...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!


Az idei nyárnak a végére értünk és itt az ideje, hogy felkészülten fogadjuk a fűtési szezont. 2014. szeptember 20-án (szombat) 9 órától nyílt napot szervezünk Dunakeszi bemutatótermünkben. Azokat a lakosokat várjuk rendezvényünkön, akik megújuló energiával szeretnék csökkenteni háztartásuk költségeit. Az ingyenes tanácsadás mellett szó lesz az EU-s lakossági pályázatokról és arról is, hogy a lakástakarék-pénztárak 30%-os állami támogatásával hogyan lehet pénzt és energiát megtakarítani.

 

Nyílt nap szeptember 20-án 

 

A megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezések számos megoldást kínálnak azok számára, akik költségtakarékosan, környezettudatosan és egészséges környezetben kívánnak élni. A nyílt napon cégünk ügyvezetője, Beleznai Nándor részletesen bemutatja, hogy miként csökkenthetőek a háztartások energiaköltségei megújuló energiaforrások hasznosításával, illetve jelen pillanatban milyen állami támogatások érhetők el. A napkollektor, napelem, hőszivattyú, illetve fa- és pellet tüzelésű kazánok működésének és előnyeinek bemutatása során megismerhetik a Solon napelemeket, a Gorenje hőszivattyúkat, a Panasonic levegős hőszivattyúkat és az Astra faelgázosító kazánokat is, melyek a bemutatóteremben működés közben megtekinthetők.   A délelőtt folyamán az érdeklődők személyes konzultáción vehetnek részt, ahol ingyenes tanácsadásban részesülhetnek és feltehetik kérdéseiket.

 

 

Program:

 

09:00 – 09:15      Bemutatkozás – Beleznai Nándor

 

09:15 – 09:45      Melyek a legoptimálisabb biomassza megoldások? ( faelgázosító kazánok,  pellet kandallók és kazánok)

 

09:45 – 10:15      Hogyan hasznosíthatja a Nap energiáját napelemes és napkollektoros rendszerrel? 

 

10:15 – 10:35      Hogyan csökkentheti fűtési költségeit környezeti energia hasznosításával, hatékony hőszivattyús rendszerrel? 

 

10:35 – 10:50      Szünet

 

10:50 – 11:05      Miként biztosíthatunk otthonunkban friss, pollenmentes levegőt energiahatékony szellőztető rendszerrel?

 

11:05 – 11:35      Milyen finanszírozási lehetőségek állnak a lakossági felhasználók rendelkezésére?

 

11:35 –12:00       Milyen EU-s pályázatok állnak a lakosság rendelkezésére? Hogyan érdemes az állami támogatásra készülni?

 

12-től                    Termékek megtekintése a bemutatóteremben, személyes konzultáció

 

A prezentációkkal egy időben lehetőség van a személyes konzultációra szakembereinkkel!

 

Miért érdemes részt venni?

 

A szeptember 20.-ai nyílt napra ellátogatókat kedvezményes ajánlatokkal várjuk. Csak, hogy egy kis ízelítő adjunk azoknak, akik részt kívánnak venni az eseményen:    

 

•     A napelemes rendszerekre a szombati napon ellátogatóknak ingyenes engedélyeztetést biztosítunk, az október 31.-ig megrendelt rendszerekre. (Értéke: bruttó 101.600 Ft)

•     Azoknak, akik hőszivattyús rendszer telepítésében gondolkoznak, ingyenes beüzemelést kínálunk az október 31.-ig megrendelt rendszerekre (Értéke: bruttó 127.000 Ft)
•     Megtudhatja, hogy hogyan kaphat Ön is 30%-os vissza nem térítendő állami támogatást a lakástakarék-pénztár segítségével.
•     Amennyiben Ön nem szeretne az „LTP” lehetőségeivel élni, érdemes előre felkészülni az EU-s állami támogatásra. A Nyílt napon részletes információkat nyújtunk arról, hogy mit kell ahhoz tenni, hogy garantáltan elnyerje a megpályázott összeget.

 

Találkozzunk szeptember 20-án (szombaton) 9:00 órától a Dunakeszi, Fóti út 92. szám alatti bemutatótermünkben!


Kérdése lenne? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon!

 

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás