...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


Az OCHSNER használati melegvízkészítő hőszivattyúk valódi multifunkciós készülékek. A gazdaságos használati melegvízkészítésen kívül az alagsor párátlanítására is használhatóak. A házi mosoda kiszárítására, kamrahűtésre, valamint szabályozott lakótér-szellőztetésre is alkalmas, a működés ingyenes hozadékaként.

OCHSNER Europa 303/313 hőszivattyú

 

Legfőbb termékelőnyök röviden:

 

  • Kompakt hőszivattyú beépített 300 literes tárolóval
  • Hőforrás: levegő / elhasznált levegő
  • Akár 5 fős háztartáshoz
  • Akár 65 °C-os melegvíz
  • 303 DKL: Elektronikus Tiptronic light szabályozás, szolár regiszter nélkül
  • 323 DK: Tiptronic Plus vezérlés érintőképernyős kijelzővel 

Az OCHSNER Europa készülékek működésre-kész kompakt egységek 300 literes melegvíztárolóval. Valamennyi alkatrész, úgy mint a kompresszor, a kondenzátor, az elpárologtató, valamint a vezérlés is beépítésre került a készülékbe. Figyelemre méltó ívelt külső műanyag burkolatot kaptak. (Europa 303 DKL, 323 DK).

 

Melegvíztároló

Minőségi forróvíztároló kerül felhasználásra, dupla-rétegű zománc bevonattal a hosszú távú korrózióvédelem érdekében. Kiegészítő védelemként csavarral rögzíthető aktív anódot alkalmazunk. Az Europa 303 DKL valamint a 323 DKL szigetelése PUR hab, mely közvetlenül a tartályra kerül felvitelre.

 

Hűtőkör

A teljes-hermetikus, nagyteljesítményű dugattyús kompresszor beépített túlterhelés-védelemmel van ellátva. Kiemelkedő munkaszámot (COP), valamint magas, kb. 65°C használati melegvíz hőmérséklet elérését teszi lehetővé. A lamellás elpárologtató öntisztító. Az erőteljes radiális ventilátor spirál alakú készülékházban került elhelyezésre. A levegő be- valamint kivezető nyílások a készülék tetején találhatók. A légvezető csövek összesített hossza legfeljebb 10 méter lehet. A kondenzátor magas hatásfokú lemezes hőcserélő. A hőveszteség, valamint a kondenzátum felgyülemlésének megelőzése érdekében a hűtőkör teljesen szigetelt .

 

Az Europa 323 DK modell egy forrógázos leolvasztó mechanizmussal van felszerelve, amely bármilyen levegőhőmérséklet mellett használható.

 

Hűtőközeg

A hűtőkör környezetbarát, klórmentes, nem gyúlékony, biztonságos hűtőközeggel, R 134 vagy R 407C típusú munkaközeggel van feltöltve. Olaj mint hűtőközeg használata esetén biológiailag lebomló észterolaj kerül felhasználásra.

 

Elektromos áramkörök / Vezérlőelektronika

Az elektromos áramkörök (vezérlés) a hőszivattyú házának felső részében helyezkednek el. Mindkét modell mikroprocesszor alapú vezérlővel van ellátva.

 

Az Europa 323 DK modell a jól bevált Tiptronic E, a 303 DKL pedig a Tiptronic light szabályzóval van felszerelve, mindkettő könnyen használható párbeszéd-panel formában működtethető.

Garancia

 

  • 2 év gyártói termékgarancia 

 

 

OCHSNER melegvizes hőszivattyúk
OCHSNER levegős hőszivattyúk

Töltse le az OCHSNER magyar nyelvű prospektusát!

A termék jelenleg nem elérhető, tekintse meg további termékeinket.

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

 Letölthető fájlok:
pdfOchsner-Europa303-313DK.pdf

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás