...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


2019-ben több újítással is előrukkolt a SolarEdge gyártó. Talán az egyik legnagyobb változás, hogy az inverterek kijelzője megszűnt és mostantól okostelefon segítségével tudják a szakemberek beprogramozni a készülékeket.

Jó hír, hogy a monitoring rendszer már magyar nyelven is elérhető. Ennek beállításának menete: lépjen be a monitoring rendszerébe, a jobb oldalon található lenyíló fülön válassza ki USER SETTINGS- LANGUAGE- HUNGARIAN- majd a SAVE gombbal mentse el.

Arról se feledkezzünk meg, hogy okos telefonunkra külön SolarEdge applikációt tölthetünk le, így sokkal naprakészebben követhetjük a napi termelésünket.

 

SolarEdge gyártó számokban

A SolarEdge a világ egyik legnagyobb inverter gyártója, 26 országban van jelen. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a világszerte összesen 10.6GW eladott rendszer, 34.1 millió eladott inverter, valamint több, mint 920 ezer felügyelt rendszer. 

147 szabadalom fűződik nevéhez, valamint további 200 szabadalmi bejelentés.

A SolarEdge fejlesztéseinek örülhetnek azok a családok, akik kisebb méretű okos napelemes rendszert szeretnének kedvező áron. A nagyobb projektekről se feledkezett meg a gyártó, hiszen kifejlesztette az új synergy technológiát. Nézzük a részleteket!

 

Egyfázisú inverter, kompakt technológiával

A SolarEdge egyik újdonsága a kompakt inverter, amely már Magyarországon is telepíthető. Kifejezetten kis napelemes rendszerekhez fejlesztették ki.

Az új, egyfázisú inverter a továbbfejlesztett teljesítmény optimalizálóval nagy előnye, hogy kicsi, könnyű, beltéri és kültéri telepítésre is alkalmas, korlátozott tetőfelületű házakhoz, kisebb rendszerekhez is alkalmazható. Költséghatékony megoldás, amelyet kifejezetten 4-8 modulos napelemtelepítésekhez terveztek. Így a SolarEdge technológia már kis teljesítményben is elérhető.  Az inverterhez tartozó egyetlen optimalizáló 2640Wp maximum Dc teljesítményt tud kezelni, 4 bemeneti csatlakozással 4 munkaponton maximalizálja az áramtermelésünket. A gyártó a többi inverterhez hasonlóan 12év alap garanciát biztosít ezen készülékekhez is, mely pár 10.000 Ft-ból meghosszabbítható 20 vagy 25 évre.

Nézze meg a kompakt inverter adatlapját!

 

Háromfázisú inverter, Synergy technológiával

 „Az egész jobb, mint a részek együttvéve” (Arisztotelész) a Synergy technológiája sikeresen ötvözi a sztring és a központi inverterek előnyeit. Nagy kapacitású, könnyű és kicsi, könnyen szállítható. Minden inverter tartalmaz egy elsődleges egységet és egy vagy két másodlagos egységet az inverter kapacitásától függően.

Ezen nagy méretű inverterek egy egységet alkotva, több részegységből állnak össze. Ezek egymással összehangolva, mégis ha szükséges különálló inverterként tudnak működni. Tehát, ha egy egység meghibásodik, nem áll le a termelésünk teljes egészében, csak a hibás rész által megtermelt energia esik ki arra a rövid időre amíg a SolarEdge szakemberei orvosolják a problémát.

Nézze meg a Synergy technológiájú inverter adatlapját!

 

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás