sunarc®, antireflexiós üvegfedésnek köszönhetően 10%-kal magasabb teljesítményt biztosít.

 

Az abszorber: az elnyelő lemez kiemelkedő szelektivitása optimális hatásfokot eredményez.

A kitűnő szelektivitással rendelkező elnyelő lemez (abszorber) feladata a napsugárzás elnyelése és hővé alakítása, valamint a keletkezett hő átadása a kollektorban keringő folyadéknak. Az egységes sík abszorber lemezeket ultrahangos hegesztőrendszerben gyártják. Az összefüggő felület - ellentétben a szeletekből összetett felülettel - jobb hőszigetelést biztosít, így csökkenti a kollektorok hőveszteségét.

 
A burkolat: a zárt alumínium burkolat körkörös szigetelése minimális hőveszteséget eredményez.

A hátlapon 60 mm vastag hőszigetelés, valamint hőhídmentes oldalszigetelés biztosítja az alacsony hőveszteséget, és ezáltal a magas üzemi hőmérsékletet.

Nyugalmi állapotban az EURO C20 AR kollektorok hőmérséklete 232°C hőmérsékletet is elérhet.

Több szakintézet tesztelése bizonyítja, hogy ez Németország legnagyobb teljesítményű sík kollektora, 546 kWh/m² éves teljesítménnyel. (ITWStandard 5m², Stand:01.03.02)

 

A kollektorok elhelyezése:

Minden kollektor típus tetőre, tetőbe, illetve sík felületre való szerelési lehetőséggel rendelkezik. A tetőre szerelhető kollektorok a fedés megbontása nélkül a házak tetőszerkezetére pár óra alatt biztonságosan rögzíthetők. A tetőbe építhető kollektorok előnye, hogy esztétikusabban illeszkednek a tető szerkezetébe, és helyettesítik a tetőfedő anyagot, ezáltal nyújtva költségkímélő megoldást. Ezt a kollektortípust célszerű az építkezés során felszerelni.

 

Kettőnél több kollektor szerelése esetén a rögzítést összekötő elemek segítségével lehet megoldani, melyek szintén egységcsomag formájában kaphatók.

 

A kollektorok rögzítéséhez szükséges szerelőkeretek és tetőkampók a tetőfedő anyag típusa, a kollektorok helyzete és rögzítési módja szerint választható ki. A méretre szabott és előfúrt szerelőkeretek eloxált alumíniumból készülnek és egységcsomagban kaphatók. Az egységcsomag két kollektor rögzítésére alkalmas.

 

A termék jelenleg nem elérhető, tekintse meg további termékeinket.

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon! 

 

Napkollektor csomagajánlatokLetölthető fájlok:
pdfEURO-C20-C22.pdf

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás