...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


A növekvő energiaköltségek kihívásként jelentkeznek az ipari, kereskedelmi és közszolgálati szereplők számára is. A szakemberek folyamatosan keresik az épületek hatékony hűtésére-fűtésére irányuló megoldásokat, hogy ez ne csupán pénzügyi, de pozitív környezeti hatásokkal is járjon.

OCHSNER ipari hőszivattyú

 

Legfőbb termékelőnyök röviden:

 

  • Hőforrások: talaj, talajvíz és levegő 
  • Hőszivattyúk akár 1 000 kW fűtési teljesítményig
  • Ideális a kereskedelmi, ipari és önkormányzati szektor számára
  • Fűtésre, aktív hűtésre és melegvíz előállításra
  • Akár 65°C-os előremenő hőmérséklet
  • Csavar- vagy turbókompresszor
  • OVi-technológia a legnagyobb hatékonyságértMiközben a hőszivattyúk alkalmazása egy és többlakásos lakóépületekben majdnem magától értetődő, a nagyméretű épületek esetében (pl. gyárépületek, raktárak, sportlétesítmények, irodaépületek, uszodák, múzeumok vagy hotelek) még mindig nem gyakori.

 

A nagyméretű épületek támasztotta követelmények általában sokkal komplexebbek. Nem csupán a nagyobb névleges teljesítményigényt kell venni a rendszer tervezésekor, hanem olyan szempontokat is, mint a hővisszanyerés vagy a párhuzamos fűtés és hűtés. A hőszivattyú általában egy központi vezérlőrendszerhez kerül csatlakoztatásra, és el kell viselnie a nagy igénybevételt állandóan változó körülmények közepette is. Az OCHSNER hőszivattyúi teljesítik ezeket a követelményeket, és a nagy teljesítményű készülékek szegmensében ideális megoldást jelentkeznek. A hagyományos rendszerekhez viszonyított jelentős energia- és üzemeltetési költségbeli megtakarításnak köszönhetően a nagy teljesítményű hőszivattyúk alkalmazása különösen gazdaságos és környezetbarát megoldás.

 

Az OCHSNER víz és fagyálló alapú nagy teljesítményű hőszivattyúkat kínál, melyek a hőforrás függvényében, hőszivattyúnként akár 1 Megawatt energiát tudnak szolgáltatni.

 

A csavarkompresszorok az OCHSNER hőszivattyúkban még a standard változatokban is OVI technológiával vannak felszerelve. Így a túlhűtő körnek vagy a 2-fázisú hűtőközeg alkalmazásának köszönhetően a hűtés és a munkaszám (COP) is javul. A hagyományos alkalmazásokhoz képest elsődleges előnye a különösen magas kondenzációs hőmérsékletben mutatkozik meg. Más csavarkompresszorokkal ellentétben ez a technológia jelentősen javítja a készülék COP teljesítményét.


Garancia

 

  • 2 év gyártói termékgarancia 

 

 

Töltse le az OCHSNER magyar nyelvű prospektusát! 

 

A termék jelenleg nem elérhető, tekintse meg további termékeinket.

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás