...

Napkollektor

...

Napelem

...

Hőszivattyú

...

Fancoil

...

Pellet kazán

...

Szellőzéstechnika

...

Medencefűtés

...

Elektromos fűtés

Kezdőlap Megújuló hírek
Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk +36 70 314 1527-es telefonszámán!


Változott a pályázat leadásának időpontja! Július 1 helyett augusztus 15-től lehet benyújtani a házfelújítási pályázatot.

Bővíti a családi házak felújításánál elszámolható költségek körét az Otthon Melege Programban a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

LEZÁRULT

Módosult az Otthon Melege Pályázat!

 

A keretösszeg nem változott, a támogatás továbbra is az elszámolható költségek 40-45-50-55 százalékára igényelhető a megvalósítandó fejlesztéstől függően. A módosítás szerint a támogatás akkor is igénybe vehető, ha a támogatott beruházásban kettő vagy több energiahatékonysági fejlesztést valósítanak meg megújuló energiát hasznosító rendszer kiépítése nélkül.

 

A beadáshoz szükséges mellékletek is dokumentumok is egyszerűbbek lettek.

 

És hosszabb lett a felkészülési időszak is, a pályázat 2016. augusztus 15-től a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig nyújtható be a pályázati portálon keresztül.

 

A módosított Pályázati Útmutató elérhető a www.kormany.hu és a https://csaladihaz2016.nfsi.hu/ oldalon.

 

Az igényelhető támogatás maximális összege továbbra is 2,5 millió forint. A vissza nem térítendő támogatásban részesíthető pályázatokat az elérhető CO2-megtakarítás figyelembevételével rangsorolják.

 

Pályázati Nyílt Nap

 

Június 10.-én pályázati nyílt napot szervezünk. Célunk, hogy hasznos tanácsokkal lássuk el azokat, akik augusztus 15-én pályázni szeretnének és választ adjunk kérdéseikre. 

 

Részletek a pályázati nyílt napról!

 

Kérdés esetén írjon nekünk az info@wagnersolar.hu e-mail címre, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 27 548 440-es telefonszámon! 

Vissza az előző oldalra...

Ügyfélvélemények

Wagner Solar Hungária Kft. számokban

3000+

telepített rendszer (db)

18 év

tapasztalat

96729600

összes megtermelt energia (kWh)

33855 tonna

széndioxid-megtakarítás