...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


Az "Épületenergetikai fejlesztések megújuló energiaforrás hasznosítással kombinálva" című felhívás felfüggesztését 2012. október 12-ével a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség feloldotta.

A pályázat keretében elnyerhető támogatás összege minimum 1, maximum 250 millió Ft.

LEZÁRULT

Újra elérhető a KEOP pályázat!

 

A bírálat során keletkező visszahulló források rendelkezésre állása miatt az "Épületenergetikai fejlesztések megújuló energiaforrás hasznosítással kombinálva" című (KEOP-2011-4.9.0 kódszámú), 2011. május 4-én határozatlan időre felfüggesztett pályázati konstrukciót 2012. október 12-ével a rendelkezésre álló keret kimerüléséig újranyitják. A pályázati felhívást 2012. október 25-i hatállyal felfüggesztették!


A jelen pályázat keretében elnyerhető támogatás összege minimum 1 millió Ft, maximum 250 millió Ft.A pályázati kiírás értelmében az alábbi szervezetek pályázhatnak:
- KKV-nak minősülő vállalkozások
- költségvetési szervek és költségvetési rend szerint gazdálkodó szervek
- nonprofit szervezetek. Támogatható tevékenységek:
Jelen pályázati felhívás keretében csak energiahatékonyság fokozását valamely megújuló energiaforrás felhasználásával kombináló projektet lehet benyújtani.A kombinált projektre vonatkozó előírások:
1. A benyújtott pályázatok esetében mind a megújuló energia felhasználásra, mind az energiahatékonyság fokozására irányuló projektrész aránya – alátámasztottan – el kell hogy érje legalább a 25%-ot a projekt elszámolható költségén belül.

2. Kizárólag olyan projekt támogatható, amelyben a megújuló energiafelhasználásra vonatkozó projektrész is a energiahatékonysági korszerűsítésre kerülő épület hő- és/vagy villamosenergia-ellátását szolgálja.Megújuló energiafelhasználásra vonatkozó tevékenységek:
1. Napkollektorok alkalmazása használati melegvíz-termelésre és/vagy fűtésrásegítésre
2. Biomassza, azon belül mezőgazdasági fő és melléktermék, kertészeti melléktermék, energianövény, erdészeti fő és melléktermék, faipari és egyéb ipari hulladék és melléktermék vagy ezek vegyes) felhasználása fűtésre és/vagy fűtésrásegítésre,
3. Geotermális energia hasznosítása
4. Hőszivattyú alkalmazása használati melegvíz-termelésre és/vagy fűtésrásegítésre
5. Napelemek alkalmazása hálózati, vagy autonóm (hálózatra nem kapcsolódó) villamosenergia-termelés céljából, a fejlesztésben érintett épület villamosenergia-ellátásához. További információkért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámot, vagy látogassa meg a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség weboldalát! A pályázati felhívást 2012. október 25-i hatállyal felfüggesztették!
Forrás: NFÜ

Hasznos, letölthető dokumentumok:
- Pályázati felhívás
- Általános pályázati útmutató
- Adatlap
- Támogatási szerződés minta
- Segédletek
- Csatolt dokumentumok letöltése egyben


Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás