...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!


A Vidékfejlesztési Programon belül megjelent a „Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása” című felhívás. A kiíráson mezőgazdasági termelők, illetve mezőgazdasági termelőnek nem minősülő mikro- és kisvállalkozások pályázhatnak, akár a Közép-Magyarországi Régióban is.

FELFÜGGESZTVE

Pályázati lehetőség borászatoknak

 

A pályázattal többek között napelemre, napkollektorra, hőszivattyúra és biomassza tüzelésű kazánra is támogatást igényelhetnek az érdeklődők!

 

A pályázat keretében szeptember közepétől adhatók be a projekttervek

 

 

  • borászati gépek, technológiai berendezések beszerzésére,
  • a kapcsolódó építési tevékenységre,
  • energiahatékonysági, épületenergetikai fejlesztésre és egyéb tevékenységekre,
 

 

Legfeljebb 200 millió forint támogatási igény mellett.

 

A pályázatírásban a partnerünk a MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt.

 

A pályázatokról bővebb információkat ide kattintva talál.

 

 

Ha még nem ismerne bennünket, a Wagner Solar Hungária Kft-ről néhány mondatban:

 

1. 2002-ben családi vállalkozásként, az elsők között indultunk a megújuló energiaforrások területén. Azóta egy szakértői csapattal rendelkező kisvállalkozássá váltunk, amely napelemes-, napkollektoros-, hőszivattyús-, pellet tüzelésű rendszerekkel foglalkozik az ország egész területén. Teljes lista termékeinkről: http://wagnersolar.hu

 

2. A tervezéstől a kivitelezésen keresztül a beüzemelésig mindent elvégezünk, így a teljes gépészeti beruházás felelőssége egy kézben van. Továbbá számíthat ránk a pályázatírásban és a közműszolgáltatókkal való ügyintézésben is.

 

3. Elvünk szerint, a minőségből nem engedünk. Kizárólag első osztályú és a piacon kapható legkorszerűbb termékeket kínálunk. Termékeinket kizárólag a gyártóktól szállítjuk, akik több mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek. Mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink a legjobb ár/érték arányban vásároljanak nálunk.

 

4. A termékeket rendszerbe foglaltan forgalmazzuk és szereljük, így biztosított a tökéletesen összehangolt, üzembiztos működés, a maximális hatásfok, a kedvező ár, valamint az egyszerűbben érvényesíthető garancia. Rendszereink később bővíthetőek és kombinálhatók egy másik rendszerrel.

 

5. 2002 óta több, mint 1000 telepített rendszerrel büszkélkedhetünk, amelyek családi házakban, szállodákban, iskolákban, egészségügyi intézményekben, társasházakban, ipari létesítményekben került üzembe helyezésre. Így, büszkén mondhatjuk magunkat Magyarországon az egyik legtapasztaltabb megújuló energiával foglalkozó cégének. Nézze meg referenciáinkat!

 

A részletekkel kapcsolatban keressék bizalommal szakértő kollégánkat:

Braun András

+36 27 548 440

andras.braun@wagnersolar.hu

 

A hivatalos kiírás itt olvasható! 

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás