...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


Büszkék vagyunk rá, hogy az Építkezők Fogyasztóvédelmi Egyesülete kérésünkre igazolta, hogy a Wagner Solar Hungária Kft. jogosult az ÉFE Panaszmentességi igazolás birtoklására.

Az igazolással rendelkező vállalkozásként, az ÉFE pártoló tagjaként cégünk tevékenysége során kiemelten kezeli a fogyasztóvédelmi szempontokat és aktív szerepet vállal a társadalmi felelősségvállalásban.

Panaszmentes vállalkozás


Az ÉFE Panaszmentességi Információs Rendszer elősegíti a fogyasztói jogok és gazdasági érdekek hatékonyabb érvényesítését, védelmét az építőiparban, illetve hozzájárul az építkezők széles körét érintő súlyos jogsértések megelőzéséhez. 


Ma már a hazai vállalkozásoknak is fel kell ismerniük, hogy a fogyasztóvédelmi jog számukra nem feltétlenül szükséges rossz, hanem a gazdasági versenyben az előnyszerzés alapvető eszköze. Az ÉFE Panaszmentességi Információs Rendszer megteremti a biztonság feltételeit. A megváltozott piaci viszonyok között az a vállalkozás tud talpon maradni, aki képes alkalmazkodni, megújulni, felelősséget vállalni és cselekedni.


Szívesen értesülne aktuális híreinkről, pályázatokról, akciókról?


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás