...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


Olimpia Splendid Bi2 Naked SLI

A Naked széria különlegessége, hogy olyan technológiát alkottak meg az Olimpia Splendid szakemberei, mellyel a fan-coil a falba építhető, így nem foglalja a helyet, teljes mértékben beilleszthető a lakás látképébe.

Azoknak ajánljuk, akik hűteni és fűteni szeretnének hatékony módon, illetve céljuk, hogy eltüntessék szem elől magát az eszközt. Ön választhatja ki, hogy csak egy rácsot lát vagy a fal síkjában egy előlapot.


 Kompakt technológia

  
Az olasz gyártó garantálja a teljes körű odafigyelést minden apró részletre a tervezés és az alkatrészek gyártása során. A termékeket tehát úgy találták ki, tervezték és alkották meg, hogy rendkívül kompakt és az egész készüléknek kicsi a mérete.

 

Az egyszerűsített dizájnnak köszönhetően vált a SLI széria egy helytakarékos készülékké. A fan-coil vastagsága az előlap nélkül csupán 12.6 cm és a falba süllyeszthető megoldásnak hála teljes mértékben elrejthető a készülék.

 

 Olimpia Splendid Bi2 Naked SLI

  Levegő rendszer

 

A kivételesen magas szellőztetési hatékonyság a motor jelentősen csökkentett energiafelhasználásának (alacsony teljesítményfelvételének) köszönhető. 
A ventilátor fordulatszámát folyamatosan szabályozza a hőmérséklet-vezérlő, ami mindenképpen előnyös a nyári hőmérséklet és páratartalom szabályozása tekintetében.

 

 Falba építhető 

 

Az Olimpia Splendid egy olyan panel rendszert alkotott meg, mely kifejezetten a gipszkarton falba építést teszi lehetővé. Ennek a speciális szerelvénynek köszönhetően a fan-coil teljes mértékben elrejthető a falban.

 

Olimpia Splendid Bi2 Naked SLI

 

Olimpia Splendid Bi2 Naked SLI fan-coil legfőbb jellemzői:

 

 

  • Falba és mennyezetbe építhető fan-coil
  • Radiátorcső nélküli változat
  • Választható ráccsal vagy fém előlappal
  • 12,6 cm vékony – akár gipszkarton falba is beépíthető
  • Többfajta vezérléssel
  • 2 vagy 4 csöves rendszer

 

 

2 év termékgarancia 

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon! Vagy írjon nekünk azinfo@wagnersolar.hu e-mail címre.

 


Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás