...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


2016-ban is, mint minden évben kikértük ügyfeleink véleményét. A válaszok értékelése még zajlik, de addig is kiemelünk néhány írásos véleményt.

Beszéljenek helyettünk ügyfeleink!

Ügyfeleink véleménye, saját szavaikkal

 

Sümegi F.:” Korrekt, megbízható, megoldásra törekvő, hosszú távon gondolkodó társaság. Azt gondolom, hogy a partnerek kiválasztásán múlik 80%-ban, hogy az építkezés élmény, vagy nyűg. Az építkezésem ezen része élmény volt.”

 

Várszegi G.: „Nagyon elégedett vagyok a telepített rendszerrel. Az árajánlattól kezdve végig az a gondolkodás jellemezte a céget, hogy mi jó az ügyfélnek, azaz nekem. A telepítés végén kisebb technikai probléma merült fel, amit nagyon lelkiismeretesen hárítottak el, ők hamarabb jelezték, hogy látják a problémát, mint ahogy én jeleztem volna. Maximálisan meg vagyunk elégedve.”

 

Antal Z.: „A cég korrekt, pontos,a műszaki tartalom magas szintű.”

 

Nagy Á.: „2015 szeptemberben döntöttem el, hogy szeretném megvalósitani régi elképzelésemet. Több cégtől kértem ajánlatot, kettőtől helyszini felmérés, megbeszélés nélkül kaptam kivitelezési tervet... Egy cég pénzügyi referense érkezett ÁFA nélküli kivitelezési ajánlattal... Két cég munkatársai kerestek meg személyesen, végeztek helyszini felmérést, készitettek részletes ajánlatot. A Wagner Solar műszaki hátterével, garanciális feltételeivel, kivitelezési/engedélyeztetési/megvalósitási ütemezésével, ügyfélkezelésével, áraival számomra meggyőzőbb volt. Az időközben felmerült kérdésekre azonnal választ kaptam, az adminisztrációs nehézségeket megoldottuk. Elégedett ügyfélként csak ajánlani tudom. „

 

Gróf I.: „Megbízható azt adják amit ígérnek, segítőkészek,nagyon örülök, hogy az önök cégét választottam.”

 

Pozsonyi F.:  „Gyors, pontos megbízható cég, udvarias munkatársakkal.”

 

Pintér L.:  „Kitűnő választásnak bizonyult, hogy a sok napelem-telepítő cég közül éppen, a Wagner Solár Hungária Kft. mellett döntöttem. Munkájukat minden igényt kielégítően, határidőre elvégezték. A magas műszaki színvonalú rendszer megbízható működését gyártói garancia is szavatolja. Terméktámogatási rendszerük révén pedig naponta ellenőrizhetem a telepített napelem-rendszer hatékony működését.„

 

Matalik K.: „Minőségi szolgáltatást kaptam korrekt áron, szakértőktől.„

 

Árvai T.: „1 éve működik a rendszer hibátlanul. A telepítésben és előkészítésben szakmailag és emberileg is kellemes emlék maradt az Önök részéről kapott támogatás és rugalmasság. Tapasztalatom alapján meggyőződéssel csak ajánlani tudom a céget bárkinek. Köszönettel: Árvai Tamás”

 

Szabó Z.: „Megbízható szimpatikus csapat, ajánlom mindenkinek aki szeretne a naptól függenek.”

 

Szalma I.: „Nagyon jó szinvonalú terméket kínálnak nem olcsó, de megfizethető áron, a kivitelezést itthon szokatlan profizmussal, a megrendelővel maximálisan együttműködve hihetetlen gyorsasággal végzik. „

 

Masszi J.: „Könnyűipari és szolgáltató területen dolgozó kis cég vagyunk, Érden. Pályázati támogatást kaptunk telephely építésre, melynek része lett egy napelemes rendszer telepítése is. Erőinket próbára tette a beruházás, mivel ésszerűen nem lehetett a méreteket csökkenteni. Az ár kérdése nagyon fontossá vált. Itt emelem ki a kft. vezetőinek készségét a kompromisszumra. A költségcsökkentés érdekében, magunk készíthettük a tartószerkezetet, és a mechanikai szerelést. Az építőipari kivitelezés csúszása felborította az ütemezést. A módosulásokat megértéssel kezelték, az adminisztrációban türelmet tanúsítottak.  Rugalmas viszonyulást tapasztaltunk a menet közben felmerült változtatásokhoz. A megoldandó kérdésekben segítőkészséggel válaszoltak. Összegezve, elégedett vagyok, egy jó rendszer született!”

 

Szalay Sz.: „Minden határidőre, a megbeszéltek szerint készült el, és azóta is kiválóan működik.”

 

Szekeres P.: „2016-ban telepítettek hozzánk Napelemeket! Az árajánlat készítésnél korrektek (nem voltak rejtett egyéb költségek) és nagyon gyorsak voltak! Telepítés során a kollegák gyorsan, összehangoltan dolgoztak és nagyon vigyáztak a házra (pl. a friss festésre). A rendszer eddig remekül működik, de majd nyáron lesz a nagy teszt! :D „

 

Ekler P.: „Kiváló, agilis csapat, gyors és precíz kivitelezés, több napelem is elfért a déli tetőn mint számítottam rá. Csak ajánlani tudom Őket!”

 

Bartalus K.: „Megbízható cég, megbízható szakemberek, valódi minőség.”

 

Szőnyi K.: „Jó határidővel vállalt, teljeskörű, rugalmas ügyintézéssel végzett gyors, szakszerű munka. A házban csak minimális "felfordulást" okoztak, amit lehetett, kívülről oldották meg, a napelemtáblák felszerelésétől a kábelezésig. A rendszer működése interneten folyamatosan követhető (Érdekesség, hogy a nyáron vidéken tartózkodva ebből tudtam meg, pontosan milyen idő van otthon, mert a napsütéses, ill. a felhős, esős idő a grafikonon jól látható).”

 

Fister I.:”Korrekt tervezés és kivitelezés /6 óra alatt 17 db napelem felszerelése és beüzemelése/”

 

Köszönjük ügyfeleink bizalmát és véleményét! Mindig jó pozitív visszajelzéseket kapni :D 

Célunk, hogy 2017-ben is elégedett ügyfelekkel bővítsük ügyfeleink számát.

 

Napelemes rendszerben gondolkozik, de nem tud döntést hozni? Beszéljen korábbi ügyfeleinkkel és kérje ki tapasztalatait!

 

Várjuk jelentkezését az info@wagnersolar.hu e-mail címen vagy +36 27 548 440-es telefonszámon!

 

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás