...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


A rendszeres kiadások között általában az energiaszámlák a legmagasabbak – az áram létszükséglet, amely nem olcsó, hacsak nem biztosítjuk azt magunknak.

Legtöbbünk számára az, hogy teljesen megszabaduljunk a villanyszámlától, lehetetlennek tűnik – az pedig, hogy ezt egy életre garantáljuk, már szinte fel sem merül.

Pedig létezik erre megoldás.

 

Napelemmel saját maga állíthatja elő azt az energiát, amelyre családjának a mindennapi életben szüksége van – a SolarEdge inverterekkel pedig minden eddiginél hatékonyabban maximalizálhatja a teljesítményt.

 

Mitől olyan egyedülálló a rendszer?

 

Egy napelemes rendszernek számos kényes pontja van, ahol az energia pocsékba mehet. Mi azonban olyan összeállítást kínálunk, amelynek minden pontját megerősítettük az optimalizálás érdekében.

 

A SolarEdge inverterek nem csak képesek akár 97,6%-os hatásfokot biztosítani: ezt hosszú évtizedeken keresztül teszik.

 

Az inverterre a gyártó 12 év garanciát biztosít, ami felár ellenében akár 25 évre bővíthető!

 

Akár 25%-kal nagyobb teljesítmény

 

Az inverter zökkenőmentesen működik együtt a teljesítmény optimalizálóval: így minden egyes modul teljesítményét egyedileg figyelemmel követi a rendszer.

 

A teljesítménycsökkenés kiküszöbölhető, nem okoz gondot az sem, ha egy-egy panel árnyékban van. A teljesítménynövekedés akár 25% is lehet.

 

Optimalizálóinkra szintén 25 év garanciát biztosít a gyártó!

 

 SolarEdge

 

Egy életen át szolgál.

 

A rendszer alapját csúcsminőségű német napelemek képezik – egy inverter akár 60 napelemet is képes kiszolgálni. Egy strangon a legkülönbözőbb dőlésszögű, tájolású, teljesítményű napelemek helyezhetőek el: a teljesítmény így is mindig maximális marad.

 

Napelemeink az időnek készültek. Egy ilyen eszköz tapasztalataink szerint 30 évig szolgálja biztosan Önt és családját – ezt nem csak ígérjük.

 

Ajánlatunkban 30 éves gyártói garanciát adunk napelemeinkre. Így biztos lehet abban, hogy hosszú évtizedekig nem lesz gondja a rendszerrel, amely folyamatosan csúcsteljesítményen szállítja majd az energiát.

 

Ön mennyit költene 30 év alatt energiára?

 

Mire költhetné azt az összeget, amit csak arra költ élete során, hogy áramot biztosítson otthonában? Nyaralásra, kocsira? Akár egy újabb lakásra?

 

A Wagner napelemes rendszer tökéletes alternatívát kínál. Olyan passzív, sőt, akár aktív házat hozhat létre, amely még többletenergiát is termelhet.

 

Nem csak arra garantáljuk, hogy legalább 25 évig nem lesz gondja rendszerére. Lehetőséget kínálunk arra is, hogy a hagyományos rendszereknél sokkal nagyobb teljesítményt nyerjen.

 

Maximális teljesítmény minimális befektetéssel

 

Biztonságot ajánlunk hosszú távra. Olyan energiatermelő rendszert, amely egy életre megszabadítja a villanyszámla terhétől egy egyszeri befektetéssel, amely már néhány év alatt bőven behozza az árát.

 

Kíváncsi rá, Önnek mennyi idő alatt térülne meg a rendszer ára? Nem rejtegetünk semmit, sőt – segítünk azonnal kiszámolni:

 

 

Ha szeretne egy biztonságos, stabil, kiemelkedő teljesítményű rendszert, amely ellátja árammal otthonát, kérje ajánlatunkat!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat – csak ennyi kell ahhoz, hogy a fenntartható, környezetbarát és olcsó energiatermelés útjára lépjen:

 


 
 

Kérdése van? Írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36 27 548 440-es telefonszámon! 

 

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás