Rendkívüli intézkedések a COVID19 (Koronavírus) járvány kapcsán

Szeptember 1-től

Dunakeszi bemutatóterem

A Wagner Solar Hungária Kft. tulajdonosai és vezetősége COVID19 (Koronavírus) járvány kapcsán felelősséget érez az ügyfelei, partnerei és munkatársai személyes biztonságáért.

Éppen ezért szeptember 1-től új intézkedéseket léptettünk életbe, amelyek visszavonásig érvényesek!

A célunk, hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy a vírus terjedését megakadályozzuk!

Jelen pillanatban ugyan még nem léptek érvénybe országos szintű korlátozások a második hullám kapcsán, azonban keddtől (2020.szeptember 1.) cégünk óvintézkedéseket vezet be. Ezek érvényesek a Dunakeszi kiskereskedelmi és nagykereskedelmi irodánkra, illetve kecskeméti és debreceni irodáinkra egyaránt.

Kérjük a kapcsolattartás során a telefonos és email-ben történő kommunikációt helyezzék előtérbe! Az elkerülhetetlen személyes ügyintézés során maszk viselésére kérjük ügyfeleinket.

Cégünk a helyzetre való tekintettel az átutalásos fizetést preferálja.

Nyitvatartásunk egyelőre változatlan.

Az árajánlatkéréseket kezeljük. Helyszíni felmérésekre továbbra is van lehetőség.

A kivitelezéseket fokozott biztonsági intézkedések mellett folytatjuk, amíg lehet.

Hibaelhárításokat szintén e-mailben és telefonon kezeljük. Szükség esetén és amennyiben az senki egészségét nem veszélyezteti az esetleges hibaelhárítást is elvégezzük.

Nagykereskedelmi raktárunk nyitva tart, így áruszállításra bizonyos korlátozások mellett, de lesz lehetőség. A részletekről partnereinknek külön értesítést küldünk e-mailben.

Munkatársainak külföldi utazásait elhalasztottuk, rendezvényeink, képzéseink megtartásáról folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket, szükség esetén későbbi időre tesszük. Külföldi vendégeket nem fogadunk.

Minden területünkön a fennakadásmentes kiszolgálás és munkavégzés biztosítása a célunk

Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, kollégáink közül tudomásunk szerint senki nem beteg és nem érintkeztünk fertőzött beteggel. Ez a lépés csupán a megelőzést szolgálja!

Bízunk benne, hogy a fenti intézkedésekkel mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy mihamarabb véget érjen a járvány és hamarosan újult erővel folytassuk a munkát.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az info@wagnersolar.hu címen. A további változásokról honlapunkon és Facebook oldalunkon tájékoztatunk mindenkit!

Nagykereskedelem