...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!


Kedves Ügyfeleink, Partnereink, Érdeklődőink!

A Wagner Solar Hungária Kft. tulajdonosai és vezetősége COVID19 (Koronavírus) járvány kapcsán felelősséget érez az ügyfelei, partnerei és munkatársai személyes biztonságáért.

Éppen ezért március 17-től új intézkedéseket léptettünk életbe, amelyek visszavonásig érvényesek!


A célunk, hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy a vírus terjedését megakadályozzuk!

Jelen pillanatban ugyan még nem léptek érvénybe országos szintű korlátozások a vírus kapcsán, azonban keddtől (2020.március 17.) cégünknél óvintézkedésként bevezetjük az otthoni munkavégzést. Ez érvényes a Dunakeszi kiskereskedelmi és nagykereskedelmi irodánkra, illetve kecskeméti, debreceni és győri irodáinkra egyaránt.

Kérjük a kapcsolattartás során a telefonos és email-ben történő kommunikációt helyezzék előtérbe! A kapukat zárva tartjuk, irodáinkban 1-2 fős ügyelet lesz. Ideiglenesen zárt ajtók mögött dolgozunk.

Nyitvatartás:

Kisker: 8:00 - 15:00 óráig.

Nagyker: 8:00 - 17:00 óráig

 

Az árajánlatkéréseket kezeljük. Helyszíni felmérésekre továbbra is van lehetőség.

A kivitelezéseket fokozott biztonsági intézkedések mellett folytatjuk, amíg lehet.

 

Hibaelhárításokat szintén e-mailben és telefonon kezeljük. Szükség esetén és amennyiben az senki egészségét nem veszélyezteti az esetleges hibaelhárítást is elvégezzük.

 

Nagykereskedelmi raktárunk nyitva tart, így áruszállításra bizonyos korlátozások mellett, de lesz lehetőség. A részletekről partnereinknek külön értesítést küldünk e-mailben.

 

Munkatársainak külföldi utazásait elhalasztottuk, rendezvényeinket, képzéseinket szintén későbbi időre tesszük. Külföldi vendégeket nem fogadunk.


Minden területünkön a fennakadásmentes kiszolgálás és munkavégzés biztosítása a célunk.


Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, kollégáink közül tudomásunk szerint senki nem beteg és nem érintkeztünk fertőzött beteggel. Ez a lépés csupán a megelőzést szolgálja!

 

Bízunk benne, hogy a fenti intézkedésekkel mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy mihamarabb véget érjen a járvány és hamarosan újult erővel folytassuk a munkát.

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az info@wagnersolar.hu címen. A további változásokról honlapunkon és Facebook oldalunkon tájékoztatunk mindenkit!

 

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás