...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


A Coolwex Exclusive - Zubadan rendszer a +7°C külső hőmérsékleten rendelkezésre álló teljesítményt -15°C hőmérsékleten is leadja. Természetesen a készülék a hőforrás hőmérsékletének csökkenésével több elektromos energiát fogyaszt, de nem kell egyéb kiegészítő fűtőeszközről gondoskodni. A hőszivattyúba szerelt kompresszor inverteres technológiával vezérelt, így a készülék teljesítménye mindig az igényekhez igazodik.

A tökéletes páros
A prémium kategóriájú Coolwex Exclusive levegő-víz hőszivattyú alacsony fűtési-hűtési költséget és tökéletes komfortot garantál egész évben. A készülék két egységből áll:
- a Mitsubishi Zubadan vagy Power Inverter kültéri egységek a legnagyobb hidegben is hatékonyan és akár önállóan képesek fűteni
- a Coolwex beltéri egységekkel együtt a hőszivattyú egy intelligens, tökéletesen megbízható és teljes mértékben alkalmazkodó fűtési rendszerré válik. Legyen szó akár új építésű házról vagy épület felújításról, a felületfűtéstől a radiátorokig, bármely fűtésrendszerhez kiválóan illeszthető.

Intelligencia - Elegancia - Megbízhatóság
Az Exclusive hőszivattyú formás beltéri egységében minden megtalálható, amit egy csúcstechnológiás fűtés-hűtés rendszer megkíván. A minőségi összeállítás hosszú élettartamot garantál, a kompakt kialakítással helyet takarít meg. Takarékos és csendes működés, felhasználóbarát és rugalmas vezérlés jellemzi használatát.

Exclusive DUO
Az Exclusive DUO az új házak ideális rendszere. A fűtés és a hűtés mellett beépített 270 literes, rozsdamentes (INOX) tárolójával a használati melegvizet is elkészíti. A másodlagos, belső hőcserélőjére napkollektorokat kötve környezetbarát módon és takarékosan működik. Az időjárás-követő szabályozás egy direkt- és egy kevert fűtéskört, illetve a napkollektoros rendszert is tudja vezérelni. A három-fokozatú elektromos biztonsági fűtés megvédi a fűtésrendszert, ha a hőszivattyúval valami történik.

Teljesítmény, amikor arra a legnagyobb szükség van
A Coolwex Exclusive hőszivattyú Mitsubishi technológián alapszik és kétféle kültéri egységgel kombinálható: a Power Inverter -20°C-ig, a Zubadan egység növelt teljesítménnyel, -25°C külső hőmérsékletig használható. A Coolwex-Mitsibishi levegős hőszivattyúval a fűtés kimagaslóan hatékony, köszönhetően a legmodernebb inverteres technológiának. Fokozat nélküli szabályozás gondoskodik arról, hogy a rendszer csak annyi hőenergiát biztosítson, amennyire éppen szükség van. Különösen halkan működik, és akár 75 méterre is elhelyezhető a beltéri egységtől.

A Power Inverter készülék kimagasló üzembiztonsággal rendelkezik. A hőszivattyú önmagában -20°C-ig gondoskodik hatékonyan és biztonságosan a fűtésről. Inverteres technológiája magas hatékonyságot, gazdaságos működést és gyors felfűtést biztosít.

A Zubadan a Power Inverter előnyein túl -15°C-on 100% teljesítmény leadására képes, szemben a hagyományos hőszivattyúk 60%-ával és -25°C fokig képes fűteni (Flash Injection kompresszor technológia), 60°C fűtési vízhőmérsékletet tud biztosítani még nagy hidegben is, ezért radiátoros fűtéshez is társítható. Ha a hideg levegőben lévő pára a kültéri egységre fagy, akkor automatikusan bekapcsol az optimalizált leolvasztási funkció, gondoskodva az állandó energia-hatékonyságról és fűtési teljesítményről. a kültéri egység különösen gyorsan és hatékonyan leolvasztható, ezáltal a rendszer néhány perc múlva ismét teljes fűtési teljesítménnyel működhet.

A rendszer 8-11-14 kW névleges teljesítménnyel kapható, így akár 200 m2-es megfelelően hőszigetelt családi ház fűtésére és hűtésére is alkalmas.


Érdeklődés esetén munkatársaink szívesen rendelkezésére állnak, a rendszer bemutatótermünkben megtekinthető.

 

A termék jelenleg nem elérhető, tekintse meg további termékeinket.

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

 

 Letölthető fájlok:
pdfCoolwex-Exclusive.pdf
pdfMitsubishi-Zubadan.pdf

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás