...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!


Nagy megtiszteltetés ért bennünket. 12 éves kereskedelmi és szolgáltatói tevékenységünk és az ügyfelek iránti lojalitásunk elismeréseként, november 19-én átadták cégünknek az Üzleti Etikai Díjat. A László Ervin akadémikus és Demcsák Mária főszerkesztő által alapított díjat, a zsűri az üzleti életben etikusan működő vállalatoknak ítéli oda minden évben.

Kitartó és kemény munkánkat mi sem bizonyítja jobban, mint egy ilyen előkelő díj elnyerése. Az elismerést a Wagner Solar Hungária Kft. kisvállalat kategóriában nyerte el.

Üzleti Etikai Díj-al ismerték el munkánkat

 

Az Üzleti Etikai Díjat 15. alkalommal osztotta ki a zsűri. A díjakért 4 kategóriában indult a 60 pályázó: kisvállalat, középvállalat, nagyvállalat és multinacionális vállalat. Összesen 8 cég kapta meg a 2014-es évben az elismerést, köztük cégünk is. A díjat ügyvezetőnk, Beleznai Nándor vette át, aki köszönetet mondott a munkatársaknak, akik nap, mint nap szervesen részt vesznek a cég mindennapjaiban, és akik nélkül nem jöhetett volna létre egy ilyen jól működő, a fenntartható fejlődést szem előtt tartó, már etikailag is elismert cég.

 

Üzleti Etikai Díj - díjátadó ünnepség

 

Az ünnepélyes díjátadón cégünk munkatársai is részt vettek, így együtt ünnepelhettünk a neves eseményen. A rendezvény és az elismerés megerősített minket abban, hogy jó úton járunk. Kicsik vagyunk, mégis nagy hatással vagyunk környezetünkre és a társadalomra, melyért felelősséggel tartozunk. Célunk, hogy a jövőben tovább haladjunk az etikus magatartás útján és partnereinket, üzletfeleinket is támogatni fogjuk ebben.

 

Üzleti Etikai Díj - díjátadó ünnepség Wager csapata

 

A díj szempontrendszerei az alábbiak voltak:

 

1. A cég etikai magatartása alkalmazottaival szemben
2. A cég tulajdonosainak etikai magatartása tulajdonosi jogosítványaik gyakorlása közben
3. Az ügyfelekkel, üzleti partnerekkel szembeni etikus üzleti magatartás
4. Társadalmi felelősségvállalás
5. A környezettel szembeni felelős magatartás

 

Az elmúlt években már több elismerésben is részesültünk, például 2004-ben elnyertünk egy napenergia díjat, tavaly pedig a Delfin-díjjal büszkélkedhettünk, melyet a  "Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás" kategóriában ítéltek nekünk oda.

 

Gratulálunk a további díjazott cégeknek és arra bíztatunk minden hazai vállalkozást, hogy jövőre induljon az Üzleti Etikai Díj pályázatán, méretesse meg cégét és bővítsük együtt Magyarország etikus vállalkozásainak létszámát.

 

További részletek az Üzleti Etikai Díjról és az ünnepségről.

 

Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

 

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás