...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


Olimpia Splendid Bi2+ (SL+)

Nagymértékben hasonlít a Bi2 (SLR+) fan-coilokhoz, azzal a különbséggel, hogy ez a változat nem tartalmazza a radiátorcsövet.

Az inverteres vezérlésű készülék hűteni, fűteni és párátlanítani is képes az épületet. A fan-coil garantálja a maximális energia megtakarítást.

 Inverter rendszer 

 

A beépített tangenciális (érintő irányú) ventilátort egy DC inverteres motor hajtja, így a Bi2+ energia fogyasztása akár 60%-kal is csökkenthető a hagyományos AC motorokhoz képest. Az elektronikus vezérlés állítja be a ventilátor fordulatszámát a hőterhelés alapján, ami így lehetővé teszi, hogy az energia fogyasztást állandóan minimális szinten tartsa, ami minimum 3W.

 

Olimpia Splendid Fan-coil

 

 

Csendes működés 

 

A csendes működést a DC motor garantálja, ami mindig minimalizálja a ventilátor fordulatszámát a beállított hőmérséklet alapján.

 

 Nagy hatékonyságú fan-coil 

 

Az Olimpia Splendid találta fel, tervezte meg és fejlesztette ki a nagy hatékonyságú fan-coilt. Ennek a fan-coilnak köszönhető, hogy a hőleadás 5%-kal hatékonyabb lesz a hagyományos berendezésekhez képest. A hőleadás maximalizálása és a hőmérsékleti profilok optimalizálása miatt magasabb a kimeneti levegő hőmérséklete, így minden alacsony vízhőmérsékletű rendszernél alkalmazható.

 

 

 Kompakt technológia 

 

A 12,9 cm-es mélységű készülékek a technológia élvonalát képviselik, szemben a hagyományos 20-25cm mélységű berendezésekkel. Az otthonokba könnyedén beleolvadó, elegáns kialakítása és a rajta megvalósított termékfejlesztések világosan láthatók minden apró részleten.

 

 

Bi2+ (SL+)fan-coil

 

Bi2+ (SL+)fan-coil legfőbb jellemzői:

 

 

  • Inverteres ventilátor vezérlés
  • Beépített vagy fali termosztátos vezérlés
  • Energiatakarékos (EC motor)
  • Csendes működés
  • Alumínium előlap
  • Radiátorcső nélküli változat
  • Mennyezetre és falra is szerelhető
  • Többféle színben rendelhető


 

2 év termékgarancia 

 

Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon! Vagy írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre.Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás