...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Pellet kazán

...

Pellet Kandalló

...

Faelgázosító kazán

...

Faapríték kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 27 548 440-es telefonszámán!


Még kényelmesebben igényelhető kamatmentes hitel energiahatékonyság javítására, többek között napelemes rendszer, napkollektor, hőszivattyús berendezések kivitelezésére!

 

Május 7-től online is beadhatják hitelkérelmüket a nulla százalékos kamat mellett elérhető Lakossági Energiahatékonysági Hitel iránt érdeklődő magánszemélyek, 5 millió Ft-os hitelösszegig.

Az ügyfelek a beruházás tervezésével, átgondolásával párhuzamosan, folyamatosan feltölthetik a már rendelkezésre álló adatokat, azaz nem kell minden információt egy alkalommal megadni. A hiteligényléshez szükséges dokumentumokat az ügyfelek fel tudják tölteni online az MFB weboldalán.

Segítünk megvalósítani álmai napelemes rendszerét! Elkészítjük az igényeinek megfelelő árajánlatunkat és a napelem projekt előkészítési szolgáltatásunk keretében a hiteligénylés menetét is megkönnyítjük.

AMIT A HITELRŐL TUDNI ÉRDEMES:

Saját forrás: minimum 10%

Kamat: 0% / év

Széles körű projekt célok: fűtési rendszerek korszerűsítésére, szigetelésre, nyílászárók cseréjére valamint megújuló energiaforrások, vagyis napelemek, napkollektorok, hőszivattyúk, vagy korszerű faelgázosító berendezések beépítésére használható fel családi ház, lakóház, lakóépület, szabadon álló ház, sorház, ikerház, hétvégi ház, üdülőház esetén.

Futamidő: maximum 20 év

A KÖLCSÖN ÖSSZEGE:

  • Természetes személy esetén: minimum 500.000 forint, maximum 10 millió forint.
  • Társasház és Lakásszövetkezet esetén: társasházi és lakásszövetkezeti lakásonként minimum 500 000 forint, maximum 7 millió forint.

Ha még könnyebbé szeretné tenni a hiteligénylés menetét, akkor keresse ügyfélszolgálatunkat +36 27 548 440-es telefonszámon vagy írjon nekünk az ajanlat@wagnersolar.hu e-mail címre!

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

2000+

telepített rendszer (db)

16 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás